- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mikemend #3295 üzenetére
es a tied is ugyanez a tipus? mert amirol a kollega ir, az a 2C, ami eddig sem volt szerintem egy jol sikerult darab. mint irtam, en a puposodast (egyelore) nem tapasztaltam, de a kapacitas jelentosen elmarad a gyari ertektol, nekem legalabbis még soha nem sikerult 17500 mAh-nal tobbet beletoltenem.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mikemend #3290 üzenetére
en ranezesre nem tudom megallapitani, hogy ez melyik tipus. legalabb 3 hasonlo, de kulonbozo modell fordult meg a Xiaomi kinalataban, ami igy nez ki
20'000-es
20'000 2
20'000 2CNekem ezekbol az utobbi 2-vel van hosszu tavu tapasztalatom, puposodast egyiknel sem eszleltem, meg nem is hallottam ilyesmirol.
a fentiek mellett adott mar a
20'000 3
vagy a ZMI valtozata,
szoval azert van mibol valasztani. -
bwoay
nagyúr
válasz
Avicularia #3285 üzenetére
és akkor ez hogyan, meg pláne mit fog bebikázni?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Avicularia #3283 üzenetére
a 13800 mAh 3.7V-on értendő, és minél magasabb a feszültség, annál kevesebbet tudsz kivenni belőle. vagyis igen, 12V-on máshogy kell értelmezni a kapacitást. viszont a mérést 5 V-on végezted, ha jól látom. és 5V-on 13800-ból kb 11000 körül kellett volna kijönnie. amúgy a telefonod biztosan tud valami gyorstöltést, ami emelt feszültséget jelent az alap 5 V-hoz képest, tehát akár még jó is lehet az eredmény, de én csak azt látom, hogy a műszer a fotó pillanatában 5.17V-ot mutat. lehetséges, hogy töltés közben a telefon átkapcsolt magasabb feszültségre?
-
bwoay
nagyúr
na ja. de ez 3.7 V-on tud max 16k-t
ez 5V-on 7% veszteséggel kb 11'000 mAh.
nem várom el, hogy a gyári specifikációt tökéletesen teljesítje, de ez 20%-kal gyengébb.
lehet, hogy egyedi probléma, de nekem sosem volt szimpatikus a 2C, csak a sima 2-tt nem tudom beszerezni, pedig az kisebb/könnyebb, és 13000 helyett eleve 14000-et állított róla a gyártó. amikor mértem, több évnyi használat után is belement több, mint 17'000. -
bwoay
nagyúr
a 20'000-es Xiaomi 2C jellemzően 20 USD-be kerül. van szállítási költség, mondjuk 4 dollár, akkor kb 7000-re jön ki a végösszeg. ez a Romoss meg 21 szállítással együtt. 3 dollár a különbség, meg az, hogy az egyik egy többszörösen bevált, kiváló minőségű, megbízható típus, a másik meg lutri. nyilván ha a csatlakozók miatt jobb vétel a Romoss, akkor azt kell választani, de én 3 dollár árkülönbség miatt nem vennék zsákbamacskát. ja és ez a Romoss bazinagy, meg elég nehéz is.
-
bwoay
nagyúr
ez a kapcsolható HUB jó ötlet, bár én már elveszítettem a fonalat az egész koncepciót illetően. lehet, hogy a házon belüli mozgás szabadsága miatt kell a powerbank. hogy mi szükség van a kapcsolgatásra, az számomra továbbra sem világos, de vélhetően tényleg egy ilyen hub + powerbank kombó lenne a legjobb megoldás.
-
bwoay
nagyúr
válasz
elprimo #3261 üzenetére
probalom, de "fullon jaratni" az en olvasatomban annyit tesz, hogy a power bank 100%-on tartja az akksik toltottseget, de ez ugye nem igy mukodik - legalabbis az altalam hasznalt tipusoknal. tobbfele powerbanket hasznalok egyszerre, es nem egyszer voltak mar tartosan rakotve egy-egy eszkozre, hasonloan a te elkepzelesedhez, ezert sem ertem, hogy ez a felallas milyen modon jelent veszelyt a toltott keszulekek akkumulatorara.
-
bwoay
nagyúr
válasz
elprimo #3257 üzenetére
ezt elsőre is olvastam, és akkor sem értettem. ha az eszköz feltöltött, akkor onnantól nem vesz fel több áramot, ezt a powerbank érzékeli, és az is lekapcsol. mi az a szituáció, amikor ki kellene húzni belőle a kábelt? és főleg miért?
ja még egy fontos dolog: miután a powerbank lekapcsolt, magától nem kapcsol vissza, legalábbis azok nem, amiket én használok. tehát ha az eszköz merül a töltést követően, akkor meg kell nyomnod a gombot, hogy ismét töltsön, tehát ilyenkor kvázi bekapcsológombként működik. lehet, hogy ez megoldást jelent a "problémádra". -
bwoay
nagyúr
válasz
elprimo #3255 üzenetére
szerintem ilyen nincs, a következők miatt:
- legyen rajta be/kikapcsolo gomb
nem jellemző (személy szerint nem is látom értelmét, mivel a töltés vezérlését mindig az adott eszköz végzi, nem a power bank). ha rádugsz egy eszközt, tölti, ha az már nem vesz fel több áramot, vagyis végzett, akkor a power bank is lekapcsol. ami gomb van rajtuk, az a töltöttségi szint kijelzésére szolgál, illetve Xiaomiknál dupla gombnyomásra bekapcsolva marad 2 órán át. Blitzwolfoknál lláttam olyat, hogy ezt a gombot mindenképpen meg kell nyomni, automatikusan nem kezd el tölteni. Engem ez pont bosszantott.
- gombbal lehessen választani hogy maga az eszköz mikor kapjon áramot ,ha fel akarom tölteni
nem hiszem, hogy ilyen létezik. rádugod a töltőre és tölt, ha képes rá, akkor ezzel párhuzamosan tölteni is képes, de vannak olyan power bankek, amik miközben töltést vesznek fel, nem töltenek. mindkét kritérium némi barkácsolást igényel a részedről, amennyiben ezek nagyon fontosak. -
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
hát ha jól megnézed, azt írja, hogy 3 különböző porton keresztül tölthető, ezek pedig micro USB, USB type C illet lightning. a leírás és az ábra szerint ezek mind max 2.1 A erősségű áramot fogadnak. viszont a több helyen meg 3A-es gyorstöltést állít, na én ilyenkor kezdek el gyanakodni, hogy akkor most mennyi is az annyi.
ha 2.1 A a max, akkor 30000/2100 + némi veszteség, uszkve 15 óra.
3A-rel valamivel több lenne, mint 10 óra, de a képen látható töltő meg csak 2.4-et tud, vagyis minimum 13 órával érdemes számolni.
de ennél van jobb töltő és jobb powerbank is, ha beéred 20'000 mAh-val. -
bwoay
nagyúr
szerintem a ZMI. és ezt úgy mondom, hogy nekem van mindkettőből. hol kerülnek ezek amúgy ugyanannyiba? én a Power Bank Pro-t még 10 rugó körüli áron vettem anno, meg vételeztem hozzá egy műbőr tokot is utólag, mert úgy elegáns. a ZMI-t meg valami nevetséges 5-6 rugó körüli áron kaptam, és azt leszámítva, hogy nem olyan prémium a megjelenése, a ZMI igazából mindenben többet tud, kétféle porton tölthető, laposabb, könnyebb, meg ugye a gyorstöltés kapcsoló.
-
bwoay
nagyúr
10'000 mAh esetén
(10'000 x 3.7 x 0.93 / 5 lesz a kiszedhető töltés.
a 0.93 a töltési hatékonyság, ennél lehet rosszabb is, de Xiaomi power bankek esetén ez az érték jellemző, vagyis 7% körüli a veszteség, ami pl a hőtermelés. Ha a képlet végén az 5 V-ot kicseréled a gyorstöltéshez szükséges 9 V-tal, akkor megérted, hogy miért lesz kisebb a kapacitás: nagyobb feszültséget kell előállítani, annak ára van. szóval pontosan ugyanaz az ok, amiért a power bank 3.7 V-on mérve 10'000-es, 5 V-on meg kb 7000.
Ha a 2C neked szimpatikusabb, akkor válaszd azt! Azért nem ajánlott, mert nem mindenki akar ekkora téglát magával cipelni, a 2S meg kényelmesen elfér még egy farzsebben. Amennyiben ez nem szempont, úgy neked a 20'000-es az ajánlott, ár/érték arányban nyilván jobb. Ugyanakkor kérdés, hogy kell-e ekkora kapacitás. Vésztöltéshez biztosan nem, én több napos kiruccanásokhoz szoktam javasolni.
ZMI: ugyanaz, mint a Xiaomi, sőt, valójában a ZMI a gyártó, a Xiaomi pedig a brand, de előbbi saját márkanév alatt is gyárt, és az utóbbi években nagyon komoly power bankek kerültek a palettájukra. Nem tudom, hogy az USB-C-s alatt a dual inputos típust érted-e (QB810), de az pl nálam bármikor az Xiaomik elé helyezendő, azon egyszerű oknál fogva, hogy a gyorstöltés ezen a modellen kikapcsolható -
bwoay
nagyúr
válasz
Mikemend #3236 üzenetére
ha tényleg szükséged van ilyen kábelre, akkor sok megfontolnivaló nincs a 2 dolláros, azaz 600 Ft-nál is olcsóbb, de minőségi darabokon. mint utólag rájöttem, az összes általam linkelt kábelből 30 cm-es a legrövidebb, ami egy picivel hosszabb, mint amiket jellemzően a powerbankekhez adnak, de ez még talán jobb is.
-
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
tudtommal az S2 hosszabb, de ott van Criminal kollega alapos táblázata, annak segítségéval gyorsan kiderítheted. én nem tartom különösebben hasznos dolognak a két aljzatot egy 10k-s power banknél, de másnak nyilván lehetnek eltérő használati szokásai, preferenciái. nálam a 10k-s kategória még a hordozhatóságról szól, tehát legyen minél kisebb és könnyebb. ha több eszközt akarok tölteni egy powerbankről, arra van 20k-s, na azon viszont ragaszkodom a két porthoz. de az fel is tud tölteni egy telefont meg egy tabletet egyszerre, akár nulláról százra.
-
bwoay
nagyúr
A 2S-en két kimenet van, mármint két USB port, hogy egyszerre két eszközt tudj tölteni. de ahhoz amúgy szerintem ez a kapacitás viszonylag kicsi, mert egy 3500 mAh-s akkut nem tud kétszer feltölteni 0-ról 100-ra, szóval ez a feature nem biztos, hogy olyan gyakran jön jól. Cserébe tudtommal nagyobb is, mint a sima 2-es.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #3217 üzenetére
szekszi
csak szinte le merném fogadni, hogy méretben nem a korábbi fehér 20'000-es powerbank 2-vel fog egyezni, hanem a nagyobb 2C-vel. ez a nagyobb teljesítmény tényleg tök jó notebook töltésre, bár ilyesmire egyelőre a piac kis szegmense veszi igénybe. jól látom, hogy cserélték a micro USB-t USB-C-re? mert ha mindkettő rajta lenne, akkor ez egy ZMI powerbank volna -
bwoay
nagyúr
ha kikapcsolod a gyorstöltést, akkor az alacsonyabb áramerősség miatt több töltést tudsz kivenni az akksiból.
tehát eldöntheted, hogy gyorsan töltesz, vagy tovább bírja a powerbank.2 input azért van rajta, hogy bármilyen telefonod is legyen (feltéve, hogy nem iPhone), ne kelljen a powerbank miatt külön kábelt cipelned.
a ZMI kisebb, könnyebb és többet tud, de ha két kimenet kell, akkor nyilván nem opció.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Kolondrum #3190 üzenetére
én is biztos vagyok benne, hogy egyezik a cella, csak a borítás más, másként nem lenne logikus. rájöttek, hogy a bérgyártás mellett a saját brandet is nyomni kell, és bedobták ezeket az apróságokat, amitől igazából a ZMI sok szempontból jobb alternatíva. az árazás is egész agresszív, bár hozzátenném, hogy 20'000 mAh kapacitásnál a ZMI egy bazinagyot húzott, és a Xiaomi 2C árának a triplájáért kínálja. igaz, az USB hubként is működik, és egyértelműen az a célközönség, aki USB C-ről tölti az olyan notebookját, amin nincs is más port.
nagyon tetszik még a 6000-es polírozott acél powerbank is a kínálatukban, az valami egészen prémium megjelenéssel bír, cserébe ugyanannyiba kerül, mint az eleve drága 20'000-es -
bwoay
nagyúr
válasz
Ákinard #3184 üzenetére
a Xiaomi Powerban 2C-ből kb 14000 mAh-t lehet kinyerni, ezzel számolj, amikor a tablet töltését kalkulálod.
megveheted/rendelheted egy csomó számtech üzletből, vagy edigitalból, a xiaomishopból, vagy Kínából, többnyire onnan a legolcsóbb (és pl banggodról vagy gearbestről biztosan nem hamisat kapsz), de rendszerint 3-4-5-X hét alatt ér ide.Kolondrum:
azt elefelejtettem megkérdezni, hogy hol sikerült végül megrendelni -
bwoay
nagyúr
válasz
Kolondrum #3176 üzenetére
amit itt propagálok nektek már hónapok óta. a ZMI újabban jobb aksikat csinál saját márkanév alatt. a QB széria összes darabja jobb valamiben, mint a velük kapacitásban egyező Xiaomi modellek. a tokozás viszont műanyag.
a QB810 oldalán levő gomb mellett egy LED mutatja, ha a gyorstöltés aktív. lenyomva tartva kikapcsolható a gyorstöltés. dupla gombnyomásra meg a szokásos micro current töltésre vált.
ja igen, ez az, amit linkeltél. csak szerintem itthon ez már olcsóbb, xiaomishop.hu-n 5190, kész vicc az ára.
-
bwoay
nagyúr
válasz
smallmer #3155 üzenetére
1 perc keresés, és rábukkansz Criminal017[link] folyamatosan frissülő cikkére, ami sorra veszi nagyjából az összes típust. szerintem egyszerűbb (és célszerűbb) ezt az írást átfutni, mint arra várni, hogy valaki meséljen valamit. pláne, ha ennyire sürgős a dolog.
egyébként a Prot semmiképpen nem ajánlanám ebből a kínálatból. vagy nem tudom, hogy mi fogott meg benne, de annál lényegesen jobb ár/érték arányú darabok vannak. korábban létezett lightning porttal rendelkező modell is, hogy ne kelljen két különböző kábelt cipelni Apple eszközökhöz, de szerintem jelenleg ilyet már csak elvétve találni.a jelenleg kapható legjobb power bank az ez, mármint szerintem. A ZMI a Xiaomi beszállítója, de saját márkanév alatt is gyártanak powerbankeket. Ezen a típuson egyszerre található micro USB és USB C aljzat, bármelyikről tölthető, ráadásul van rajta egy oldalsó gomb, amivel kikapcsolható a gyorstöltést (lassabb töltéssel - az alacsonyabb feszültség miatt - nagyobb kapacitást lehet kinyerni). úgy számolj, hogy 10'000 mAh-ból maximum 7000-et tudsz kivenni, ha gyorstöltést használsz, akkor még kevesebbet. az iPhone X akksija közel 2800 mAh-s, legjobb esetben két és fél töltés 0-ról 100%-ra.
aki azt írja, hogy Mo-n 2-3x-os áron adják ezeket, az feltehetőleg valami durva akcióban vette anno, mondjuk féláron black friday alkalmával. jelenleg hozzávetőlegesen 10-20%-kal drágábban, vagy pont ugyanannyiért lehet beszerezni itthon, mintha Kínából rendelné az ember, de az is megesik, hogy 1-200 Ft-tal olcsóbban fogja ki az ember egy hazai shop kínálatában.
visszatérve a Pro-ra: én megvettem anno, még a drága műbőr tokot is hozzá, de ez az egyetlen power bankem, amit kb soha nem viszek magammal sehová. vagy kisebbet hordok, vagy utazáshoz jobb egy dupla akkora kapacitású, ha pedig 10'000-es kell, akkor meg tényleg ott a fenti ZMI, ami pont ugyanazt tudja, sőt, olcsóbban, laposabb házban, és lényegesen alacsonyabb súly mellett. mivel a ZMI dobta az elegáns alu tokozást, annyit nyertek súlyban, hogy a 10'000-es bank kb annyit nyom a mérlegen, mint az 5000-es Xiaomi. a többség meg a 10'000-es Xiaomi Power Bank 2-t választotta a Pro helyett, nagyon helyesen, mert nagyjából az USB C-ről kellett lemondaniuk, a méretkülönbségek elhanyagolhatóak, az ár meg vagy 40%-kal alacsonyabb a 2-es modell javára.
-
bwoay
nagyúr
ez jó kérdés, nem is láttam, hogy nálunk nem elérhető.
de ez tudtommal messze a legkönnyebb 10k-s powerbank a minőségi kategóriában.
banggoodon jelenleg 24 USD, érdemes lenne valami kupont keríteni hozzá. -
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #3129 üzenetére
-
bwoay
nagyúr
tudom, hogy nem egészen Xiaomi, de erre érdemes vetni egy pillantást. az árát ne nézzétek.
-
bwoay
nagyúr
válasz
kleinguru #3106 üzenetére
nincs mit. és bár már volt róla szó korábban, megint jelzem: az 5000-es ZMI (QB805) tud mikro áramerősségű töltést az apró kütyükhöz (amire az 5000-es Xiaomi nem képes - én végül emiatt cseréltem le), a 10000-es modellen (QB810) pedig a gyorstöltés opcionálisan kikapcsolható (amivel kapacitásban sokat nyer az ember), plusz ezen a típuson a hagyományos micro USB bemenet mellett van USB C is.
-
bwoay
nagyúr
igen, és pontosan ezt is írtam:
az első széria (original) li-ion, a második (2) li-polimer, és a harmadik (2C) úgyszintén.aztán hogy a 2C méret- és súlynövekedését mi indokolja, azt nem vágom. szerintem a 2-es a jó deal jelenleg,
én legalábbis az elmúlt fél évben nem jöttem rá, hogy a C változat mivel tud többet. viszont rendre látom 24 USD-ért -
bwoay
nagyúr
válasz
kleinguru #3102 üzenetére
szerintem ne 5000-es Xiaomit vegyél, hanem próbálj ki egy 10'000-es ZMI-t:
mindössze 17 grammal nehezebb, mint az 5000-es Xiaomi.vagy ha tényleg elég a kisebb kapacitás, akkor ennek az 5000-es változata meg több, mint 30 grammal könnyebb, az azonos kapacitású Xiaominál.
akció utóbbira szerintem nemigen van, a 10-esből is jellemzően csak a feketét szokták leárazgatni ilyen 18 USD-re időnként.
-
bwoay
nagyúr
hogyne lenne, üzletileg zseniális a saját gyorstöltési szabvány, amihez csak te gyártasz kompatibilis eszközt
nem tudom, hogy miként működik amúgy a gyorstöltése, de biztosan nem Qualcomm féle QC-ről van szó, tehát szerintem nem meglepő, ha válogatós. bár egy powerbanknél nem érzem akkora érvágásnak a lassabb töltést, miután pont az a lényege, hogy nem kell a telefon mellett ülni, viheti magával és használni is tudja.
-
bwoay
nagyúr
Eustocknál szerintem még a sima 20'000-est árulják, gearbesten meg válogathat az ember a sima, a 2 és a 2C között, melyek közül szerintem már csak utóbbi kettővel érdemes foglalkozni - azok nem 18650-es li-ion cellákból állnak, hanem két li-polimer pakkból, tudják a kétirányú gyorstöltést (asszem ráadásul QC 3.0-t mindkettő), és a micro-current töltést is. árban pedig ugyanott vannak, ha nem lejjebb. szóval bárhogy is nézzük: 15000 Ft az nonszensz ár.
-
bwoay
nagyúr
szerintem teljesen reális, hogy ekkora szórás a böjtje az alacsony árnak. és talán nem is alapból rosszak ezek az összegek, mármint lehetne őket kalibrálni, de ennyiért...? zsákszámra gyártják és adják el, működik, valamit kiír, ennyit tud. ha tisztában vagy egy adott powerbank reális kapacitásával (Xiaomi ugye mindig ráírja a kivehető töltést), akkor legalább hozzávetőlegesen meg tudod állapítani, hogy mennyire pontos értéket ad. persze nyilván engem is meglepett a szórás mértéke
de ha azt látom anno, hogy 15 USD a pontos, 5 USD a lutri, akkor az ember tud mérlegelni.
-
bwoay
nagyúr
válasz
BladePocok #3058 üzenetére
a Xiaomival a lehető legjobban jártál. a "matek" meg annyi, hogy az akku 3.7 V-os, a töltés viszont 5 V-ot igényel, vagyis 20000 x 3,7 = 74000 74000 / 5 = 14800 plusz van némi konverziós veszteség is,
mondjuk ha 95%-os hatékonysággal működik a dolog, akkor meg is érkeztünk a 14000 mAh-hoz -
bwoay
nagyúr
válasz
BladePocok #3056 üzenetére
mi rémít meg ebben? az összes powerbankre a cellák kapacitását írják rá, aminél nyilván kevesebb nyerhető ki belőlük. a xiaomi a többiekkel szemben feltünteti ezt az értéket is, ez sokkal inkább pozitívum, mint rémísztő dolog.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Tangerine #3052 üzenetére
én eddig három Xiaomi powerbanket vettem, de egyiket sem csekkoltam le, látszott rajtuk, hogy eredetiek
viszont azt tök jó látni, hogy a ZMI már sokkal jobban bankokat gyárt saját magának, mint a Xiaominak, elég megnézni a QB szériát, szerintem most azok vannak a csúcson, igaz, árban is magasabbak, de nem véletlenül.
-
bwoay
nagyúr
Xiaomi 10'000 mAh powerbank 2
11.99 USD-s kupon:
BLACKFRIDAYGBCZD023 -
-
bwoay
nagyúr
igazából nem is volt ez akkora jó deal, azt hiszem napokban a 10'000-est is be lehetett húzni ennyiért. viszont ezt a kötelező szállítási díjat nem annyira vágom, talán azon múlik, hogy melyik raktárból szállítják, és ami fizetős, az gondolom nem Kínából jön. kötelező TN rendeléssel még nem találkoztam, viszont olyan volt (Banggoodon), hogy csak kicsekkolás közben tudtam kiszedni a pipát a tracking mellől
bízom benne, hogy attól még ideér a holmi... jut eszembe, ez konkrétan az 5000-es ZMI akku volt, amit 14.99-ről 13.49-re sikerült lekuponozni, erre rakta rá a 2.50 szállítást a tracking miatt, de az nem volt kötelező, csak be volt jelölve alapból.
Tompie:
tulajdonképpen miért kell külön töltő a bankhoz?
nincs a telefonodhoz egy jó minőségű 1 v. 2A-s?
mert a 10'000-est 2A-rel feltöltöd kb 5 óra alatt. -
bwoay
nagyúr
ezeket a li-polimeres Yoobaokat nem ismerem, de a korábbi 18650-es cellákkal rendelkező modellek nem voltak az igaziak. ebből kifolyólag én inkább a Xiaomit ajánlanám, külsőre is bizalomgerjesztőbbek, a csomagolásuk is igényesebb, és sokkal több is van használatban belőlük. meg szerintem többet is tudnak.
aztán ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor én a ZMI QB810-et részesítem előnyben - ha 18 USD-ért sikerül megcsípni kínából, árban ugyanott vagy, mint a Xiaominál, súlyban meg tudást tekintve viszont előrébb. -
bwoay
nagyúr
MIBANK3
24.11 USD-s kupon a 20'000 mAh-s Xiaomi powerbankhez -
bwoay
nagyúr
válasz
wwenigma #3016 üzenetére
ez még szeptember közepén jelent meg, korábban volt már szó róla, én azóta sem jöttem rá, hogy mi az igazi jelentősége a korábbi modellhez képest. de azt hiszem, hogy ez most éppen nagyon olcsón megvásárolható a gearbesten. ja látom, onnan is linkelted, ennél drágább szokott lenni általában.
Tompie:
én többször bevállaltam már, eddig nem volt gond, de nyugodtabb vagyok, amikor trackinggel kérem. -
bwoay
nagyúr
flash sale az 5000-esre
-
bwoay
nagyúr
1-2 hete is ugyanennyi volt. szerintem ezt az akciót rendszeresen beadják rá. és ha megnézed, csak a fekete szín kerül ennyibe, a fehér már teljes áron van, DE töltsd le az appot, rendeld meg rajta keresztül, és lám, annak az árából is lejön közel 4 USD, és már mindjárt csak 19.75-be kerül.
Gedeon31:
nem rossz, de ez nagyjából a szokásos, gyakran elérhető 15 USD-s kínai árnak felel meg. -
bwoay
nagyúr
ez igazabol nem az emlitett tipushoz valo, hanem a pro valtozathoz, ami meretben nem azonos, bar csak par mm az elteres. egyebkent en is ilyet hasznalok (a prohoz), tetszik, de osszehasonlitva egy filleres szilikon tokkal szamomra annyival tobbet nem nyujt, es a mi azt illeti, nekem teljesen jok a tapasztalataim a 2 EUR-s szilikon tokokkal is, nem tudnek semmi negativumot felhozni ellenuk.
-
bwoay
nagyúr
a 20000-es akkor jo, ha egy hetig nem jutsz konnektorhoz. nekem az 5000-es a kedvencem, de ar/ertek aranyban lesopri a 10000-es, ugyhogy csatlakozom a kollegahoz, szerintem is az a legjobb valasztas. de azert en szemely szerint tudnek orulni egy QC2-es, micro current charging kepes 5000 mAh-s uj Xiaominak
-
bwoay
nagyúr
az új 20'000-es (2C) most éppen 23 EUR alatt megy Banggoodon.
-
-
bwoay
nagyúr
válasz
attiati #2986 üzenetére
hát igen, optimalizálhatunk élettartamra, de látván, hogy a jellemzően naponta töltött mobiltelefonok akkumulátora milyen (kis) mértékben degradálódik egy év alatt, én inkább igyekszem kihasználni az átlagosan 1 vagy 2 hetente feltöltött power bank maximális kapacitását.
attiati:
szilikon tokokból 3 típust láttam banggoodon, valamelyik éppen akciósat rendeltem, de még vagy két hét, mire ideér, akkor tudok beszámolni róla. formára olyat próbáltam választani, amit az 5000-eshez is használok, az tökéletes. de tekintettel a 1.5 EUR-s vételárra akár mindhármat is megrendelhettem volna, max a felesleges darabokat utólag elosztogatom itt a topicban 300 és 1 Ft közötti összegért -
bwoay
nagyúr
válasz
attiati #2982 üzenetére
amikor kicsomagoltam, szinte azonnal megbantam, hogy nem rendeltem hozza eleve. de konnyen lehet, hogy ez csak en vagyok. az egy dolog, hogy vedenek, de a tapintasuk ismarha jo ezeknek a szilikon tokoknak, meg jol ossze lehet fogni a telefonnal, ha ugy adodik.
szamomra pont az alacsony suly volt az egyik fo erv mellette, a korabbi 20000-es powerbankemhez kepest kb 30%-kal konnyebb, ugyhogy en nem panaszkodom! -
bwoay
nagyúr
válasz
attiati #2980 üzenetére
én azt a taktikát követem, hogy az első használat előtt teljesen feltöltöm, sőt, még pár órát rajta hagyom a töltőn, mivel a végén már nagyon lelassul a folyamat, és lehet, hogy 95%-nál is már 100-at jelez (pláne, ha a töltöttség szintjét mindössze 4 LED által tudja megjeleníteni).
vettél hozzá valamilyen szilikon tokot? -
bwoay
nagyúr
válasz
attiati #2975 üzenetére
nézd, én erre gondoltam! ez ugyanaz, nem? vagy annak valami újabb változata, mert amit linkeltem, arról van review már februárból is
de ez a termék amúgy mire jó? nem egyszerűbb egy filléres USB hubot használni, és megvenni az ennek jóval kevesebb, mint a felébe kerülő, kiváló 20'000-es Xiaomi powerbanket? vagy ennek valami olyan speciális a felhasználási területe, ami az én ismereteimen kívül esik.
idebiggyesztem ezt is, ha már írok:
megjött az imént említett 20e. mAh-s Xiaomi powerbankem (ez nem a 2C, hanem a sima 2-es, bár még mindig nem tudom, mi a különbség). hát ez eltörpül az eddig használt, szintén 20'000-es Yoobao mellett. utóbbinak a méretkülönbség alapján minimum 35000-esnek kellene lennieés a súly!!! uhhh, hát ott durva különbséget mértem. A Xiaomi 320 g, a Yoobao viszont valami 460 körül mérlegel. brutál! Szóval ha túlzásba esnék a későbbiekben és olyasmit mondanék, hogy a Xiaomit akár mindenhová magunkkal vihetjük farzsebben, tehát az egy kvázi EDC (every day carry) power bank, akkor tudjátok, hogy ez a meglátásom miből fakad!
-
bwoay
nagyúr
van 4.0 és 4+ is, de szerintem csak a szabvány létezik, legalábbis én nem hiszem, hogy sok termék lenne piacon, ami ezt tudja.
haliho0:
annyira nem jó az az ár szerintem, kb mindenhol ennyi, Gearbesten meg még olcsóbb is, jelenleg 24 EUR-ba kerül. ráadásul még senki nem tudta megmondani, hogy ez miben különbözik a korábbi változattól, azt leszámítva, hogy nagyobb annál -
bwoay
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2964 üzenetére
vagy a kombó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest