Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Criminal017
üzenetére
Az mit jelent, h nem vettél normális tracking numbert? Lehet nem normálisat is venni? Én eddig azt hittem, h ha nem veszel akkor jelöletlen csomagként adják fel amit ők sem tudnak követni.
-
Criminal017
őstag
No offense, de nagyon is tisztában vagyok. Ahogy a magyar posta, úgy a kínaiak is simlisek. Írtam nekik, hogy hol van, erre csatolt egy képet, hogy itt van. Aztán elkértem a TN-t, ami egy holland csomagra mutatott, amit már rég kézbesítettek hollandiában. A hiba abban volt, hogy nem vettem normális (RSxxxCN) tracking numbert, hanem ilyen kamu TN-t kaptam a reklamáló e-mail válaszában, amit ők használnak...
Tanulság, hogy 5$ felett érdemes TN-t venni, könnyebb reklamálni mind a királyi posta fele, mind az eladó fele. -
Magnat
veterán
válasz
Criminal017
üzenetére
No offense, de sztem nem nagyon vagy tisztában a netes rendelésekkel meg a postázással ... a trackinget leellenőrizted? Az alapján mit láttál? Egyáltalán mit jelent, h a Banggood azt mondta? Ők is csak a tracking alapján tudnak bármit mondani, azt az infót meg nem ők adják, hanem a fuvarozó (posta). Egyébként amit mondtál (mondtak) egyáltalán nem lehetetlen, nekem volt olyan csomagom ami több mint 5 hétig utazott úgy, h másfél hét után már itt volt az országban, az idő többi részében meg csücsült az Orczy téri vám-posta hivatalban.
-
Criminal017
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
A Banggoodra sem lehet adni semmit, sajnos. Egy MiBandet rendeltem október 21.-n és a napokban jött meg, úgy, hogy írták nekem, hogy október 30.-n már itt volt az országban. Persze.
Én is várom a kétoldalas kábelt, megjön az, csak lassabban. Ha meg nem, akkor paypal-full refund. -
Magnat
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Én pont emiatt szoktam le majdnem teljesen az Ebayről (a legtöbb eladónál nincs vagy drága a tracking) és kérek minden szir-szarhoz trackinget... pedig nem sok mindenem veszett el, szerencsére a postás aki hozzám jár, qrva jó arc, sosem nyúlna le semmit... úh csak a lánc többi részében veszhet el nálam bármi is.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
Tronsmart 6-Pack ~2.000ft
Bliztwolf kétoldalas átfordítható. ~900ft -
Predator2
addikt
Helló
Szerintetek melyek az ajánlott USB kábelek?
THX
-
Én valami 3060ft-ért hoztam. Karácsonyra, nekem ezek a batár nagy bankok nem nyerőek egy 9cm széles telefonhoz. a lipo-s 5000-es a nyerő.
Már nem is ellenőrzöm a kódot, tudom, hogy eredeti. -
twine
veterán
Nekem is rekord idő volt most a 10000-es...eddig mindhárom power bankom 3 hét körül volt banggood-rol...
Most kellet a feleségemnek is egy...úgyhogy
délelőtt megnéztem mennyibe kerül banggoodon, délután megvettem hardveraproról egy ezressel drágábban

-
Rekord idő alatt jött meg a 10.000-es bangiról. Meg is lepett. Most mondjam ,hogy jó? Jó!

-
bwoay
nagyúr
közben utánaolvastam egy kicsit, és a 93% inkább azt jelenti, hogy nagyjából 9300 mAh-t tudunk belepaszírozni a 10000-es akkuba. egyébként érdekes, hogy kb 2 cm-el hosszabb csak a slim 5000-es Xiaomi power banknél, szélesség és vastagság tekintetében pedig szinte elhanyagolhatóak a különbségek.
-
bwoay
nagyúr
és azt se feledjük el, hogy ez li-polimer cellás, valamint írja, hogy "supports micro current charging"!
nem vágom, hogy a Xiaomik ezt tudják-e, de marhára foglalkoztat a kérdés amúgy, szóval ha valakinek van ilyen téren tapasztalata, az ossza meg pls! ugyanis az általam használt Yoobaok nem tudnak feltölteni egy iPod Shuffle-t, vagy Nano-t az alacsony feszültség miatt, és pár perc után lekapcsolnak.amit viszont nagyon hiányolok a kínálatból, azok a jónevű gyártók vésztöltői, értsd: ami tényleg csak arra való, hogy para idején beletoljon a készülékbe annyi kraftot, amivel még kihúz az ember 1 órányi beszélgetést, vagy pár óra készenlétet. cserébe apró, könnyű, és kis túlzással kulcstartóként használható. tudom, hogy van pár ilyen, de azok sokszor Kickstarteres koncepciók, vagy egzotikus valamik, amikhez nem feltétlenül van az embernek bizalma. Szerintem 800 mAh elég lenne ilyen célra. Ha 4-500-at ki lehet belőle nyerni, az is elég egy 3000 mAh-s akkumulátor 0-ról 12%-ra való feltöltésére.
-
htc07
addikt
Gondoltam megosztom: van új ZMI powerbank széria (a Xiaomi power bankjait is ők gyártják).
Amit ő tud, az az, hogy lehet QC2.0 szabványú töltővel is tölteni (=hamarabb feltölt), sajnos outputon nem él a funkció de ha jól értem, bluetooth-al vezérelhető (pl. ha ventilátor, lámpa lóg rajta).

-
Freeman007
senior tag
Teljesen igazad van. Nem cseréltem aksit még, bár megvan az új aksi.
Az 1356os hsz-ben írtam, hogy:
"Nohát. Okt. 17-én rendeltem 10Ah-s powerbankot és Blitzwolf töltőt. A töltő nagyon hamar megérkezett (10 nap múlva), viszont a powerbank csak nov. 11-én.
A nexus 4 telefonomat (2100 mA-s akkus)
3szor 32-35% -> 100%, 1szer 40% ->100% és 40% ->53% ra tudta feltölteni.
Megérte
"Ez viszonylag pontos mérés, csak nem emlékeztem a pontos számokra és ezt lusta voltam visszakeresni

-
Magnat
veterán
Jah, de még azt is feltölti kétszer, annyi idő alatt meg már csak találsz vhol egy konnektort

Az 1A melletti kapacitástöbblet viszont nem feltétlen lesz jelentős, tekintve, h itt 3 cella van párhuzamosan kötve, szóval 1.8 A mellett is csak 0.6 A jut egy cellára, ami egy 18650-nek nem különösebben megterhelő. -
TeeJay
félisten
a mért érték 1,8A terhelés mellett adott annyit
gondolom ha csak 1A-el van terhelve picit több is kijöhet új korában
telefonomban 2460mAh akku volt új korában gyárból kihozva
1,5év használat után remélhetőleg még 2A felett van mert nem naponta töltöm csak 2napontaszóval reménykedek közel 3x feltöltésre

természetesen ahogy megveszem az LG G4-et ott már nem lesz érvényes mert 3Ah-s akku van benne
-
Magnat
veterán
válasz
Freeman007
üzenetére
Attól függ, milyen töltöttségről tölti ... elhangzott már itt, h a 10000-esből kb 6000 mAh jön ki... A te telefonod akkuja esetében (lineáris töltéskijelzést és 100%-os akku kapacitást feltételezve - utóbbiban azért nem vagyok biztos, ha nem cserélted mostanság) 2100 mAh x 0.8 = 1680 mAh kell a 20 -> 100%-hoz, ami 3,5 feltöltést számolva 1680x3.5= 5880 mAh, tehát az általad mért érték teljesen reális. Viszont ha ő nulla közeli értékig meríti, akkor nem lesz meg a 3 feltöltés - igaz, a 10400-assal sem lenne

-
TeeJay
félisten
válasz
Freeman007
üzenetére
köszi
én is megbékéltem a 10000-es akkuval és tényleg jó árban van
bár most 4ezer felé emelkedett, majd megnézem ünnepek után mi lesz és rendelek is magamnak
-
Freeman007
senior tag
és (#1466) TeeJay
én is egyszerre rendeltem a töltőt és a powerbankot, hát sajnos az utóbbi jóval később érkezett meg (hajóval küldik mert aksis dolgot nem küldhetnek repülővel vagy mi...)
Nexus 4-em van 2100 mAh-s akkusival 3-3,5 x 20%->100% tölt, szerintem a te 2500as aksidat is fel fogja tölteni 3szor biztosan
-
TeeJay
félisten
válasz
RocknRoller
üzenetére
én Blitzwolf töltőt rendeltem nov21.-én és pénteken jött az értesítő a postától
ma vettem át és patent nagyon
ha a powerbank is ilyen hamar megérkezik akkor baromi jó

mondjuk most már nem rendelem meg mert karácsony miatt csak két ünnep között jönne ki vagy januárra...
majd akkor megpróbálom hátha olcsóbb is lesz picit
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
megjöttek nekem is a 10.000-es powerbankok, én kettőt rendeltem, a dobozon levő érvényesítőkódot csekkoltam, kiírta a honlap hogy powerbankhoz tartozik a kód, szal ez stimmel. A kábelen sincs rajta a mi logo, ledek is kicsik és a végén levő feliratok is stimmelnek. Öntöltést nem ellenőriztem, de nem akarom róla leszedni a fóliát mert ajándékba lesznek. szerintem eredetiket kaptam.
Azért azon meglepődtem, hogy november 20.-a körül rendeltem meg és ma hozta a futár...nem semmi. ezek után nem látom értelmét itthon boltból megvenni kétszer ennyiért.szerk.: nem bírtam magammal és kipróbáltam a zöntöltést. nem csinál semmit ha mind két kébelt beledugom, szal ez is rendben van, nem villannak fel ledek. az usb foglalatban látni a MI logot is
-
-
-
twine
veterán
mondhatni a kezdetektől olvasom a xiaomi PB. "őrületet" (nem pejoratív értem, én is rendeltem már 3-at)
Eddig nagyságrendileg cca. 200 emberből kettőt olvastam, hogy banggoodról rendelt, és nem volt eredeti...
Ezt az összesen 2 példát én fenntartásokkal kezelem...
Banggood-ról fent említetteken kívül mindenki eredeti xiaomi-t kapott...
Szvsz. felesleges aggódnod
-
lkristóf
senior tag
Nem is értem, hogy minek kell ide beírni, hogy hamisítványt kaptál, vagy ha nem bírod ki és még is beírod akkor linkelnéd, hogy honnan vetted, hogy más semmiképpen se vegyen onnan hamisat. Nem fényezni akarom a Banggood -ot, de onnan még senki sem kapott hamisítványt 10000esből és 10400asból se.

-
TeeJay
félisten
remélem a banggood-os 10000-es valódi mert tervezek egyet venni mostanság
bár csalogató hogy 500forinttal drágább csak a 10400-as de ha hamis akkor nem kell
-
busman
veterán
Nekem is megjött közben a 10400 as.Voltak apróbb hiányosságok.9 óra töltés után 93%ra tudta feltölteni a telefont.A lekaparós sorozatszám is kamu volt,már 22518-an lekérdezték ugyanezt a kódot. Második feltöltése után nem lehetett kikapcsolni..
-
szpali
addikt
válasz
Gedeon31
üzenetére
Khm... kérd trackinggel és probléma megoldva.

lesz mondjuk +1 vagy 2$ a szállítás és alá kell írnod, hogy átvetted. pont
ha meg azt látod a csomag nyomkövetésnél a posta oldalán, hogy kézbesítve van a csmag, de neked mégsem érkezett meg, akkor kikérheted a postától, hogy mégis ki a rák írta alá és milyen személyi igazolvány számmal? -
Gedeon31
addikt
Srácok a Banggood-on vett aksi mekkora csomagban van?
Gondolom egy postaládába nem fér be ? Eléggé körülményes az új postásunk nem szeretném nem tudnám átvenni. -
TeeJay
félisten
ha jól látom most Banggood-on 4089forint körül jön ki a 10000-es szürke pakk
míg a 10400-as meg 4600 tehát 500forinttal drágább
így már utóbbi éri meg jobban ugye? -
DavidQ
tag
válasz
Criminal017
üzenetére
Köszönöm mindenki segítségét!

-
Magnat
veterán
Sajnos én sem tudom, de sztem ha kell, vedd meg... Százalékosan nézve persze most drága ahhoz képest, h volt 3000 is, de ha azt nézed, h ez egy relatíve tartós fogyasztási cikk amit nem egy hónapos használatra vesz az ember, akkor sztem az a nagyon nagy szerencsével 1000, de inkább csak néhány száz ft amit nyerhetsz azon, h vársz vele pár hetet, nem feltétlen éri meg a várakozást.
-
DavidQ
tag
Arra gondoltam vennék egy 10.000mAh-est, de azt nézem banggoodon volt már jobb áron is. Vagy az csak pillanatnyi akció volt? Ki honnan vett mostanában?
-
bluyoo
nagyúr
Hi!
Akinek 100% eredeti készüléke van, legyen már szíves nézze meg, hogy nála sem működik az ellenőrzés [link].
Írtam a gyártónak ... a válasz:
"Please kindly note that we have checked the security code on this website also,
and the result is same as you described, it didn't show that this is original Mi Power Bank.
in this case we feel really sorry that we couldn't confirm this Power Bank is original.
Could you please tell us where did you buy it?
Kindly understand that if you meet any technical problem during the usage, you can contact us for assistance.
And you could contact the seller for warranty if you need it." -
szpali
addikt
nem a kábelre gondoltam, hanem a powerbankba épített USB aljzat hátsó falára
http://www.devi4nt.com/wp-content/uploads/2015/02/DSC00807.jpg
-
szpali
addikt
nekem már 3db 10000-es érkezett a banggood-ról
az az eredeti, aminek az USB csatlakozójában benne van a pici MI logó
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Nem érted a problémát, bármilyen kódot írok be, egyiknél sem csinál semmit, xiaomishop-ból vásárolt eredeti kütyü kódjával sem.
-
bluyoo
nagyúr
-
A_ScHuLcZ
addikt
Most érkezett meg az ali-ról rendelt powerbankom, a vélemények alapján az eladó eredeti terméket árul, de azért jobb szeretnék megbizonyosodni róla, mielőtt visszaigazolom, hogy jó terméket kaptam.
10000mah változatot rendeltem (az újabbat, ami 6cm széles, és egymás alatt helyezkedik el a két USB csatlakozó), de ehhez nem találtam original vs fake összehasonlítót, csak a korábbi 10400-as változathoz.
Gondoltam leellenőrzöm a kóddal a xiaomi oldalán, de bármilyen 20 számjegyes kódot írok be, nem történik semmi, csak akkor szól, ha a verification összeget rosszul adom meg. (3 böngészővel és 2 géppel próbáltam).Mit csinálok rosszul / hogy tudnám mihamarabb ellenőrizni?
-
Magnat
veterán
válasz
Predator2
üzenetére
Eszközzel nem mértem ki, h mi jön ki belőle, de aki ajánlotta az emlékeim szerint igen, illetve én a töltőfej által felvett áramot mértem ki és az rendben volt (10-11 watt körül) és töltötte is olyan sebességgel az eszközeimet amennyivel a gyári kábele ... az LG G2-m 1.8A-s töltőjével néztem, illetve haverom vmi tabletjének a 2A-s töltőjét néztük töltés közben.
-
TeeJay
félisten
én meg úgydöntöttem 8$-ért rendeltem USB feszültség/áramerősség mérőt és megmérem majd az összes kábelemet aztán ami karcsú azt kidobom
ennyiért megérte banggood-ról a mérő és ahogy olvastam teszteket bőven jól mérnek ezek
megjön a Blitzwolf töltőm és lemérem az összes kábelt
-
Frenky89
addikt
válasz
adamfriday
üzenetére
Ez minőségre és tartósságra is olyan frankó, hogy megérje az 5 GBP-t?
-
TeeJay
félisten
nekem a gyári LG kábel a telefonhoz 24AWG-s tehát gondolom azon az 1méteren átmegy az 1,8-2A talán
nézem neten hol vannak 22AWG meg 20AWG kábelek de azért szeretném ha nem 3ezer forint lenne

-
Thome
veterán
Nekem is megjött a banggoodos cucc hétfőn. Jó kis cókmók, 2 hét alatt itt is volt.

-
Magnat
veterán
válasz
adamfriday
üzenetére
Azt nem tudom, h ez quick chargeot tud-e, de 6 db kábel 7 usd-ért és ebből 2 db 1.8m ... ezeken is átfér 2A: Tronsmart
Szerk: az eredeti kérdésre akartam válaszolni, sry.
-
Criminal017
őstag
Egy kis gyors teszt után a következő eredményeket kaptam:
Az ötezres bankot a saját kábelével, illetve a Bliztwolf 2x2,4A töltőfejével 4 óra alatt sikerült feltölteni,
a tíz ezrest ugyancsak a saját kábelével és a fent említett töltőfejjel 7 óra alatt sikerült feltölteni. -
szpali
addikt
válasz
Frenky89
üzenetére
Hali!
Én is banggoodról rendeltem, trackinggel. Mind korábban érkezett meg az előzetesen ígértnél.
10000-eset használok szintén Nexus5 mellé (bár mostanában inkább az 5000-eset, a 10-es inkább csak lámpa
)Kábelt viszont ilyet vettem:
www.ebay.com/itm/111808473823
Ma érkezett meg és elég klassz
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki én is beruházok egy 10000mAh verzióba ebből a jóságból. Szigorúan utazós, nem zsebben hordós megoldásnak a Nexus 5 mellé.
Gondolom még mindig a Banggood-os opció a legjobb, igaz? Tracking-et érdemes kérni, vagy felesleges és lassú?Egyúttal rendelnék egy-két szett töltőfejet és kábel is. Fentebb láttam valaki linkelt Nillkin-t, abból az lesz. Viszont kábelből nem tudom milyet érdemes. Ezek a double-sided cuccok mennyire használhatóak, tartósak?
-
McLaca
őstag
A 10000-esben 3350mAh-s (japán) Sanyo akkuk vannak. A 10.400-asban vannak tudomásom szerint LG (koreai) akkuk.
A kapacitásnövelés sokszor banális módszerekkel történik - megnövelik az elektródák méretét, vagy a szén anódot helyettesítik más anyaggal, amivel elsősorban nem az abszolút (felvett), hanem a relatív (leadható) kapacitás nő, így azonos méretű akkuk esetén is több kinyerhető belőlük. Persze ebből következik, hogy utóbbira nagyobb szám kerül. Hasonlót léptek meg az alacsony önkisülésű Ni-MH akkuknál is, csak ott nem írtak nagyobb számot, sőt (a nagyobb elektróda miatt kevesebb elektrolitnak van hely, amiből viszont nagyobb hatásfokkal nyerhető vissza az energia a nagy elektródával, így végeredményben egy 2A-es akku többet lead, mint egy 2,3A-es).Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

"

Sajnos nem vagyok gépközelben, hogy kipróbáljam.