- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
-
egykettő
aktív tag
Sziasztok!
Magyarországon hol érdemes beszerezni? leginkább 10400 vagy 16000-es érdekel.
-
Watt25
veterán
Hát, én lehet, hogy szívni fogok. Legalább is, még az is lehet, hogy nem fogom megkapni a július 6-án kezdődő nyaralásomig. Rendeltem Banggood-on szürkét, mert olcsóbb volt, mint a többi színű, ez viszont nincsen raktáron. Ma pl. ezt írja: Expected restock on 31st May 2015. Ezzel a gond az, hogy minden nap egy nappal tolják tovább a dátumot. (Amikor rendeltem akkor még huszon valahányadikát írtak.) Tehát tulajdonképpen gőzük sincs, hogy mikor érkezik meg. Viszont a pénzt azt levonták a kártyámról.
Na, mindegy, egyszer csak megérkezik... -
skyli
senior tag
Sziasztok! Szilikon tokot megéri venni? Megvédi valamitől a powerbankot? Pl leejtés? Gondolom a karcoktól is, de az nem zavar, ez nem egy kijelző
-
-
ádika86
aktív tag
Srácok! Az normális, hogy a tok már megjött múlt hét elején, viszont a power bank még mindig sehol?
-
adamfriday
senior tag
Nyárra ez jól jöhet a cucchoz.
-
lkristóf
senior tag
-
ftb01
tag
Üdv, tudnátok ajánlani hasonló minőségű kábelt mint a gyári, csak hosszabbat? túl rövid
-
válasz
adamfriday #369 üzenetére
Én is azt ajánlom, mint az előttem szóló, hogy a gyári kábelével töltsd, azzal gyorsabb lesz.
-
válasz
adamfriday #366 üzenetére
Igen, ha teljesen feltöltött, akkor mindegyik LED világít, egyik sem villog.
-
rasky
senior tag
válasz
adamfriday #366 üzenetére
Saját kábelével töltsd, úgy 5,5 óra 2A töltővel.
-
adamfriday
senior tag
A teljes töltöttséget 4 világító leddel jelzi a powerbank (10400)? Nekem 8 óra töltés után is villogott a negyedik, pedig 2 amperes töltőfejjel és jóféle kábellel etettem. Lehúztam töltőről most telét jelez ha csekkolom.
-
VMatteo
őstag
[link]ettől olcsóbban van valahol tuti eredeti?
Az lenne az elméletem, hogy van egy akkuhibás tablet, aminek az akksija pár percig bírja. Ha erre folyamatosan rá lenne kötve, kiválthatnám a beépített aksit?egy bele való akku, ami 4500mAh-s 6500Ft amire nálam van, ez meg ugye nagyobb kapacitású és olcsóbb. Egyedüli baja hogy vezetékes lesz. Jó ötlet, vagy kaki? -
Jakuu
őstag
Ahogy nezem a hamisitottakat megegyeznem, hogy a haz kaphato a neten Xiaomi hazkent valami 2 dollaros osszegert. Aki igy jart, azert ne kukazza az egeszet, mert szetszedheto a haz, es kicserelhetoek benne a 18650-es akkuk. Igaz nem Xiaomi elektronika van benne, de legalabb a csere utan megfelelo energiamennyiseget lehet ezekkel is tarolni, mint a hamisitott akkukkal. Amit en lattam ilyen hazat, az meg csak nem s beforraszott akkukkal volt ellatva, hanem olyan, hogy cserelheto benne ennelkul is az akku.
-
twine
veterán
ÉN nem tudom, hogy tudott így megbetegíteni ez a xiaomi Powerbank...
Van már otthon egy 10400-as, és egy 5000 slim a táskámban úgy, hogy igazából egyikre sem volt szükségem!
(Persze azóta szarrá használom őket, de ez most mindegy)Most megláttam ezt az új verziót, és megint megdobbant a szívem, milyen kis aranyos a 10400-hoz képest
Tudnom kell nemet mondani...meg tudom csinálni....
-
trebrona
nagyúr
Jön az új 10000 mAh power bank:
As you can see the size is reduced from 77mm to 60.4mm with almost the same capacity
Using the world's leading high-performance analog semiconductor company Texas Instruments / US Power Systems Limited (MPS) of the charge-discharge chips. Charge-discharge efficiency is also enhanced. -
skyli
senior tag
Nem, én innen rendeltem és akkor még volt rá egy kupon, amivel 6600Ft volt: http://www.geekbuying.com/item/XIAOMI-Original-5V-3-6A-2A-16000mAh-Power-Bank-Smartphone-Tablet-Silver-External-Battery-338665.html
-
skyli
senior tag
És úgy néz ki, hogy kicsivel gyorsabban tölti a telefont, mint a gyári töltő (a gyári 1,8A-s). De a programok azt írják, hogy 200mA-val tölt, viszont ezt írja a gyári töltőre is.. Nem tudom, mivel lehetne tesztelni jobban. Nekem tényleg úgytűnik, hogy leadja rendesen a 2A-t (bár arra még nem jöttem rá, hogy mindkét USB 2A-es vajon?)
Valakinek ugyanezzel a 16000-el nem töltötte 2A-val, ezért féltem egy kicsit tőle. Ja és egy éjszaka alatt sikerült feltöltenem, úgy, hogy a mobilom is rádugtam és az is feltöltött
Szerintem jó cucc, elégedett vagyok vele -
ako127
csendes tag
Van esetleg vmi kuponkód amivel még lejjebb lehet vinni a Banggood-os árat?
-
sayCet
aktív tag
Srácok, szerintetek ez eredeti, vagy hamis?
-
draco31
veterán
válasz
ricsi0307 #346 üzenetére
Lehet azt, párszor csináltam már hasonlót. Viszont egyszerűbb, ha leveszed azt a lemezt az elektronikánál is. Aztán egy vezetéket előbb feltekersz alul a két akku közzé oda ahol ez is volt eredetileg, ha jó szorosra tekered rá, akkor forrasztás sem fontos, de meg lehet, csak tovább kell melegíteni, de ügyelni is kell a cellák miatt, hogy ne legyen túl meleg, szóval nehezebb. A vezeték másik végét pedig az elektronikára, és kész. Ha jól látom azon a lemezen nincs semmi alkatrész. Ha tudsz forrasztani, akkor ezt meg tudod csinálni.
-
ricsi0307
senior tag
A hitetleneknek: Matrica Elektronika ez pedig a link az eladóhóz akitől vettem.
-
ricsi0307
senior tag
Yutubon van minden féle színű eredeti
Egyébként banggoodról vettem ahol nem sok faket árulnak megbízható eladótól stimmelt a matrica amit le kell kaparni a dobozon megnéztem a hivatalos oldalon az usb-ben ott akis Mi jel az elektronika meg ugyan úgy néz ki mint a többi gyárin.Szóval 100%, hogy az.A lényeg hogy meg lehet valahogy csinálni?Vagy dobhatom ki?
-
QbHead
aktív tag
Sajnos de úgy néz ki vettél egy hamisítványt
-
trebrona
nagyúr
Az eredetiben nem kék(szürke) celláknak kellene lenniük? Hol vetted?
-
ricsi0307
senior tag
Üdv mindenkinek.
Vettem pár hete én is egy 10400-as Xiaomi Power Banko-ot de az egyik este romolás után a teló teljesen meghülyítette szegényt.Azóta nem vesz töltést és nem is ad le.Egy másik helyen azt mondták vegyem le az áramról az elektroniká az majd helyre teszi.Így szétszedtem és az akis aljan talalható kis lemezt felfeszítettem a többiről mert nem értek hozzá és f*sz voltam.Na azóta aztán már a led se villog és visszaforrasztani se tudom mert rossz helyen bontottan fel.Van itt estleg valaki aki meg tudja javítani?Vagy kuka?Egyébként ahogy visszaraktam a fém hába akkor pár percig megint fellvillant a led de töltést továbbra se vett.
Jelenleg így néz ki: Kép -
twine
veterán
válasz
Spancer RE #320 üzenetére
5000-es Slimet...
A saját példámat többször több helyen leírtam....Először a 10400-ast vettem, de rájöttem, hogy kva nehéz a mindennapos cipeléshez, és kényelmetlen a mérete zsebben hordáshoz(kabát, zakó,stb)
Az 5000-es szvsz. pont ideális minden tekintetben...
Ha belefér, akkor viszont mindkettőt...Mert kva jó hogy a 10400-as bika erős, és sokszor sokmindent feltölt...(otthon a fali töltő helyett is azt használom
)
De ha hurcolászásról van szó, mindenkép a slim a nyerő szerintem... -
QbHead
aktív tag
válasz
Spancer RE #324 üzenetére
akkor szerintem 5000mah könnyebben is elfér meg gyorsabban is feltöltődik. Nem mellesleg 5000mah 1-1,5 szer feltölti a telefont ha enné több kell egy nap ott már bajok vannak
-
-
beldeczki
aktív tag
Banggood-ra esetleg van valakinek valamilyen kuponkódja (mint ami pl. március vége fele volt)?
-
QbHead
aktív tag
válasz
Szerintem ha csak ilyen vésztöltés szinten kell hogy néha néha rátöltesz a telóra akkor bőven jó az 5000mah-ás mert bár a női táska feneketlen attól még a súlya megmarad
Ha rendszeresen akarja a feleséged használni akkor természetesen a 10400-as.
-
draco31
veterán
válasz
10400-ast szerintem. Vastagabb ugyan, de egy női táskában minden elfér.
-
Kacsanova
csendes tag
Van most valahol jól árasítva a 16000-es vagy a 10400-as? Kuponkód, akármi. Köszi.
-
peestheee
tag
köszi srácok, akkor nem stresszelek rajta, reméltem hogy nem keveredett el vagy ilyesmi
-
peestheee
tag
van olyan, akinek több mint 2 hét alatt jött meg a cucc?
az enyém már 17 napja fel lett adva, de még semmi..a töltőfej meg a tok amit a powerbankkal egyszerre rendeltem, már megjött.. -
DuDieHUN
aktív tag
van esetleg valakinek kupon kodja 10400-as akksihoz banggoodon?
-
draco31
veterán
Megrendeltem egy 10400-ast, most 4500 volt, remélem pünkösdig megjön majd.
-
Képtelen vagyok "verifikálni" a powerbank-omat.
A kínai oldaltól természetesen nem is várok semmit magyar billentyűzettel, angol oldalon meg beírom a kódot, biztonsági kódot, majd csak "checking" és percekig forog a karika, mire megunom és kilövöm a böngészőablakot.
Majd máskor esetleg újrapróbálom, de egyébként gondolom eredeti a cumó, Banggood-ról lett rendelve és fake-real képek alapján eredetinek néz ki, szóval annyira nem érdekel azért. -
peestheee
tag
válasz
adamfriday #305 üzenetére
de ami jön a powerbankkal, az átviszi a 2A-t is, igaz?
-
adamfriday
senior tag
Egy kis segítség a töltőfej / kábel témához. A 2A-s töltőfejekhez már mindenképpen úgynevezett 28/24-es usb kábelek kellenek, a 'sima' 28/28-asok csak 500mA körül tudnak átvinni.
-
molnarpeter
nagyúr
Kerek egy hónap.
-
draco31
veterán
válasz
Silent77 #300 üzenetére
Épp nézegetem is, tesóm gondolkozik rajta. Jobban megéri innen ahogy látom, mint itthon megvenni. De ez még majdnem 2 hét lesz, remélem addig nem emelik az árát, csak jobban leakciózzák.
Addig meg tudok ide regisztrálni, hogy működik az oldal? Ebay-t használtam eddig csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged