- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimla65
aktív tag
Köszönöm a gyors választ--hargitomi, molnarpeter.
Akkor lehet,hogy marad a Xiaomi. -
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a Banggood-nál még van a Xiaomi 10000mah -ra a fentebb írt kuppon kód?Ez most pontosan mit jelent?
-
McLaca
őstag
És épp 2× annyiba kerül, mint amennyiért a Xiaomit vettem.
Ennyit nem ér az, hogy gyorsabban tele legyen.
Bár jövőre - ha minden jó megy - lehet, hogy lesz létjogosultsága egy QC-t tudó banknak.Criminal017: 2 méteres kellett, nem volt választásom.
De telefonhoz jó a 2m-es, a banknál meg nem lényeg a hosszú kábel, töltöm a sajátjával.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Criminal017 #2286 üzenetére
Nekem a 2 méteres fordítható kábellel kb. 10 óra volt, nem megy át rajta a 2A körüli áram a bankba. Telefonba igen, szóval a bank elektronikája tűnik hisztisebbnek. De ezért szoktam a saját kábelével tölteni. Viszont a QC2-es, dupla Blitzwolf töltőfejemnek is a nem QC-s kimenetéből mintha nem venne fel annyit a bank, mint a QC-sből, ami azért is fura, mert ha nem QC-t tudó kütyüt dugok bele, akkor elvileg mindkét USB-n ugyanannyi áram jön ki belőle...
Üdv!
-
TeeJay
félisten
7óra alatt azzal is fel kellene töltődnie ám
szerintem a kábel lesz a ludas, próbáld meg vastaggal és röviddel -
PcForCe
tag
Nektek mennyi ido alatt tolt fel a 10000mah xiaomi aksi? 13 ora ota fent van de meg csak a 3 led villog...otlet?
-
PcForCe
tag
válasz
molnarpeter #2282 üzenetére
Koszi szepen!
-
PcForCe
tag
Akkor azt hiszem benevezek 1re,nagyon jo ajanlat ennyiert
Ezt futar hozza vagy a postas?
-
PcForCe
tag
Ha bangoodrol veszek egy 10000mah xiaomi aksit es most ugye van hozza most julius 31.-ig kupon, igy kijon 14 dollarra olyan 4200Ft-ra. Erre meg rajön barmilyen koltseg, mert ha nem, akkor igy nagyon megeri.
-
válasz
Sirandrish #2269 üzenetére
Akkor valószínű a kép rossz, nem tudtam, hogy Kelzsoca csinálja.
-
dugynok
senior tag
válasz
Sirandrish #2266 üzenetére
Aprón is van eladó, de nem hinném, hogy Eustock (Kelzsoca) hamisítványt árulnának, azért a Hardveraprón is bérelt felületük van... Szerintem csak rossz képet tettek be. Keresd őket, biztos tisztázzák.
Szerk:
Aprón is újakat árulnak. -
válasz
Sirandrish #2266 üzenetére
10000-es bankon 1 usb van.
Ez kapásból hamisítvány.
Nézze szét az aprón, ott biztos van.Szerk: Ezt nem tudom, kérdezd meg őket, lehet tényleg rossz képet használnak.
-
Draken
őstag
válasz
Sirandrish #2262 üzenetére
Próbálj innen apróról venni! Nekem is a hétvégére kell, találtam is egy eladót, akitől a Nyugatinál át is lehet venni az eszközt!
-
válasz
Nem tűnik eredetinek!
2 usb van rajta. -
szpali
addikt
válasz
ennyiért is jó, pár hete rendeltem egy arany színűt 1 ismerősnek és 6000 Ft-ra jött ki szállítással, szilikon tokkal, mindennel együtt a gearbest-ről
-
Sziahomi
tag
válasz
Sirandrish #2259 üzenetére
Ha mindenképpen most hétvégére kell, akkor itt van 5500ft-ért.:[link]
Délig leadott a megrendelést, másnap hozza a futár. Garantáltan eredeti. -
Sziahomi
tag
válasz
Sirandrish #2259 üzenetére
25 munkanap a maximális szállítási idő ha Banggood - ról rendelsz. Általában 10 nap alatt azért befutnak a csomagok.
-
TeeJay
félisten
válasz
Sirandrish #2256 üzenetére
banggood olcsóbb... és az is eredeti és hamar ide ér
-
Sirandrish
legenda
Üdv!
Lenne néhány kérdésem. Amit a XiaomiShop.hu-ról rendelek az garantáltan eredeti?
És mennyi idő alatt érkezik meg ha megrendelem?Ezt néztem ki egyébként...ez jóféle?
-
DrAk3
csendes tag
Sziasztok!
Akit érdekel most "powergo" kupon kód banggood-on -5$-t ér!
"Save $5 off on For Power Bank Collection"Üdv
-
htc07
addikt
itthon a 10.000 mAh ahogy tudom 8-9 ezer körül mozog.
az új generációs (slim) bele sem merek gondolni milyen áron lehet - ha sürgősen kell, próbálj meg elcsípni egyet használtan.
10400 mAh sem rossz, az még a 1stgen, kicsit szélesebb mint a 10000 (4 cellás), én ilyet használok rég óta.
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Itthonról honnan érdemes rendelni? Jövő hétre kellene, a külföldről való rendelés így rizikós. Láttam, hogy vannak méretbeli eltérések, illetve van valami új jövevény is ami a többihez képest még viszonylag drága. Melyiket javasoljátok 10.000 környékén? -
csori23
aktív tag
Irtam Gearbestre reklamációt videóval kiegészitve. Kiváncsi leszek mit lépnek.
Am eredeti a PB. Kód ellenőrzése nálam sikeres. Kicsit azért fura hogy a második töltés után már meg is hal. Ez általában nem méltó a cég nevéhez. -
csori23
aktív tag
Sziasztok. 2 hete nekem is megjött a 10000mAh-os. Első töltés rendeben le is ment egy éjszaka alatt.
Most töltöm 2x, de az első led villog csak, pedig már kb 6 órája rajta van egy 2A-5V -os töltön. Szerintetek mi lehet vele? -
-
Arween
senior tag
csatlakozom én is a társasághoz Gearbest-ről rendeltem 2 hét alatt megjött,nekem eredetinek tűnik,bár ellenőrizni nem tudtam a kódot.
Megvolt az első feltöltés gondoltam ki is próbálom a hedset-em feltöltésére.De ez nem nagyon akar sikerülni....ha megnyomom a bekapcsoló gombot felvillannak a led-ek rádugom a headset-et tölti is az aksin a kis ledek is villognak de kb. 1 perc és se a led se a headset lámpája nem villog/égHa megnyomom a power gombot folyamatosan égnie ,vagy villognia kell a 4 led-nek eszközök töltése közben?
-
Tibee86
nagyúr
Mióta megvan a Blitzwolf kicsi powerbank-ja szegény Xiaomi csak a fiókban pihen. Sokkal kényelmesebb a picit hurcolászni, még ha azt naponta is kell tölteni.
-
scope2007
addikt
Nemrég mi is beszereztunk kettőt, itteni fórumtárs segítségével
Köszi itt is xD
LED, ventilátorok, szilikon tokok
Igazán jól jön utazások során tényleg, és gyorsan is tölt -
gefreiter
csendes tag
Sziasztok!
Kedden vettem egy 10400 power bankot. Ha megnyomom a gombot akkor csak egyszer kellene felvillanni a töltöttségi szinthez megfelelő mennyiségű led. Ezt jól tudom? Nekem viszont villog amíg meg nem unom és rádugom a töltőre. Ha utána lehúzom róla akkor minden ok. Találkozott ilyennel már valaki? Köszönöm a segítséget!
-
TeeJay
félisten
válasz
MATEO6600 #2233 üzenetére
mióta megvettem azóta nem lógott a telefon a fali töltőn
valahogy kényelmesebb a powerbank-ról tölteni mert azt vihetem bárhova vagy az ágyban ott van mellettem mint a fali töltő körül 1méterre lenni...
igaz van 1,8méteres 20AWG kábelem ami átvisz 2A-t de még mindig csak 1,8méter a power bankhoz meg van 1méteres és bárhova mehet3ezer forint körül ha 2évet kibír már az is bőven jó
de ha naponta kellene töltenem róla telefont és 2x feltölti akkor is 500 pb töltéssel 1000telefon töltés kiváltható az meg bőven 2évha gyengül majd később veszek még kettőt és hadd szóljon
-
MATEO6600
őstag
Hey!
Most fesztivál idejére vettem egy 10.000 mAh-s darabot és tökéletesen kiszolgált.
Viszont én valószínűleg jövő nyárig nem is használnám, mert nincs rá szükség. Kérdésem hogy addig időnként töltsem, vagy hagyjam így és nem merül le? Annyit tudok, hogy nem szabad teljesen lemeríteni az akksikat mert nincs rájuk pozitív hatással. -
SkiDev
őstag
Sziasztok! Én is csatlakozom egy újféle 10000 mAh-sel. Elszórakoztam rendesen a kódbeírással, rajzolgattam is (
), annyit írt, hogy már 4x írták be a kódot. 3x már én írtam be az angol oldalon
Nem rossz ketyere, az Ampere app az mért már 900 mAh-t is és 1800-at is G4-re.
Igaz elvileg rossz a G4-em...
Ezt a bekapcsoló gombot én sem értem, nem jó semmire, mert magától kapcsol mindent.
Remélem sokáig meglesz... -
havri1
félisten
válasz
domojko #2218 üzenetére
Nálam is meghalt egy, annyi különbséggel, hogy ez nem reagál semmire, és ha rádugom töltőre, a töltő elkezd forrósodni.
BG-ről van, küldtek egy újat. (Először refundot akartak, de nekem töltő kellett, kértem, küldték).
Viszont szétszedtem, semmi égést, sérülést nem látok rajta. Akksik tartaléknak jók lesznek, hátha valahova kell.. -
benfolds
őstag
válasz
Silent77 #2202 üzenetére
értem. én a hátizsákomban hordom, szóval ilyen szempontból nem problémás, az meg nem zavar, ha karcolódik, persze jobb lenne, ha nem, de asszem emiatt nem rendelek 600-800 forintért tokot.
ha sokáig a fiókban pihen az akksi (hónapokig), akkor érdemes néha elővenni és rátölteni? feltöltve tettem el.
-
domojko
senior tag
Sziasztok. Banggoodról rendeltem 2 db 10000-es akkubankot, még tavaj. 2015.10.17-én hozta a postás. Az egyik behalt. Ha töltőre dugom azt jelzi hogy fel van töltve. Viszont nem tölt semmit. A ledek sem villannak fel, akkor sem ha megnyomom a gombot rajta. Lehet valamit tenni vele? Garanciát lehet valahogy érvényesíteni?
-
-
Arween
senior tag
sziasztok,szeretnék egy 10000mAh-es töltőt venni, az alábbi helyek közül honnan esélyes a leggyorsabb szállítás?
geekbuying
gearbest
banggood
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest