- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkone
aktív tag
válasz
Silent77 #2603 üzenetére
Ez csak pár negatív tapasztalat.
Időben lehet azért nem tudnak szállítani, mert garázscég, vagy tényleg kínából rendelik.
A stílust aláírom. Leteszi a telefont szó nélkül?
Ha későn szállítanak nekem nem érdekel, max visszamondom.
De aki előre elutalja a pénzt az eléggé felelőtlen. 16000 mAh-s powerbanknál előreutalással kapok 270 ft kedvezményt és nem kell 990-et fizetnem. Hát nekem ennyit megér, hogy ne kelljen kuncsorogni a pénzemért, hogy visszautalják.
Ha eredetit powerbankot adnak és szerencsém van időben megkapni, akkor nem izgat milyen bunkó az ügyfélszolgálat. Ha irreálidan lassú, akkor lemondom.
De nagyon köszönöm, hogy belinkelted nekem. Így tudok változtatni én is a hozzáállásomon, ha késnek.
-
8nemesis8
veterán
válasz
Silent77 #2517 üzenetére
Szétszedtem. Kimértem.
A cellák jók, érintkezés oké, de gombnyomásra nem villog, nem kapcsol be. Gondolom az IC-n valami megadta magát!molnarpeter: 10000-res ez is. Esetleg valamit boltolhatunk, ha más baja nincs az IC-nek bár nem tudom mennyire javítható és mennyire marad utána tartós!?
Gari nem játszik, 1.5 éves! -
Mikemend
senior tag
válasz
Silent77 #2393 üzenetére
Egyetértek, korrekt cég, viszont rendeltem szeptember 9-én egy 10000-est, de máig nem jött meg.
Elvileg 2 hét alatt ide szokott érni, most meg már egy hónap eltelt. Oké, 25 munkanapot írnak max, de félő, hogy valahol útközben lenyúlták. Trackinget nem kértem, mert egyszer már megjártam vele: Kínán kívül semmit nem ért.
Szóval ideje lenne írnom nekik? -
benfolds
őstag
válasz
Silent77 #2202 üzenetére
értem. én a hátizsákomban hordom, szóval ilyen szempontból nem problémás, az meg nem zavar, ha karcolódik, persze jobb lenne, ha nem, de asszem emiatt nem rendelek 600-800 forintért tokot.
ha sokáig a fiókban pihen az akksi (hónapokig), akkor érdemes néha elővenni és rátölteni? feltöltve tettem el.
-
dugynok
senior tag
válasz
Silent77 #2150 üzenetére
Jó neked. Bár nem hiszem, hogy Banggood hibája, de nekem a tn nélküli csomagok kb. 40%-a nem jön meg. Épp ezért nem is rendelek onnan mostmár, csak ha valami nagyon megéri tn-nel és biztos eredeti kell. Ebay, Ali olcsóbb nagyobb százalékba úgy vettem észre.
Jah, nem gondolnám, hogy a postásunk a szarka, jóban vagyunk és ebayről 99%-ba megjön minden a filléres vackoktól kezdve drágább cuccokig tn nélkül. Ali kb. 75%. -
benfolds
őstag
válasz
Silent77 #2128 üzenetére
nézegettem ezt az lámpát én is. van akkora fénye, hogy asztalra téve két ember lássa mellette, hogy mit eszik?
éjszakai erdei szalonnasütéshez akarok venni valami kemping lámpaféleséget. ahhoz azért ez kevés, nem?
-
sopruk
senior tag
válasz
Silent77 #2066 üzenetére
Itt is elég rendes a postásunk, majd beszélek vele. Köszi a tippet!
Bár, 1-2 éve szabály a Magyar Postánál, hogy A4-es méretnél és/vagy 24 mm-nél vastagabb levelet csak ajánlva lehet feladni, mert ezen méretekig fér bele elvileg a postaládákba. Így jó lenne, ha köteleznék a külföldi feladókat is erre -
-
-
Watt25
veterán
válasz
Silent77 #411 üzenetére
Oké, most látom, hogy az utolsó mondatában ott van, hogy tokot is rendelt.
Engem mondjuk nem a még meg nem érkezett cucc, hanem a megérkezett cucc (PowerBank) Tracing history-ja érdekelne...
Valaki más nem rendelt tracking-el? Az enyém így néz ki. Csak hogy mire számítsak.
(Ha rányomtok a jobb felső sarokban az English-re, és utána itt újra a linkre, akkor angol lesz az oldal.) -
draco31
veterán
válasz
Silent77 #300 üzenetére
Épp nézegetem is, tesóm gondolkozik rajta. Jobban megéri innen ahogy látom, mint itthon megvenni. De ez még majdnem 2 hét lesz, remélem addig nem emelik az árát, csak jobban leakciózzák.
Addig meg tudok ide regisztrálni, hogy működik az oldal? Ebay-t használtam eddig csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest