- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
domojko
senior tag
Sziasztok. Banggoodról rendeltem 2 db 10000-es akkubankot, még tavaj. 2015.10.17-én hozta a postás. Az egyik behalt. Ha töltőre dugom azt jelzi hogy fel van töltve. Viszont nem tölt semmit. A ledek sem villannak fel, akkor sem ha megnyomom a gombot rajta. Lehet valamit tenni vele? Garanciát lehet valahogy érvényesíteni?
-
domojko
senior tag
Vettem egy [Qualcomm Certified] BlitzWolf® BW-C5 QC 2.0 4 Port Charger and BlitzWolf® Lightning To USB Cable Color Black
] és egy [Qualcomm Certified] BlitzWolf® QC2.0+2.4A 30W Dual USB Fast Charger EU Adapter With Power3S and Quick Charge 2.0 Tech ] egy rendelésben. Összesen 7238ft- ot fizettem. Nem rontottam el? Külön kellett volna rendelni? Így lehet hogy vámot kell majd fizetnem? -
domojko
senior tag
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
A márkát ismerem, tudom hogy minőségi jó cuccokat gyártanak. Egyedül a QC technológiát nem ismertem. Pontosabban hogy ez okozhat e bármilyen gondot egy arra nem alkalmas eszközben. Tehát vehetem nyugodtan, és bármit tölthetek bármelyik portban. Még egy kérdés. Már elég rég rendeltem banggoodról. Van valami probléma a szállítással? Azt hiszem ebben a topikban olvastam hogy nehezen jönnek meg a cuccok.
-
domojko
senior tag
Sziasztok. Mi a véleményetek ezekről a [[Qualcomm Certified] BlitzWolf® QC3.0+2.4A 30W Dual USB Fast Charger EU Adapter] töltőkről? Nincs értékelés még hozzá. Vehetem nyugodt szívvel? Teszem azt ha olyan telefont töltök a QC-s portról ami nem tudja a gyorstöltést, akkor lesz a telónak baja vagy valami következmény? Bocsánat az off- ért.
-
domojko
senior tag
Azt mondja meg valaki legyen szives, hogy mi célt szolgál ezeken a Power gomb. Ha rádugom valamire akkor ugy is magától elkezd tölteni, ha meg lehúzom akkor szintén magától kikapcsol.
-
domojko
senior tag
Okt. 10.-én rendeltem, 2db 10000-est, nov. 2.-án 11-kor csengetett a postás. Hamar ideért. Banggood-rol rendeltem. Nagyon pozitív.
-
domojko
senior tag
Ha jól értem akkor az akku mellé csak töltőkábelt adnak, töltőfejet nem?
-
domojko
senior tag
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
A hibák és anomáliákkal kapcsolatban olyasmire gondoltam, valahol olvastam pl hogy noname akkubank ha jol emlékszem Galaxy s2 vagy s3-nál produkált olyat h a kijelző és érintése kiszámíthatatlanul működött. Akkor is érintést érzékelt ha nem nyúltak hozzá stb. De olyat is olvastam valahol talán itt h huzamosabb powerbankos töltések után a telefon hálózati töltőt kért. / a normális telefon témával kapcsolatban csak annyit hogy volt nagyon sok androidos telefonom köztük Samsung is. Jelenleg is van ilyen készülékem. A wp egészen más. Nem jellemezném h melyik a normális és nem normális. Mindegyiknek megvannak a sajátosságai, mindegyiket lehet szeretni illetve utálni valamiért./
-
domojko
senior tag
Sziasztok. Kettő db 10000-est rendeltem. Döntő többségben lumia 735 töltésére szeretném használni. Folyamatos navigáció illetve bkk futár program futtatása közben képes e szinten tartani az akku töltöttségi szintjét? Tehát ha teszem azt 50%-os a telefon akkuja és rádugom az akkubankot képes e visszatölteni a telefont aktív használat közben. Ugyanakkor okoz e a telefonban bármilyen hibát vagy anomáliát a folyamatos töltés az akkubankról?. Esetleg a telefon akkuja meghibásodhat e az akkubank folyamatos használatától? Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged