- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jodzsy
csendes tag
Talán az eddigi legjobb akció, Gearbesten most 12,78$-ért rendelhető a 10000mAh Oridzsi Xiaomi póverbank.
-
ricsi0307
senior tag
Srácok a segítségeteket kérném.A múltkori akcióban amikor az új 10000-es volt leárazva abból rendeltem egyet amit az email szerint 06.21-én tették fel a postára.Na most ma jött nekem egy 10400-as aksi amit nem tudok hova tenni.Meg is lepődtem, hogy ilyen hamar itt a powerbank mert az ez elött egy héttel korábban feladott Xiaomi hangszóró meg Nilkin kábel még sehol akkor ez hogy jött ilyen hamar meg.A csomagoláson semmi értelmes infót nem találok, ami alapján utána tudnék nézni, hogy akkor ezt most elcseszték és a 10000-es helyett jött vagy küldtek puszira egyet amiben én nem igazán hiszek.Szóval van valami ami alapján lehet azonosítani a csomagot?Olvasva felettem a két kommentet akik ma kapták meg a 10000-est gyanítom az enyém el lett rontva.
-
bigapu
tag
nekem csütörtökön jött meg az új,típus 5 óra alatt fullon van (Meizu M1 note töltővel) és 2x tudom feltölteni a 3140-es Meizut.
-
-
tamb
csendes tag
A Xiaomi eredetiség vizsgáló oldalán van az ellenőrző kód matematikai műveletekkel....Na most ugyanazt írjam be,vagy a művelet végeredményét?Próbáltam mindkét dolgot,de vagy ezt írja ki:
"The product you are checking is
Mi Power Bank
This security code has been queried 16 times"Vagy ezt : "Invalid verification code"
Kipróbálná valamelyikőtök a saját eredeti power bankjával?
Előre is köszi. -
QbHead
aktív tag
válasz
adamfriday #583 üzenetére
fú de benéztem
úgy értettem hogy 10400mah kerül 10k forintba X"D 4 óra alvás megteszi a hatását legközelebb inkább alszok mint fórumozok
-
QbHead
aktív tag
válasz
peestheee #580 üzenetére
Lehet hogy nem hiszitek el de nekem már a 4700Ft os ár van kint
-
peestheee
tag
válasz
adamfriday #577 üzenetére
nem csak a forint, ha megnézed, most eleve nem akciós áron árulják, eddig mindig ott volt egy sokkal drágább ár áthúzva, amit gondolom mostanáig nem vett észre senki
-
tgbrfv
tag
vicces ez a xiaomishop.hu
-
bugizozi
őstag
válasz
adamfriday #577 üzenetére
igen, arra gondoltam, csak nem azt írtam
-
trebrona
nagyúr
Mégis mit vártok?
-
peestheee
tag
remélem banggoodon lesz még 'akció' a power bankokra, mert pár napja már csak drágábban lehet venni..pedig vártam hogy erősödjön a forint, esetleg lemenjen kicsit az ára a cuccnak..
vtechun: mindenképp írd majd meg mi lett a gearbestes rendeléssel, rendben megjött-e
-
Kukcaman
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Ez az oldal mennyire valós, és mennyire eredeti a cumó?
Választ előre is köszi -
HREH
senior tag
Tudnátok ajánlani kisméretű (a powerbank kábeléhez hasonló hosszúságú) minőségi USB-kábelt? Tényleg, a powerbank kábelét simán magában nem lehet kapni?
Szerk: faterom sikeresen kitörte az eredeti kábelt, ennek a helyére keresném
-
válasz
werszomjas #566 üzenetére
Szemetek, nekem nem küldtek.
-
Ruszki
senior tag
Üdv!
Szeretnék én is beszerezni egy bankot.
Tustok ajánlani oldalt/címet,hogy honnan érdemes ami biztos jó és eredeti!
Előre is köszönöm!Üdv,Ruszki!
-
Saccco
nagyúr
Na megjött a 10000-es power bank, hát jóval kisebb (1/4), mint a másik. Nincs olyan éle a szélének, mint a 10400-nak. A hozzá adott kábel kb. 2-szer olyan hosszú.
-
Watt25
veterán
Miért lenne vicc? Lottót is vesznek az emberek, pedig ott kisebb az esély a telitalálatra. Itt legalább biztos volt a 10 nyertes, míg lottó esetében az sem biztos. Nincs ezzel semmi baj.
Egyszer én is elkaptam így 4 magos Androidos telefont (5db volt belőle), 2500Ft-ért... -
kippi86
tag
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Akkor rendelem is. -
kippi86
tag
sziasztok! szeretnék rendelni egy xiaomi power bankot.
De ezt a töltő áram dolgot sose értettem hogy van.Ezeken a xiaomikon 2-2,1A a töltőáram de a telefonom töltője csak 1A es, az akkum 3000mAh-s.Szabályozza ezt valami elektronika a telefonban vagy a powerbankban hogy mennyit vesz fel a max 2A es terhelhetőségből? -
QbHead
aktív tag
válasz
adamfriday #533 üzenetére
Hehe én egy szelfibotot elkaptam tőlük 1200 ért
-
gerii
addikt
10db több millió emberre levetítve nem túl jó arány
-
-Valinas-
senior tag
Xiaomishoppal mi van?
Rendeltem tőlük hétfőn egy raktáron lévő powerbankot de még semmi nyoma. Azért onnan, mert nagyon sürgős lett volna. :S A pénzt bezzeg már átutaltam...
-
peestheee
tag
ez a banggood seckill akció egy nagy bullshit
úgy volt, hogy hétfőn 10kor írják ki az árát a powerbanknak (direkt kiszámoltam a countdown alapján még előző héten), de amikor hétfőn 9:50kor ránéztem, már nagyban ment a "next round begins in:" számláló..
az előző 2 napban kb folyamatosan ugrált az ára, volt hogy 2500at írt, amikor rányomtam a cart-ra(direkt el volt mentve előre, hogy már csak fizetni kelljen), már 4000, aztán fél óra múlva már az eredeti 7000es ár volt kint..most meg 5ezres eredeti árat írják áthúzva, 3800ért..
írtam nekik, hogy ez mégis mi, azt írták vissza, hogy összesen 10 db volt az akciós 8$-os árban, nyilván gyorsan elfogyott, én vagyok a hülye, hogy nem olvastam el a szabályzatot(deigen)
srsly, wtf
-
NORBl
aktív tag
10000-es bankhoz szilikon tok = 200 Ft
(De legalább már olcsóbb.)
-
peestheee
tag
ez a midyear crazy sale annyiból áll a powerbank esetében, hogy az egyébként eredeti árat (~7000ft) csökkentették 40%-kal, szóval pont annyiba kerül, mit eddig
-
-Valinas-
senior tag
Arra lennék kíváncsi - azoktól kérdem, akik használják -, hogy teljes feltöltés után esetleg kikapcsol a powerbank? Az előző töltőm sajnos nem tette, hanem csepegtetős töltés jelleggel nyomta bele 100%-on is a szuflát, és így egy este alatt sokkal több merült, mint amennyit szerettem volna. Egyszóval estére nem lehetett bedugni.
-
Érdemes figyelgetni a banggood oldalát, mert a mai mailben szerepelt ez. Nem tudom, hogy lesz-e még jobban leakciózva a 10000 mAh-s, de eléggé úgy tűnik.
Szerk.: Bár érdekes, mert délelőtt még azt írta, hogy 1 nap múlva lesz látható az új ár, most meg 4 és fél napot ír...
-
SzervaUr
csendes tag
Sziasztok!
Dilemmában vagyok.
A napokban érkezett meg a 10400as, minden fasza ki is próbáltam. Ám gondolkodok még egyben de az vagy a 10000-es vagy a 16000-es lenne. A 10es mérete és az ára miatt nagyon tetszene a 16osnál a két usb fogott meg. Szerintetek megéri az a kb 4000 ezer forint különbség a 16os javára?
-
Alít
csendes tag
Sziasztok!
kb mennyi idő mire megjön a power bank a banggood-ról?
Mennyire tartják ezt a 7-25 napot? -
xtremez
aktív tag
Üdv!
A 10400-as xiaomit néztem eddig, hogy az kellene nekem, de ide tévedtem és látom van 10000 es is. Van valami érdemi különbség a kettő között ?
-
peestheee
tag
válasz
Dominó85 #200 üzenetére
nagy dilemmában voltam most, az 5-ösön gondolkoztam, de ennyi erővel akkor már megveszem a 10-est, nem sokkal drágább, viszont ahhoz meg még nincs tok..
arról nem is beszélve hogy szívesen megnéznék egy arany színűt, de olyan még nincs belőle
megemberelem magam és várok még egy kicsit -
NORBl
aktív tag
Az én 10000-esem elvileg már útra van bocsájtva.
-
bugizozi
őstag
hjaj annyira nem fontos
KaiotEch nem a 200 ft hanem a tudat
Amúgy kaptam egy ilyen emailt:
Dear XY,
Thank you for your order.
The [SKU236908]Original XIAOMI 5.1V 2.1A 10000mAh Power Bank For Smartphone[+Color;Silver] in your order will be back in stock in 7, July.
Could you please wait for it? Or we can cancel the order and refund you if you require.
Waiting for your early reply.
Best regards,
Levee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged