Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
Én a már fent említett Blitzwolf töltőfejjel töltöm. Van mikor a 10000 mAh-s és az 5000 mAh-s is rá van dugva egyszerre, de olyankor is csak kellemesen langyos. Szóval, ha valaki töltőfejben gondolkozik, akkor érdemes rászánni azt a ~3000 Forintot.
Az ötezrest kb. 2-3 óra alatt feltölti, a tízezrest pedig kb. 5 óra alatt. Bár majd ha lemerül mindkettő, akkor lemérem percre pontosan. -
lkristóf
senior tag
Lassacskán érkezik (Banggood -ra is) a 20000 mAh -s változat is.
-
McLaca
őstag
válasz
jancsi20 #1293 üzenetére
Melegszik, bár inkább langyosodik. Én talpára állítva töltöm, hogy mindenfelé le tudja adni a hőt. A környezeti hőmérséklettől is függ, mennyire fogod érezni.
A töltő melegedése a kapacitása csúcsán normális. Persze kinek mi a forró. Ha meg tudod fogni és simán akár egy percig is tudod markolni, akkor az teljesen jó. Ha 5-10mp-en belül el kell engedned, mert annyira meleg, az már probléma.Üdv!
-
jancsi20
csendes tag
És maga a Power bank is melegszik?
A Nilkin töltőhöz kell kábel is ami képes gyorstöltésre?
Azt is venni akarok, de még nem tudom honnan és milyet. -
jancsi20
csendes tag
Sziasztok!
Van itthon egy noname 2 A-es töltő. Töltöm vele a power bankomat, de maga a töltő egység ami transzformál nagyon forró!
Azt is észrevettem, hogy maga a power bank is meleg. Nektek is ilyen töltéskor?Valamint milyen töltőt ajánlatokat. Olvastam itt a Nilkint. Tapasztalatok?
-
Imy
veterán
Barátnőmnek vennék egy power bankot ajándékba. Először a 10.000mAh-st akartam venni, de azt most én használom, amit rendeltem neki.
Megtetszett...
Most azon gondolkodok hogy az 5000mAh-s női táskában jobban elfér... Redmi 1S-e van, azt ha teljesen le van merülve a telefon kb 1.6x fel tudja vele tölteni...
Vélemény, van valakinek 5000mAh-s változata?
-
McLaca
őstag
Megjött a lámpa (528 HUF) is, meg a szilikon tok (402 HUF) is, utóbbi meglepetésemre eredeti (e-bayről jött).
Most már teljes a készlet. A lámpára azt hittem, kisebb, viszont van fénye bőven. Nem tudja valaki, hogy milyen teljesítményű? Kiszámolgatnám, hogy mennyi ideig képes világítani a 10.000-s powebankről.
Vagy töltsem fel, és világítsak addig, míg egy töltöttségjelző LED el nem alszik és az eltelt idő 3,5×-ösét vegyem analóg módon?Üdv!
-
válasz
cintula187 #1269 üzenetére
-
cintula187
addikt
-
domojko
senior tag
Azt mondja meg valaki legyen szives, hogy mi célt szolgál ezeken a Power gomb. Ha rádugom valamire akkor ugy is magától elkezd tölteni, ha meg lehúzom akkor szintén magától kikapcsol.
-
andrisms
aktív tag
válasz
Kolondrum #1249 üzenetére
Én is épp ma rendeltem egy BlitzWolf 2.1A-es kábelt, ráadásul a 12blitzw kuponnal 12% kedvezmény van rá(ahogy minden más BlitzWolf termékre), így 760Ft lett a vége.
-
atees
őstag
válasz
vtechun #1257 üzenetére
Jogos
Már nem tudom szerkszteni, szóval:Original Xiaomi 16000mAh Universal Battery Charger Power Bank
-
atees
őstag
-
bluyoo
nagyúr
A végén én is módosítottam a 16000mAh-t, 2db 10000mAh -ra.
Így lesz egy a páromnak és egy nekem.
Tök korrektek, gond nélkül módosították a rendelésem (pedig szállítás előtt járt a rendelés).
Amúgy írtam a gyártónak, nem erősítették meg az e-bay-es arc "legális, engedélyezett" Xiaomi utánzatát.
Mondjuk ez várható volt. Kapja is vissza a szemetét. -
domojko
senior tag
Okt. 10.-én rendeltem, 2db 10000-est, nov. 2.-án 11-kor csengetett a postás. Hamar ideért. Banggood-rol rendeltem. Nagyon pozitív.
-
Lassan le kell állni a rendelgetésekkel, mert jönnek az ünnepek.
Más: Blitzwolf 2,1Aes micro USB, de ezt akárhogy bedughatod. Preorderes, előrendeltem egy példányt mit tud.
-
Saccco
nagyúr
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni .Egy 10400-as power bankot szeretnék rendelni természetesen csak eredeti érdekel.Tudnátok ajánlani olyan helyet(ket)ahol biztos eredetit kapok?
Előre is Köszönöm a segítségeteket. -
Saccco
nagyúr
6.200?
-
Magnat
veterán
Nincs mit, csak nem értettem, miért kimondottan ebayes eladót keresel, de már világos. Régebben én is rengeteget vásároltam ebayen, meg filléres dolgokat (telefontok pl) most is, de ha van ezekben a webshopokban akkor főleg a regisztrált küldés miatt jobban szeretem ezeket. Banggoodról lis vettem már elég sok mindent, (meg Dealextreme-től is, de az már kicsit drága meg volt is velük gondom), eddig nekem előbbivel vannak a legjobb tapasztalataim.
-
bluyoo
nagyúr
Nem írtam, hogy nem jó. Mint írtam az e-bay -t is most kezdtem el használni. A fene sem gondolta volna, hogy pont itt nem kapni eredetit(?).
Mindenesetre a banggood -on találtam 6200-ért, meg is rendeltem.
Kíváncsi vagyok mennyire látszik majd a különbség köztük.
Köszi a tippet!(#1236) Saccco
Köszönöm!
-
Magnat
veterán
Ebayen nem tudok, de miért nem jó a Banggod, Geekbuying, Gearbest meg a többiek? 2 usd a tracking, amit ebayes eladóknál elég ritkán látni, plusz nem fog eltűnni, lehet kommentelni és a Paypal Protection is ugyanúgy működik. Sztem az eredeti Ebayen sem jelentősen olcsóbb.
-
bluyoo
nagyúr
Nekem egyelőre sikerült az okos telefont elkerülnöm (egyelőre csak mosolygok az egy napos üzemidőn).
Bár egy két alkalommal már jól jött volna (túrázás ...), ugye ezért is rendeltem meg.
Sikerült az első e-bay -es rendelésemet el..szni.
"Nincs több változat, egy kapacitás egy féle, max a festés változik." Így egyértelmű. Megy vissza.
De így legalább kipróbálom ezt az elállás dolgot, mennyire működik a ferde szeműekkel. -
Saccco
nagyúr
Azt nem tudtam, hogy megfelel neked. Az írásod alapján úgy éreztem, hogy totál nem kell.
Sokat rendelek, de most kell másodszor igénybe vennem a szolgáltatást. Ha erre ellövöd még mindig marad 11
, ami még mindig több, mint ahány élete egy macskának van.Nem biztos, hogy szeretnéd látni, ahogy valami drágább cucc elfüstöl tőle.
Nincs több változat, egy kapacitás egy féle, max a festés változik.
-
bluyoo
nagyúr
Esetleg valaki tud az e-bay-en olyan eladót aki biztos eredetit árul?
(#1224) Saccco
Köszönöm a választ!
Ennyire rossz az összes nem eredeti? Egyáltalán több változat van?
Csak azért kérdezem, mert az eladó ugye simán leírta, hogy nem eredeti.
A visszatérítés jó dolog, de ugye limitált, csak 12X lehet eljátszani. Lehet nem egy 4K-s terméknél kellene ellőnöm.(#1227) Magnat
Szerencsére nálam ez 250Ft. Azt hiszem ez nem visz csődbe.(#1230) Tangerine
Ha nem írta volna le, akkor ok. De én voltam aki nem volt eléggé körültekintő.
Így ezt a megoldást kizárnám. -
Saccco
nagyúr
Küldd vissza és kérj teljes visszatérítést. A postaköltséget kérd vissza a Paypaltól. (Paypal return refund)
-
bluyoo
nagyúr
Hi!
Na sikerült egy nem eredeti 1600mAh -ást berendelnem 4500Ft-ért az e-bay -ről.
Sajnos későn olvastam a cikket. Bár ... voltam, ha átolvasom rendesen a hirdetést:
"Important notice: this product has two variations: one is originally Xiaomi factory made, and another is made by Xiaomi licensed factory.This listing represents Xiaomi Licensed product.It may look slightly different from the original factory made, and no Series bar but it is 100% legal and authorized by Xiaomi. Please review the license certificate attached."
Kérdés: Mi tévő legyek? -
trebrona
nagyúr
-
ibookg4
tag
válasz
Tangerine #1219 üzenetére
Hivd fel a Postát, nekem is volt igy. Legyél erőszakos, mondd, hogy nyomozzanak utána. Nekem 2x kellett felhivjam őket mire valóban visszahivtak (persze előtte is mindig megigérték) és láss csodát másnapra "megmozdult" a csomag, harmadik nap pedig kihozták.
P.S.: akinek szüksége lenne 10.000 és 10.400 Powerbankhoz védőtokra, fekete és kék szinekben tudok adni, gyakorlatilag ebay beszerzési áron. Priviben keressetek!
-
Tangerine
senior tag
Vettem megint egy 16000-est. Most az van, hogy már 5 napja nem mozdul a csomagom. (RS340955018NL)
Célországba beérkezett még 24-én, de azóta semmi. wtf? -
Imy
veterán
Megjött a power bank, egy LED villogott rajta, a redmi noteom 40%-ig volt lemerülve, de gond nélkül feltöltötte.
Most feldugtam tölteni, egy LED villog rajta... De ami érdekes, hogy csak 0.63A-t vesz fel töltéskor. Pedig a telefonom töltője, ami 2A-es xiaomi töltő. A telefon töltés közben van amikor 1.3A-t vesz fel...
-
Imy
veterán
válasz
Freeman007 #1204 üzenetére
Nekem ma jött meg a Power bank, azaz csak egy nappal előzte meg az USB-s lámpa. Kereken 20 nap, nem is rossz.
-
Saccco
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #1208 üzenetére
Kisebb és drágább hol éri az meg?!
A nem 100%-ot úgy értem, hogy azért 85-90-ig biztos felmegy.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #1208 üzenetére
Pont ugyanakkora.
-
LyonnaisFan1
őstag
Azt néztem, és tetszett
Ha a fülest tényleg nem töltheti fel 100%-ig, akkor gondolom a xiaomi feleakkora 5200-as kapacitású sem tudná megtenni?
[link]Ez talán még jobb lenne, fele akkora kapacitás, vélhetően fele akkora súly, és 150g-nál többet aligha nyom. És méretben is megfelelőbb.
-
Saccco
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #1206 üzenetére
Miért nem jó a Banggood-os 10.000mAh-s szürke ~3.600Ft-ért? Eredeti, ebayről és GB-ről sem ér ide előbb.
Tudod tölteni mind a két kütyüt, bár lehet, hogy a fülest nem tölti 100%-ig, mert olyan kicsi áramot vesz fel, hogy kikapcsol a bank, bár gombnyomás után újra elkezdi.
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Manapság hol érdemes a 10400 mAh kapacitású xiaomi külső akkumulátort venni?
Ahol viszonylag olcsó, nincs szállítási díj, és gyorsan megérkezik? Jah és lehetőleg original.
Ebay, Geekbuying, vagy egy másik helyről?Amire még kiváncsi lennék, hogy az alábbi két eszközt tudnám-e tölteni, ha szükség lenne rá?
Huawei G630 [link], illetve Sony SBH20 [link] -
Magnat
veterán
válasz
Freeman007 #1204 üzenetére
Nem azért szedték szét, mert más raktárban van a két kütyü? A rendelésnél lehet látni, ha máshol vannak. Egyszer úgy rendeltem, h a full összeg miatt ingyen tracking lett volna, de emiatt 2 külön rendelés lett belőle ... kellett levelezni velük, de végül is megadták mind a kettőre a trackinget.
-
twine
veterán
Urak...
Az 5000-es Xiaomi PB-om, egyik napról a másikra a rendellenes " "4ledes" villogást mutatja töltés "meg minden " közben....
Eléggé úgy néz ki, hogy megkukásodott...ötlet hozzászólás javaslat, hogy mivel lehetne mégis működésre bírni? Ráolvasás,véráldozat stb...?
A 10400-asomat én elajándékoztam egyik havernak....de ezt az 5000-est nagyon szerettem, és elég sokat használtam is...de nem gondolnám hogy annyit ,hogy egyik napról a másikra megkukásodjon...Szóval ötlet? vagy rendelhetem a következőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sweet.tv - internetes TV
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Godox - TT685S
- Playstation 5 Drive Edition 825GB dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest