- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
vagy ha ez megnyugtat nekem egy egész napot volt kint a -12 -ben mert az autoban felejtettem, és láss csodát semmi baja nem lett
-
saril
senior tag
nekem úton van már egy ideje az új PLM05ZM, hasonló okok miatt vásároltam meg mivel van egy gear fit 2-őm meg előtte volt egy mi band 2-őm és a töltés nem volt kivitelezhető könnyen csak ha raktam a pb-re még valami valós vagy mű terhelést, ezzel már megoldott lesz
és ha feltölti szépen ki is kapcsol,
-
saril
senior tag
Nekem is megjött a 20Ah ami 5 volton 12.7Ah amúgy
power bankom, a blitzwolf töltő fejet szépen felmelegíti töltés közben, gondolom a gyors töltés miatt, kíváncsi vagyok hányszor bírja feltölteni a note4-et elvileg 3.5x de a gyakorlat mindig mást mutat
-
saril
senior tag
válasz
dugynok #2100 üzenetére
egyszerűen nem értem mit írsz annyit értettem meg hogy abban egyetértettünk a bank lekapcsol ha feltöltötte a telefont de teljességgel mindegy hogy a telefon akkuja vagy a bank miatt szűnik meg a töltés 100%on ha pb-ről töltöd, itt az volt a lényeg hogy pb töltésnél 100%ot elérve megszünik PONT. na ebben egyetértünk de nem is ez volt a vitatéma kérlek szépen de te ezen lovagoltál
(ez meg megint külön érdekesség hogy nekem két eredeti xiaomi pb-m is van és ha 100%ot elérte lekapcsol nem húzom ki a bank kábelét de elkezdem meríteni a telefont mert használom a bank nem kapcsol vissza, de ez most mellékszál)sajnos nem én vagyok a nehéz eset és a korlátolt de leírom még egyszer egyszerűbben:
az évek során használt telefonjaim samsung s2; s3; s4 mini; és most note 4 mind úgy viselkedett/viselkedik hogy ha nem húzom ki a hálózati töltőt a telefonból akkor 100%on marad a hálózati töltő pedig tölti, mit nem értesz ezen?
de írtam is mindegy milyen töltésnek nevezzük csepp vagy nem csepp és az is mindegy hogy szerinted a lithium akku elektronikája vezérli a töltést legyen az olyan akár hogy ha merül akkor engedi csak tölteni és ha újra 100% akkor újra nem engedi (bár ezt kétlem) akkor is valamilyen töltési folyamat van, ez a lényeg
és a lithium akkumulátorokban 7-8 szempontot figyelő vagy lehet több védelmi elektronika van nem töltést szabályzó konkrétanlátom képben vagy újra
az megint más hogy maga a telefon elektronikája ami a tölétst szabályozza az támaszkodik az akku eletronikájára is DE olyan a világon nincs hogy a lithium akkukban töltést szabályzó elektronika van csak KÖZVETVE van benne védelmi elektronika ami a készülékkel együtt alkot egy egészet nem pedig különteszt: vedd ki a telefonod akkuját és kezd el tölteni egy egyenáramú táppal ami egy egyszerű táp! 4 max 4.2 voltal szerinted le fog kapcsolni a lithium akku elektronikája mikor feltöltte?
én úgy gondolom jobb esetben csak fel fog púposodni rosszabb esetben el is fog füstölni
de bizonyítsd be hogy nem így van és leborulok előtted!!! -
saril
senior tag
válasz
dugynok #2091 üzenetére
ugyan magyarázd már el nekem akkor miért marad élete végéig 100%-on iphone-ok kivételével (elvileg) az összes teló ha nem húzod le róla a fali töltőt, te támaszd alá azt hogy miért is nincs töltés ha fent van 100%on a teló?????
ugyan magyarázd már meg nekemitt csak te fogsz hablatyolni össze vissza nem én, én elektronikai műszerész is vagyok, tehát várom válaszod arra "miért marad 100%on töltöttség míg le nem húzod hálózati töltőt"
mert szerinted nincs csepptöltés vagy valami hasonló ami töltené így te ezzel azt állítod hogy feltaláltad az örök életű akkumulátortnonszensz
linkelhetsz szakmai cikkeket is édes mindegy a lényeg egy valamilyen minimális töltést kap az akku értelemszerűen azért marad 100%on és azért világít az állapot jelző ledje is általában zölden világítva hogy feltöltött 100%-ra de az addig úgy is marad míg nem húzod le a töltést...a xiaomi pb-k egy minimális áramfelvétel alatt pedig kikapcsolnak... ezért is jók
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Robot fűnyírók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest