- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Bangoodról mennyi idő, amíg ideér? Szerdán rendeltem meg, tegnap kaptam egy levelet, hogy feladták.
-
andrisms
aktív tag
válasz
r3dsnake #1098 üzenetére
Elvileg barátom elviszi, anyukájának, de ígérem ha meghiusulna, keresni foglak!
Nem tudom hogy érdemes-e velük pár száz forintért levelezni, tudom, több mint a semmi...
Alszok rá egyet, mondjuk nem túl korrekt hogy más színt küldtek, ráadásul pirosat.
Direkt aranyat szerettem volna, az átlag szürke mellé, a piros már túl extrém, de most már mindegy -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1091 üzenetére
En vagyok az, szivesen cserelnek.
-
andrisms
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #1091 üzenetére
-
andrisms
aktív tag
Alaptalan volt a tegnapi aggódásom, ma megérkezett a 2 bank.
Viszont az egyik az aranyszínű helyett -piros-... Ami igencsak távol áll a felvállalhatótól
Szerencse hogy vettem rá tokot, viszont nem ezt rendeltem. Lehet ezzel valamit tenni? Írni nekik, megreklamálni? -
OgKush
senior tag
válasz
Criminal017 #1084 üzenetére
Lehet az lesz. Kap meg 1 eselyt
-
andrisms
aktív tag
Ha már betévedtem ma, érdemes eredeti LED-es világítást venni a bank mellé?
Vettem múltkor 1 dollárért talán egyet, még az sem érkezett meg, de most nézem hogy banggoodon megint akciós az eredeti. ( [link] )Mi lehet a különbség az eredeti és az utángyártott közt?
Ha számottevő különbség van, vagy kárt okozhat z utángyártott/másolat, akkor ennyiért rendelek inkább egy eredetit. -
majnz
tag
Üdv! Bocsi hogy rákérdezek, biztosan sokszor volt már, ez az eredeti ajánlott power bank? [link]
-
Magnat
veterán
válasz
andrisms #1077 üzenetére
Azok a csomagok, amikben van akku, szállítás szempontjából más elbírálás alá esnek, van aki el sem viszi őket pl. (Ha jól tudom, ezeket jellemzően svéd postával szokták küldeni) Egyébként nekem is megelőzte vmi később vásárolt más kütyü a svéd postával küldött 10000-est ami szintén svéd postával lett feladva, szóval még azt is el tudom képzelni, h ugyanazon a szállítón belül is lehet olyan, h összevárnak akkus csomagokat - persze az is lehet, h csak simán egy Kínán belül másik tartományban lévő raktárból jött, ahonnan lassabban ér ide. Ugye az ember hajlamos Kínát szállítás szempontjából pontnak tekinteni, közben meg nyilván országon belül is sokat tud utazni egy csomag
-
andrisms
aktív tag
Mennyi idő alatt ér ide átlagban Banggoodról? Még szeptember 9-én rendeltem két darab 10000-est.
Már megérkezett tőlük egy csomagom, amit rá 6 napra rendeltem, ezért is fura, hogy az előbb ideért.Most ezt írja az oldal:
Order Submitted Sep/09/2015 15:28:38
Payment Confirmed Sep/09/2015 15:28:38
Order Processing Sep/09/2015 19:44:59
Shipped Sep/13/2015 06:01:55
Track Didn't find the logistics information, if you have any questions please contact us -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #1075 üzenetére
annyi érdekes és kellemetlen fejlemény, hogy feltöltöttem vele délelőtt a Lumia 820-at, aztán a 930-at már nem töltötte. egy pötty felvillant, ha rányomta. gondoltam lemerült. felraktam kb 5 órája tölteni 2A-es Nokia töltővel, azóta az az egy pötty villog folyamatosan.
az a sanda gyanúm, hogy ez bizony most eldobta magát... lehet ilyenkor valamit tenni? most vettem jó egy hónapja basszus.
szerk.:
ahogy ezt leírtam, elkezdett villogni a második led, szóval csak jól lemerült
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kolondrum #1067 üzenetére
akkor épp nem dugtam rá másra, nem igazán volt kéznél. a bank működik, most töltötte fel a másik Lumiám, nem melegedett egyik sem, minden oké. rejtély számomra dolog. tiszta sor, hogy védett túláram ellen, illetve a telefon bemenete is figyeli ezt, minden bizonnyal, szóval fogalmam sincs, hogy mi lehetett a hiba pontosan.
-
válasz
Freddycom #1072 üzenetére
Persze én is ismerem a jelenséget csak én az előnyeit használom ki.
NEvezetesen telefon, ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD és amikor eléri a 100%-ot kikapcsol. A oka, hogy ilyenkor annyira kevés áramot kér a töltőtől a telefon, hogy az azt érzi nem kell már a kraft és offol. A bt füles meg gondolhatod mennyi áramot kér a töltési ciklus végén, vagy már csak az elején is. Nem bug, ez így jó, csak ott bugként jelentkezik. Ebben biztos vagyok. A kis áramfelvétel a baja úgymond. -
Freddycom
őstag
Ámberek!
Toltenek mast is, nem csak telefont, nevezetesen egy bluetoothos fulhallgatot. Osszedugom oket, felvinnak a ledek a bankon, a fulhallgato is visszajelez, h tolt, kb 10-15 percig, utana meg gondol egyet a powerbank es kikapcsol. Telefont siman tolt 100%-ig, de a fulest abbahagyja, pedig nincs feltoltve. Van otlet, h ez miert lehet?
-
Imy
veterán
Mekkora árammal tudnak tölteni a 10.000mAh-s power bankok?
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
elég fura defekttel találkoztam és nem tudom, hogy a powerbank lesz-e a ludas. pár hete vettem egy 10.000mAh verziót, eredeti, rendben volt. egy Lumia 930-hoz használom, heti 1-2 alkalommal mondjuk. ezen a héten vidéki terepmunkán voltam, naponta vettem elő. rendben volt minden. ma viszont valami gebasz adódott. egyrészt többször kiírta a telefon, hogy adjak neki rendes töltést/kábelt, mert ez kevés. sose csinált még ilyet a bankkal. ezek után bevágtam a laptoptáskába és ment a hűvös raktérbe egy órára, amíg szereltem. mikor elővettem, akkor tűzforró volt a telefon, nem kapcsolt be és a powerbank is felmelegedett. a telefont kihűtöttem és kapott egy soft resetet, csak így tudtam bekapcsolni. a powerbank pedig még sosem melegedett.
elég kellemetlen jelenség, szerintetek mi lehetett az oka?
-
user2211
tag
válasz
Mr.Csizmás #1060 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
led lámpás csápocska akciós: [link]
-
user2211
tag
A 10400mAh XIAOMI power bankot 2.1 vagy 1A-ről töltsem?
-
Magnat
veterán
Van egy online kód ellenőrző a Xiaomi honlapján: ha valós a kód, azt vagy a Xiaomi gyártotta, vagy lemásolták egy Xiaomi termékről a kódot. Viszont utóbbi esetben valszeg már más is ellenőrizte ugyanazt a kódot, mivel a hamisítványokra mindig ugyanaz fog kerülni. Ha tehát a tiéden lévő kódot először olvasták le, az azt jelenti, h vagy eredeti a termék vagy akkora peched van, h a több száz v ezer hamisból (plusz az egy db eredeti amiről a kódot lopták) senki sem ellenőrzött onlány.
-
kenny123
addikt
Baszki már van 5200mah is?
Valaki, akinek van 5200as, és 10.000-es, tudna róla összehasonlitó képet csinálni? Van egy 10k-s, egy 16k-s (mondjuk sűrűn nincsenek használva, de multkor huzamosabb ideig nem volt áram, jól jöttek lámpával
), de nagyon régóta szemezek egy ötezressel is.
-
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1039 üzenetére
Köszi!
De nem ez volt a kérdés.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1039 üzenetére
Rendeltem is gyorsan 3-at
-
Mr.Csizmás
titán
-
Saccco
nagyúr
Például Banggood-on, de nem éri meg az 5000-es, kivéve, ha mindenképpen kell a kisebb külméret.
Linkek: 5000mAh ~ 4.600ft, 5200mAh ~ 4.200ft, 10000mAh ~ 3.400ft (ezüst). -
Imy
veterán
Eredetit jó áron hol lehet venni? 5000mAh-s elég lenne, azzal majdnem 2x fel lehet tölteni egy telefont, ha teljesen le van merülve.
-
Olyan a munkám, hogy vannak helyzetek amikor ott ér a merülés. Amikor sokan alszanak én dolgozom, hol éjjel hol nappal.
Ja és nem egy irodában ülök, hogy jó a konnektor.Imy! Akkor ha gizda akku van abban a telóban. Annak a valós kapacitása 3250mAh. Amúgy mint mindig: banggood.
-
Hát meg nem mondom neked, de valami kínai telefonhoz vettek egy 10400-ast. Ujságolja az illető , hogy 7x tölti fel. Milyen jó a bank! Aha, meg milyen szr a telefon! Az az akku akkor kamu ami benne van.
Az 5000-es 1x tölti fel a passportot, de az el is megy egy töltéssel 1 napot lazán.
-
McLaca
őstag
Nos, túl vagyok az ismerkedésen. Ahogy megkaptam a 10.000-st, egyből feltöltöttem. A 3A-es telómat 2x teljesen feltöltötte, elször 10, majd 8%-ról, harmadjára pedig 50%-ot tudott beletolni. Papíron ez közel 7000mA, de nyilván nem ennyi a Li-ion töltési karakterisztikája miatt. 3 teljes töltés lenne a legjobb, de így is elégedett vagyok, az árát bőven megszolgálja.
Üdv!
-
Kezdem észrevenni az 5000-es li-po xiaomin az elhasználódás jeleit. Már a ledekben sem nagyon lehet bízni, mert pl azt jelzi 25%-on van, rádugod a töltőre és 3 leddel kezd. Lemértem hozza amit kell, csak nem volt ez eddig jellemző. Hozzá kell tennem régi és sokat használom.
-
csuzda
aktív tag
-
Spet
addikt
Nos parom talalt egy Xiaomi 10400mAh power bank-ot a neten 3500-ert bar ne tette volna...
Eleinte eredetinek tunt (nem volt logo az Usb kabelen, Usb csatlakozo kremsargas nem feher, rovid zarvedelem), azonban ugy nez ki megis egy hamisitvanyba futott bele az ember. Sotet de jol olvashato felirat az aljan, nem tolti a telefont ha toltjuk halozatrol, az USB-ben nincs benne a MI logo (matricanak is kellet volna lenni, de mint ahogy talaltam angol nyelvu leirast, az europai piacon arult eredeti keszulekek nem mindig rendelkeznek ilyennel)
Mint egyszeru "parasztember" otthon hogyan tudnam kideriteni, hogy milyen teljesitmenyt ad le? (multimeterrel rendelkezek csak). Neztem mar youtube videot szetszedesrol, de elotte azert hasznalnank ha hasznalhato.
Hozzatennem rendelkeznek mar egy kamuval, ami ha jol emlekszem 5000-es, de legalabb egy toltesre felvisze a lumia 735-t 10-15%-rol
-
bajaki
őstag
Jól látom, bangood-ról csak CN raktárból lehet rendelni 10000-es akkut?
-
Watt25
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1016 üzenetére
cefreszamócán
-
válasz
Mr.Csizmás #1016 üzenetére
Rabactal megy csak dolgozom melóba teszteltem. Minden megy. 10.2 alatt is ment. Kánaán van.
tudod hülye droidos.
2280mAh jött ki belőle a 6Ah helyett.
-
válasz
Avicularia #1011 üzenetére
Lassan akkor vesz a töltést ha közte van a mérő. Gyári kábellel veszi az rendesen.
-
Jarod1
veterán
no én is beszereztem egy ilyet, zseniális 3-4 szer tudom tölteni az s4 minimet. a tok is megérkezett hozzá, bár a gomb az nem is értem minek van bármit dugok rá megy kikapcsolom de újra bekapcsol ha rajta van valami.
-
Magnat
veterán
válasz
r3dsnake #1007 üzenetére
Egyébként csak zárójelben teszem hozzá, ez a telefon kézbe véve és használva meglepően kellemes kis szerkezet, zsebbe tenni lehet macerás egyedül mert baromi széles... de nekem az összképet tekintve nagyon kellemes csalódás. Kár, h nem nagyon fejlődik a BB saját alkalmazásboltja. -
Ormótal nagy nem lehet összefogni, figyelni kell, hogy középre tegyem nehogy leforduljon rola. Mielőtt átadom tesztelem, hát nem likeolom. -
-
válasz
Kolondrum #1000 üzenetére
Kijelentem, hiába 10000-es, nem megy bele csak kb 8600mAh. Viszont ebből jön ki ez a fenti 6000 körüli mAh. Ami meg jó arány. a töltése is fura, néztem és hol full hol fél krafttal tölti, de gyakran nincs töltés. Biztos okkal van így. Annak is oka van, hogy nem 3 ledre toltve kapjuk. A celleknak megvan az ideális töltési szintje amivel jó tárolni ehez lehet közé. Főleg azért állja ez a helyét meg, mert a ledek meg a leadott mAh nem pontosan jelzi a szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Automata kávégépek
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest