- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bwoay
nagyúr
MIBANK3
24.11 USD-s kupon a 20'000 mAh-s Xiaomi powerbankhez -
bwoay
nagyúr
akkor lemaradtál ez elejéről, mert neki olyan sebességű töltés kelle(ene), hogy meg tudja várni egy fesztiválon, amíg feltöltődik, de egyébként nem akar sokat várni. erre írtam, hogy akkor inkább egy olyan nagy kapacitású darab kell, ami kibírja az egész fesztivált, legalábbis én egy 5000 mAh-s akksi feltöltődését sem akarom kivárni törökülésben, hiába QC 3.0
-
moli.hu
őstag
1) probaltam szigszalagot mas ledeken, pl 220-usb trafon, nem sokat er, siman atszivarog rajta a feny. meg a feketen is, NEMHOGY a foldesen. Ebayen, alin pedig nem talaltam hasonlo matricat, valamiert a kinaiak nem masoljak.
2) ha leragasztom a ledet estere, akkor vajon hogy latom azt, hogy mennyi toltes van benne, stb nappal?! Minden nap szedjem le, ragasszam vissza?!
-
szpali
addikt
Hali!
Ma érkezett meg a 10.000 mAh-s slim powerbank. (PLM01ZM)
Szép sötét szürke, meglepően nehéz (ez 226g , a másik pedig 156g)
Ugyan olyan csomagolásban érkezett, mint anno az 5.000-es (NDY-02-AM), a hozzá kapott kábel viszont hosszabb, és van a végén egy Type-C adapter is. Minden irányban nagyobb, de kézbe véve/zsebbe rakva nem zavaró az a 2-4mmMost töltöm
-
McLaca
őstag
A 3A-es telómat 1:40 alatt feltölti a 10.000-s. De 1 óra után már 70%-on van a telefon. Oké, hogy a QC gyors, de azért az örökkévalóság kissé erős hasonlat.
Azt meg sosem értettem, miért akarja mindenki összefogni a telefonnal... Ha csak nyomkodja az ember töltés közben, akkor zsebből/táskából kiszolgálja a telefont. Ha meg fülhöz kell emelni, akkor kihúzni belőle a kábelt addig. Vagy mikrofonos fülest használni. De hosszabb kábellel még az se kell. Azt ne mondja nekem senki, hogy nincs egy fél óra nap közben, amíg kiesik a kezéből a telefon és tud annyit töltődni nyugisan, hogy még fél napot elkaristoljon...Üdv!
-
szpali
addikt
3 hét múlva megmondom, kb akkorra érkezik meg, de gearbest-en olcsóbb:
gearbest.com/power-banks/pp_343014.html -
bwoay
nagyúr
közben utánaolvastam egy kicsit, és a 93% inkább azt jelenti, hogy nagyjából 9300 mAh-t tudunk belepaszírozni a 10000-es akkuba. egyébként érdekes, hogy kb 2 cm-el hosszabb csak a slim 5000-es Xiaomi power banknél, szélesség és vastagság tekintetében pedig szinte elhanyagolhatóak a különbségek.
-
bwoay
nagyúr
és azt se feledjük el, hogy ez li-polimer cellás, valamint írja, hogy "supports micro current charging"!
nem vágom, hogy a Xiaomik ezt tudják-e, de marhára foglalkoztat a kérdés amúgy, szóval ha valakinek van ilyen téren tapasztalata, az ossza meg pls! ugyanis az általam használt Yoobaok nem tudnak feltölteni egy iPod Shuffle-t, vagy Nano-t az alacsony feszültség miatt, és pár perc után lekapcsolnak.amit viszont nagyon hiányolok a kínálatból, azok a jónevű gyártók vésztöltői, értsd: ami tényleg csak arra való, hogy para idején beletoljon a készülékbe annyi kraftot, amivel még kihúz az ember 1 órányi beszélgetést, vagy pár óra készenlétet. cserébe apró, könnyű, és kis túlzással kulcstartóként használható. tudom, hogy van pár ilyen, de azok sokszor Kickstarteres koncepciók, vagy egzotikus valamik, amikhez nem feltétlenül van az embernek bizalma. Szerintem 800 mAh elég lenne ilyen célra. Ha 4-500-at ki lehet belőle nyerni, az is elég egy 3000 mAh-s akkumulátor 0-ról 12%-ra való feltöltésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Szeretem az ecetfát
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged