- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
Xiaomi 10000 mAh Mi Power Bank 3 Ultra Compact, gyári nevén Xiaomi PB1022ZM
22,5W a maximális töltése USB-A, Type-C porton.
-
Criminal017
őstag
válasz
maszati #3307 üzenetére
Általában a PB töltésvezérlője adja be ilyenkor a kulcsot, hiába lenne még valamennyi kapacitás az akksiban (4 év után azért a 10000 mAh-ból még kéne legyen benne kraft).
Valahogy egy teljes lemerítést és teljes feltöltést próbálj meg, de általában nem szokott semmi segíteni. -
Criminal017
őstag
Újabb powerbank a 10000 mAh oldalán, a vezeték nélküli töltést is támogató PLM11ZM személyében.
-
Criminal017
őstag
El is felejtettem, hogy létezik 2017 vége óta egy zseblámpa-powerbank kombó. Érdekel valakit annyira, hogy frissítsem vele a bejegyzést? Xiaomi LPB01ZM a kódneve, ~3200 mAh a kapacitása.
-
Criminal017
őstag
Frissítettem az újdonsült PLM07ZM kódnevű bankkal a bejegyzést.
-
Criminal017
őstag
Új PB a láthatáron: link
-
Criminal017
őstag
Hello,
nincs mit, örülök, hogy segített.
Én is csak a "PLM03ZM" kódnevű 10000 mAh-s bankról találtam olyan infót, hogy támogatja a Hisilicon gyorstöltést. Igazából a Qualcomm féle Quick Charge-ra vannak kihegyezve ezek, szóval 50-50%, hogy működik vele, sajnos többet nem tudok én sem.
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Frissítettem a két új power bankkal (PLM09ZM, PLM06ZM) a bejegyzést, ha észrevételetek van, nyugodtan írjátok meg.
-
Criminal017
őstag
Megjelent a Xiaomi Power Bank 2C, hamarosan frissítem vele a cikket.
-
Criminal017
őstag
válasz
Woodrow #2804 üzenetére
Innen válogass, nagy favorit most a tízezres "PLM02ZM". Akkora, mint a telefon és kb. 4x feltudod vele tölteni.
A telefon töltője jó hozzá, bár nagyon sokáig fog vele töltődni. Ajánlott hozzá egy 2 amperes töltőfej, Blitzwolf, Ugreen, Aukey, Orico stb., csak a lényeg, hogy ne valami gagyi legyen.
norbert1998, nekem az ötezrest sikerült lebénítani, de a rövidzár stb. védelem megóvta. Bedugtam tölteni és feléledt.
-
Criminal017
őstag
válasz
customer114 #2787 üzenetére
Érdemes hozzá szerezni egy minőségi, legalább 2 amperes töltőfejet és egy ugyan ilyen paraméterű kábelt. A micro usb-n keresztül kell tölteni.
-
Criminal017
őstag
Most, hogy van hozzá telefonom, gondoltam kipróbálom ezt a QC2.0-t a PLM02ZM-el. Szépen megy, 9 volt 2 amperral tölt.
Bár annyira nem hiányzott, megvoltam nélküle. -
Criminal017
őstag
válasz
Real_Necro #2718 üzenetére
Hát ja, anno 2015 októberében még 3200 Forintért vettem, azóta elhúztak egy kicsit az árak...
De ennyiért is jó vétel, ha valaki mindenáron ilyet akar. -
Criminal017
őstag
Múltkor -5 fokban, süvítő szélben voltam kint fotózni. A kamera akksija nem bírta szusszal, annyira hideg volt, hogy hiába volt feltöltve, egyszerűen nem volt benne kakaó. Az új PLM02ZM-el adtam neki szuflát jó 3-4 órán át, úgy ment a fotózás és semmi baja nem lett, csak hazaérve egy óra volt, míg "kiolvadt".
Nem hiszem, hogy nagy baja esne, nyugodtan használd.
-
Criminal017
őstag
A 2015 júliusa óta használt 5000-es slimes pb-t lemértem, 4300 mAh ment bele. Egész jó, tekintve, hogy szinte napi rendszerességgel merítem-töltöm.
-
Criminal017
őstag
A PLM01ZM, QPB100 és PLM03ZM-hez készült egy ilyen bőrszütyő, de sehol nem találom, csak ilyen belsős kínai webshopokban...
-
-
Criminal017
őstag
válasz
sityupityu #2682 üzenetére
Háát, egyelőre csak itt találtam hazai forrást: [link]
-
Criminal017
őstag
válasz
sityupityu #2677 üzenetére
Kis reklám, ha nem baj.
Ide összeszedtem az összes Xiaomi power bankot: [link]
-
-
Criminal017
őstag
A cikket frissítettem az új QC 3.0-ás power bankokkal, a PLM03ZM és PLM05ZM kódnevűvel.
-
Criminal017
őstag
Jött ma egy újabb tok a tízezres, kettes PB-hez, innen: [link]
Na, szerintem ez eredeti. Ez is alig akart felmenni rá, viszont tökéletesen ál rajta, mindenhol fedi és nem nyúlik össze-vissza. Ha rendeltek, ezt rendeljétek. (Bocs a sok képért.
)
-
Criminal017
őstag
Ma jött a PB kettesre egy szilikon tok, innen: [link]
Kialakítását tekintve egy kicsit technológiai zsákutca, ez a vékony csíkozás adja magát a koszgyűjtésre... Viszont elég jól passzol, alig akart felmenni rá, de védi rendesen. Még jön egy másik (ha megjön...), az hátha jöbb lesz. Papírját nézve majdnem elhittem, hogy eredeti, de nem az...
-
Criminal017
őstag
Bejelentették a húszezres power bank második kiadásást, részletek: [link]
-
Criminal017
őstag
Sziasztok,
ide el is felejtettem belinkelni a cikket: Xiaomi külső akkumulátorok és kiegészítők
Ha nem nagy kérés, folytassuk ott, így könnyebben frissen tudjuk/tudom tartani a leírást.
-
Criminal017
őstag
Nos, kész a cikk, elfogadásra vár.
-
Criminal017
őstag
Egyébként lenne arra igény, hogy egy új topikban, normális összefoglalóval folytassuk? Elvállalnám.
-
Criminal017
őstag
válasz
ShineeStar #2465 üzenetére
-
Criminal017
őstag
válasz
r3dsnake #2460 üzenetére
Egyrészt igen, nem csúszik.
Másrészt, elég sok helyre beteszem a bankot, kulcs mellé, táskába stb. Több lenne rajta, mint "pár hajszálkarc".Egyébként is, én szeretek vigyázni a cuccaimra, a másfél éves 5k power bank olyan, mintha zsír új lenne, hála a toknak.
Fejlemény, alin van tok a kettes 10k bankra, akit érdekel: [link], [link]
-
Criminal017
őstag
A micro USB-s, gyorstöltéses "PLM02ZM".
A Note 3 sajnos kernelszinten nem támogatja a gyorstöltést. -
Criminal017
őstag
Megjött az új 10k powerbank, este írok róla pár szót.
-
Criminal017
őstag
válasz
attiati #2438 üzenetére
1. Mellékelnek.
2. Rámegy a saját kábel is.
3. Igen.
4. Nem, egyik vége mindenképp normál USB kell legyen.
5. Type-c bemenetes laptop esetén tudják tölteni azt. Lásd a Xiaomi laptopjai.
6. Ezek egyszerre nem teljesülnek. Lapos kivitelű: 5000 mAh, és kétféle 10000 mAh. Két kimenetű csak egyféle van, 16000 mAh. -
Criminal017
őstag
Banggoodon előrendelhető a Mi Power Bank 2, egész jó ára van.
[link] -
Criminal017
őstag
Banggood feldobta, hogy van új verziója a Xiaomis ventilátornak. Aha... Nincs, csak megváltozott a logó rajta, most már a Mijia logója lesz rajta. És világosabb lett a kék színű. (Attention: We will send you the Old/New model of the XIAOMI Fan randomly.)
-
Criminal017
őstag
válasz
katona.jozsi #1937 üzenetére
Rajta van az alján, hogy mennyit tud leadni 5V-on, így nem is kell saccolgatni.
-
Criminal017
őstag
Ha Banggoodon veszed, akkor még gyártói garanciát is kapsz, hisz ez Blitzwolf olyan "kicsi" cég, hogy nincs saját rendeléses-postázós rendszerük, a Banggood rendezi a logisztikát.
-
Criminal017
őstag
válasz
Tibee86 #1760 üzenetére
Ja, hát az 5S-sel tényleg jobb összefogni a tízezreset.
Az 5000-es én is hamar kimerítem, egy feltöltéssel le is merül, csak egy picit szokott benne maradni.
Remélem Banggoodon hamarosan elkezdik majd árulni, aztán akkor vételezek egyet. Ja, és nem lesz viszonylagosan horroráron.
-
Criminal017
őstag
Van új powerbank, 10000 mAh Mi Powerbank Pro néven. Kíváncsi leszek az árára, elég jó kis kütyünek tűnik.
[link]Nem sokkal nagyobb, mint az ötezres:
5000 mAh: 125 * 69 * 9.9 mm
10000 mAh: 128.5 * 75 * 12.6 mm -
Criminal017
őstag
válasz
maggi1886076 #1643 üzenetére
Hátha majd a kínai új év kilendíti lefele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged