- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
Criminal017 #3321 üzenetére
Köszi!
-
G@ben
addikt
válasz
Criminal017 #3318 üzenetére
Erősen határeset a mérete. Ez egyébként tudná a háklis Samsung telefonokat is gyorsan tölteni, vagy azokat max 10W-tal, ahogy feljebb is olvastam? S21 vagy S23.
Ha nem, akkor elég a kisebb töltési teljesítmény, de kisebb méret mellett. -
G@ben
addikt
válasz
Criminal017 #3318 üzenetére
Ezt meg kell néznem, hogy a biciklis táskába befér-e, mert az a kritikus keresztmetszet. Este lemérem!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Criminal017 #3308 üzenetére
Esetleg univerzális házba (elektronikával) lehetne átültetni az akkut, ha van megfelelő - gondolok itt a feszültség határértékekre pl.
Laptop akkuból 18650 cellákat hasznosítottam így újra, egyesével aliról rendelt körítéssel. Persze hővédelem stb nem sok van, de még a kuka előtt egy darabig jók lesznek, 6-ból 1 van még csak amit leselejteztem. -
Whynot?
aktív tag
válasz
Criminal017 #3220 üzenetére
Jöhet!
-
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #3217 üzenetére
szekszi
csak szinte le merném fogadni, hogy méretben nem a korábbi fehér 20'000-es powerbank 2-vel fog egyezni, hanem a nagyobb 2C-vel. ez a nagyobb teljesítmény tényleg tök jó notebook töltésre, bár ilyesmire egyelőre a piac kis szegmense veszi igénybe. jól látom, hogy cserélték a micro USB-t USB-C-re? mert ha mindkettő rajta lenne, akkor ez egy ZMI powerbank volna -
törölt tag
válasz
Criminal017 #3164 üzenetére
Különböző a cikkszámuk is.
PLM09ZM vs PLM02ZM
-
törölt tag
válasz
Criminal017 #3161 üzenetére
-
Mitics
tag
válasz
Criminal017 #3114 üzenetére
Szia!
Az egyetlen forrás, ahol mindent megtaláltam a Xiaomi Power bankokrólHálás köszönet!
Egy dologra nem találtam választ. Arról van esetleg infód, hogy melyik támogatja a 10.000 és 20.000 mAh akkuk közül a HiSilicon gyors töltését? Valahol olvastam, hogy elvileg a PLM03ZM támogatja csak. De semmi hiteles infót nem találtam. Előre is köszönöm, ha tudsz segíteni
Üdv
Gábor -
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #3129 üzenetére
-
szpali
addikt
válasz
Criminal017 #3114 üzenetére
-
attiati
veterán
válasz
Criminal017 #2941 üzenetére
20 usd induló árnak? Az komoly lenne.
Most beleolvastam a témába jobban:
Jól értem, hogy ezeknek a power bank-eknek a teljesítményét át kell számolni 5V-ra és ott jóval kisebb a mAh kapacitás? Ha QC3-al töltöd, akkor ott jóval 5V felett van a töltési feszültség. Így még kisebb a kapacitás? Vagy ez nem befolyásol semmit, csak egy átszámolgatás?
konkrétan ezt nem értem: Blitzwolf BW-P5 eredmények:
kibocsátási érték
5V-on: 9387 mAh
QC3-al (ami kb 7V-nak felel meg): 6844 mAHezzel kb 2x lehet feltölteni egy 3500mAh körüli telefont?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #2941 üzenetére
hát én akárhogy is nézem, nem találom a különbséget a korábbi modellhez képest.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #2824 üzenetére
a szlovák ÁFA mindössze 7% előnyt biztosítana a számukra az ittenihez képest. másrészt neki Kínából be is kell utaztatnia azt a nagy tételt, ami vámköteles, plusz van komoly szállítási költsége (ezek mind nincsenek, amikor valaki 1-2 darabot rendel, mint ahogy ÁFA sincs ilyenkor). Fogalmam sincs, mit kell tenni ahhoz, hogy fogyárban 35%-kal tudjon olcsóbb lenni úgy, hogy még mindig megérje neki, miközben 3 plusz költség rakódik a termékre (szállítás, vám, ÁFA). A nagy tétel meg biztosan nem azt jelenti, hogy ha rendelsz 50 db-ot, akkor már féláron kapod. Ráadásul ez a típus nem is egy keresett termék, a banggoodon sem adtak el még 1500 db-ot sem (összehasonlításképpen a később megjelent 10'000-es power bank 2 8900 db-hoz közelít, a klasszikus 10'000-es tömzsi modell meg túllépte a 157'000 db-ot).
-
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #2822 üzenetére
Ezek az EUstockosok valami nagy trükköt tudhatnak, ha több, mint 2 rugóval olcsóbban adják a Prot, mint a Banggood... sőt, 3500 Ft-tal olcsóbb, mivel a nettó árral kell összehasonlítani...
-
szpali
addikt
válasz
Criminal017 #2814 üzenetére
Jogos, a PLM02ZM tokja megy rá a PLM01ZM-re
-
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #2818 üzenetére
én Kolondrum mintájára ráerőszakoltam az 5000-es Slim tokját a Prora, hát az tényleg nem adta ki annyira, mert ott hosszban is tetemes az eltérés, de egyébként rá tudtam feszegetni. igaz, a végére leizzadtam
-
bwoay
nagyúr
válasz
amúgy szerintem attól még simán lehet rá jó, nincs akkora méretbeli különbség a kettő között, ez meg rugalmas szilikon tok.
-
htc07
addikt
válasz
és tudnátok esetleg ajánlani hozzá illőt?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #2700 üzenetére
miután a minap megérkezett a hetekkel ezelőtt rendelt kék szilikon tokom az 5000-es Slimhez, vettem egy nagy levegőt, és megrendeltem ezt a (mű)bőr tokot a 10'000-es Prohoz. mindemellett őszintén úgy gondolom, hogy ez túlzás, több szempontból is. egyrészt bármilyen jól is néz ki (a képeken), egy PU tok biztosan nem ér ennyit. igaz, valódi bőr toknak mi értelme lenne, mármint egy ilyen eszközhöz?
másrészt: a tok ára vetekszik egy kisebb kapacitású powerbank árával.
persze magának a Pro powerbanknek sem látom túl sok létjogosultságát a Power bank 2 (10'000 mAh) mellett, ami kevesebb, mint a felébe kerül. éppen ezért nem is bajlódtam az észérvekkelAki most a legjobb vételt keresi:
magasan a 10'000-es power bank 2 vezet. A jelenlegi 15%-os akciónak köszönhetően pontosan egy árban van a régi tömzsi modellel. A szilikon tok meg 500 Ft hozzá.C0d3r:
hát ez szerintem rejtély marad, bár engem marhára nem zavar az 1A alatti töltés még a 20'000-es power bankemnél sem, mert az akksi élettartama szempontjából nem igazán hiszek a gyorstöltésben. ellenben ahogy egy power banket jellemzően használok, ott szinte semmi jelentősége annak, hogy 12 vagy akár 24 óra alatt tölt fel teljesen -
customer114
őstag
válasz
Criminal017 #2788 üzenetére
Aprón pont találtam 2A-es fejet egy ezresért. 5.53V és 2.16A-t ír a priviben küldött képeken az usb-s műszer. Ez jó lesz nekem igaz?
Köszi
-
arkone
aktív tag
válasz
Criminal017 #2784 üzenetére
Köszi a gyors választ!
A kód rendben van, töltő kábel is. A fém házon bele van nyomva az aluba az MI logo, másik oldalt a mi.com.
Nagy usb csatlakkozóban nem látom az MI logot.Mindegy, kipróbáljuk
-
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #2702 üzenetére
ezt figyeld!
Kolondrum, ez neked is alternatíva lehet, bár méretben van némi eltérés a Pro és az új 10000-es között.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #2719 üzenetére
bár a dollár időközben meglódult, szerintem itt pont nem igazán húztak el az árak, nagyjából akkor is ennyibe került a termék, csak volt az a hosszú akciós időszak, amikor nagyon kedvezően, kb 30%-kal olcsóbban lehetett megvenni (plusz a kuponok által generált kedvezmények).
Kolondrum:
lemaradtam valamiről? mi lett az 5000-sel?
amúgy emlékeim szerint te sokáig használtad a 10000-est a kisebb tokba erőltetve, az jobb megoldás volt, mint ez a fekete szilikon tok? -
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #2694 üzenetére
ok, akkor úgy kérdem: vajon mi magyarázza az árkülönbséget? belsőleg miben különbözhetnek? mi az oka, hogy méreteiket tekintve sem azonosak (miközben az eltérés mindössze pár mm)? nyilván nem ezek az élet nagy kérdései, melyek miatt éjjelente álmatlanul hánykolódom
mindenesetre fura, hogy két ennyire hasonló termék létezik a palletán, eltérő fizikai méretekkel, és tetemes árkülönbséggel.
más:
te rendelgetted ezeket a szilion tokokat, most próbálok én is valamit találni a prora meg az 5000-esre, de nem bánnám, ha pontosan illeszkedne, tőlem akár hamis is lehet, csak ne lógjon rajta, mint tehénen a gatya. mi a meglátásod, melyik típust érdemes? túlkínálat mondjuk nincs, az biztos... -
válasz
Criminal017 #2683 üzenetére
Igen, őket találtam csak én is. Megrendelem tőlük.
Kolondrum Feljebb írtam, hogy csak hazai rendelés érdekel mert sürgős lenne.
-
válasz
Criminal017 #2681 üzenetére
Nem baj, köszi.
A 10000-es mellett döntöttem amit Kolondrum is tesztelt.
Megbízható helyet tudnátok ajánlani ahol megrendelhetem? Kínát stb hagyjuk, csak hazai rendelés érdekel. -
-
válasz
Criminal017 #2659 üzenetére
És az eszköznek sem tesz jót. Én annak a híve vagyok h nem számítok meg töltést, ez meg eldobálja? Vicc.
Eleve a telekom leírása, hát emberek ki eszi azt meg, hogy kétszeri telefontöltés. Mi meg hogy? Műszaki háttere van mindennek, konolyan ilyen buta a világ, hogy ezt megeszi? Mind1. -
Tompie
őstag
válasz
Criminal017 #2633 üzenetére
Amit itt lehet kapni 20.000-hez az jó QC2, QC3-ra? Különböző kiadású 20.000-es power bankok mérete azonos?
-
válasz
Criminal017 #2601 üzenetére
Én is várom már nagyon a rendes tokot. Halál az 5000-esé ráerőltetve.
-
arkone
aktív tag
válasz
Criminal017 #2598 üzenetére
Már megrendeltem xiaomishop.hu-n.
-
szpali
addikt
válasz
Criminal017 #2556 üzenetére
Ez gyors volt, szét is kapták
http://www.xiaomitoday.com/xiaomi-mi-power-bank-2-20000mah-photo-review/ -
szpali
addikt
válasz
Criminal017 #2548 üzenetére
van már ánbokszing blogposzt is
-
szpali
addikt
válasz
Criminal017 #2548 üzenetére
Qc3... Juhúúúúú \o/
Emiatt nem veszek újat -
válasz
Criminal017 #2541 üzenetére
6S mellé nem mind1?
-
szpali
addikt
válasz
Criminal017 #2499 üzenetére
akkorsztéjtúnd
-
szpali
addikt
válasz
Criminal017 #2474 üzenetére
Ezzel lesz valami?
-
válasz
Criminal017 #2483 üzenetére
Nem mindenkinek olajos a keze. :-)
Kolondrum: Te sem az asztal mögött ülsz egész nap!Az enyém még a gyári dobozában van... amikor vettem még nem kerestem tokot hozzá, ezért hordtam a dobozban.
-
szpali
addikt
válasz
Criminal017 #2478 üzenetére
Vegyetek rá ilyet, ez makulátlan még 1 év után is
-
válasz
Én is várom! Remélem választ kapok pár dologra azelőtt, hogy az enyém befut, így nekem nem kell lemérni.
A kb 2 éves 5000-es mostanában kezdett el igen-igen megzuhanni. A vaskos 10.000-est meg tegnap vitték el örömmel 3 félbe, sorban álltak érte. Addig ki kell húzni az 5000-el még be nem fut az új. -
szpali
addikt
válasz
izgi
-
szpali
addikt
válasz
Criminal017 #2469 üzenetére
Nem rossz gondolat.
Ez kapásból bele is lerülhetne -
ShineeStar
csendes tag
válasz
Criminal017 #2466 üzenetére
Köszi a gyors választ. Akkor szerintem maradok ennél, főleg most, hogy ilyen jó árban van. Ehhez milyen tokot javasolnál?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Criminal017 #2459 üzenetére
Nem értem ezt a "mindenre tokot húzunk" dolgot. A Xiaomi powerbankok baromi szépek. Egy fekete szilikon tokban ebből nulla látszik. Karcmentes marad? Igen. És? Sokkal rondább tokban, mint az alu pár hajszálkarccal.
-
szpali
addikt
válasz
Criminal017 #2446 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy mikor rendelted?
-
válasz
Criminal017 #2442 üzenetére
És a QC-s verziót rendelted vagy még a "simát".
A NR3Pro tényleg nem ámogatja a QC-t? -
szpali
addikt
válasz
a micro usb-s?
az enyém tegnap indult, pedig már okt24-én megrendeltem -
Mikemend
senior tag
válasz
Jó neked
Nekem a kínaiak össze-vissza pingpongoznak a csomagommal
-
szpali
addikt
válasz
Criminal017 #2439 üzenetére
6. Ezek egyszerre nem teljesülnek. Lapos kivitelű: 5000 mAh, és kétféle 10000 mAh.
Két kimenetű csak egyféle van, 16000 mAh.Ne felejtsd el, hogy ott a 20Ah-s változat is -
válasz
Criminal017 #2432 üzenetére
de nincs semmi type-C benne. Te látsz? banggood linken pl.
-
t72killer
titán
válasz
Criminal017 #2412 üzenetére
Öő, csak én nem látok ezen Type-C csatit
Sikerült jól körbelőnie a kacsát a termékfotósnak, egy közelebbi kép sincs a portokról
-
McLaca
őstag
válasz
Criminal017 #2286 üzenetére
Nekem a 2 méteres fordítható kábellel kb. 10 óra volt, nem megy át rajta a 2A körüli áram a bankba. Telefonba igen, szóval a bank elektronikája tűnik hisztisebbnek. De ezért szoktam a saját kábelével tölteni. Viszont a QC2-es, dupla Blitzwolf töltőfejemnek is a nem QC-s kimenetéből mintha nem venne fel annyit a bank, mint a QC-sből, ami azért is fura, mert ha nem QC-t tudó kütyüt dugok bele, akkor elvileg mindkét USB-n ugyanannyi áram jön ki belőle...
Üdv!
-
sopruk
senior tag
válasz
Criminal017 #2146 üzenetére
A power bank nekem is simán jött, de a többi, levél méretű csomagon rajta volt, hogy BY AIR...
-
benfolds
őstag
válasz
Criminal017 #2125 üzenetére
Tenyleg. Azert ez valamennyire megnyugtato.
-
Mikemend
senior tag
válasz
Criminal017 #2060 üzenetére
Köszönet a linkért, csak a shopjukban nem volt kint. A magyart a xiaomishop.hu cím alatt értettem.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Criminal017 #1973 üzenetére
& Silent77: köszi, akkor várok türelemmel.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Criminal017 #1938 üzenetére
-
kenny123
addikt
válasz
Criminal017 #1810 üzenetére
Jólvan, 11ezerért marad egyelőre ott. Még ha 20ezres lenne.
Közben fél siker, de megoldottam a 16ezressel is. Ha az egyik usb-n a fülhallgató van, a másikon meg mondjuk egy nagyobb fogyasztó (telefon, tablet) akkor gond nélkül tölti a fülest is. Marad így. -
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #1755 üzenetére
ez a Powerbank Pro nem ugyanaz, mint a ZMI 10k-s polimerje, ami már hónapokkal ezelőtt is kapható volt? nekem úgy tűnik, csak a ház lett más, meg itt már nem nagyon kamuzzák, hogy lesz hozzá app, amivel BT-n keresztül lehet majd buzerálni.
-
atthany
aktív tag
válasz
ez lenne az új? 38 dolcsiért nem sok?
[link] -
Tibee86
nagyúr
válasz
Criminal017 #1759 üzenetére
Nekem kicsi telefonom van (5S), így amellett hatalmas volt.
Meg sokszor elfelejtettem kivenni a táskámból és tölteni, így a kapacitása se volt az igazi. Persze ha akkora méretben 10000-es lett volna akkor nem veszek másikat.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Volt nekem 5000-es is, azt azért cseréltem le, mert hiába volt vékony, túl hosszú volt. A mostani 10000es hiába vastagabb, sokkal jobban hordózható szerintem.
-
szpali
addikt
válasz
óóó, egyem a vágott szemű kis dögöket, meg a Type-C csatlakozójukat
amúgy tényleg jól néz ki
veszek! -
maggi1886076
addikt
válasz
Criminal017 #1644 üzenetére
Nem marad mindig ennyi. Lassan lemegy az ára, mert ha a tendenciát követik, akkor jön a 2016-os verzió!
-
maggi1886076
addikt
válasz
Criminal017 #1642 üzenetére
Volt az 11,49 $ is. Most drága!
-
TeeJay
félisten
válasz
Criminal017 #1618 üzenetére
igaz én is benéztem mert tegnap 19óra körül tettem fel töltőre és hajnali 2körül lett tele ami tényleg 7óra
kár hogy nem megy legalább 2A-al bele a nafta, hamarabb kész lenne de így sem rossza végén már csak 0,3A-al tölti a töltő szóval kell idő mire kész
-
Imy
veterán
válasz
Criminal017 #1620 üzenetére
A 8 óra csak becslés volt.
-
Imy
veterán
válasz
Criminal017 #1615 üzenetére
Akkor majdnem eltaláltam. 😁
-
kutti
tag
válasz
Criminal017 #1578 üzenetére
ja de volt, csak nem vettem eszre rendelesnel. 400valahany ft lett volna air parcel neven. na mind1 remelem igy is megerkezik epsegben
-
kutti
tag
válasz
Criminal017 #1578 üzenetére
hát nekem rendelésnél ilyen opció nem volt..
-
Magnat
veterán
válasz
Criminal017 #1499 üzenetére
Az mit jelent, h nem vettél normális tracking numbert? Lehet nem normálisat is venni? Én eddig azt hittem, h ha nem veszel akkor jelöletlen csomagként adják fel amit ők sem tudnak követni.
-
Magnat
veterán
válasz
Criminal017 #1497 üzenetére
No offense, de sztem nem nagyon vagy tisztában a netes rendelésekkel meg a postázással ... a trackinget leellenőrizted? Az alapján mit láttál? Egyáltalán mit jelent, h a Banggood azt mondta? Ők is csak a tracking alapján tudnak bármit mondani, azt az infót meg nem ők adják, hanem a fuvarozó (posta). Egyébként amit mondtál (mondtak) egyáltalán nem lehetetlen, nekem volt olyan csomagom ami több mint 5 hétig utazott úgy, h másfél hét után már itt volt az országban, az idő többi részében meg csücsült az Orczy téri vám-posta hivatalban.
-
DavidQ
tag
válasz
Criminal017 #1439 üzenetére
Köszönöm mindenki segítségét!
-
bezzegz
csendes tag
válasz
Criminal017 #1315 üzenetére
Nem a 20 jegyű számmal van problémám hanem a beíráskor az ellenőrző kóddal!
Sehogy sem fogadja el a pl.7x3 ha beírom azt sem s 21 -t írok be azt se -
vtechun
veterán
válasz
Criminal017 #1163 üzenetére
Ez volt az. LED-es lámpa.
-
vtechun
veterán
válasz
Criminal017 #1088 üzenetére
Nekem nem eredeti van, ezt meg ki tudod kapcsolni a hátlapján levő fém rész érintésével, szerintem ez jobb ficsör. LED lámpa
-
OgKush
senior tag
válasz
Criminal017 #1084 üzenetére
Lehet az lesz. Kap meg 1 eselyt
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- A harcokra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Elemlámpa, zseblámpa
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest