- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
1) probaltam szigszalagot mas ledeken, pl 220-usb trafon, nem sokat er, siman atszivarog rajta a feny. meg a feketen is, NEMHOGY a foldesen. Ebayen, alin pedig nem talaltam hasonlo matricat, valamiert a kinaiak nem masoljak.
2) ha leragasztom a ledet estere, akkor vajon hogy latom azt, hogy mennyi toltes van benne, stb nappal?! Minden nap szedjem le, ragasszam vissza?!
-
moli.hu
őstag
megjott a lampa, billentyuzetvilagitashoz vettem ejjeli munkahoz, de arra hasznalhatatlan, mivel ha megy a lampa, akkor az akku 4-es toltottsegi ledjei 2 masodpercenkent felvillannak, amivel a periferias latasban mozgast imitalnak, ezzel folyton elvonva a figyelmet, rohadt idegesito. Ha folyton egnenek a ledek, azzal nem lenne semmi baj, de ez a villogas..
-
moli.hu
őstag
válasz
moli.hu #1951 üzenetére
tovabbi toltes-tesztek (ha mar beszereztem ilyen usb-toltes-ellenorzoket, kiprobalgatom oket, ezzel tesztelem azokat is egyuttesen)
feher mero feltoltes 8355 mAh
feher mero feltoltes 8152 mAh
fekete mero feltoltes 8344 mAh
fekete mero feltoltes 8312 mAh
feher mero merites 1A ellenallassal 6210 mAh
feher mero merites 1A ellenallassal 6150 mAh
fekete mero merites 1A ellenallassal 6114 mAh
fekete mero merites 1A ellenallassal 6106 mAh -
moli.hu
őstag
"""feszültség és áramerősség szorzata? ha 5 volt helyett 6volton mér 1A-t akkor máris változik a fogyasztási érték nemde?"""
huu, ezt nem ertem, mit akarsz mondani, de mivel a meron a mAh ertek mindig no (sose csokken), ezert egy biztosnak tunik: nem az epp aktualisan mert V ertekkel szamolva irja ki az eddig mert adatot. Ugyanis akkor ha none az aktualis V, akkor csokkenne az eddig me'rt mAh (jol irom? vagy forditva? keso van) Ezert gondoltam, hogy az allandoan valtozo ertekeket normalizalja mondjuk fix 5V-ra, es eleve ugy tarolja el.
@dugynok: oke, hogy hibahatara van a meronek, a gond az, hogyha mindig csak egy iranyba, lefele me'r. A fogyasztasa is kerdes, mennyit eszik egy ilyen mero, a hattervilagitasaval.
-
moli.hu
őstag
teszteltem az 10000-es bankom ilyen usb toltesmerovel, 100%-rol meritettem 0%-ig a bankot, 6225 mAh-t mert a kutyu.
Ugye az akkura 6250 mAh/5.1V van irva, tehat ezek alapjan meg jo is lenne.
A gond csak az, hogy mig az az ertek 5.1V-ra van megadva, addig a kutyu 4.9V-vel toltott, ami atszamolva viszont mar csak 5980 mAh-re jon ki.
Persze nyilvan a meronek is van fogyasztasa, de ezt nem tudom, eleve belekalkulalja-e, es korrigalt erteket hazudik-e ki.
Tudja valaki, hogy ezek az usb-s merok mi alapjan szamitjak a mAh erteket? Epp mert aktualis erteket azonnal atvaltja 5.0V-ra es ugy adja hozza? -
moli.hu
őstag
Mindenek elott: tisztaban vagyok vele, hogy van sajat/eredeti xiaomi lampa, tudom, hogy az a lampa bekapcsoloval mukodik, mert minden masodik csatlakozasra kapcsol at. Olvastam a topikot.
Fentiek utan: probaltam ilyen es ilyen lampat is a bankkal, de mindkettot nehany masodperc utan lekapcsolja. Emlekszem, hogy itt a topikban probalt mas is masik markaju lampat, de a keresovel nem talalom. Tehat a kerdes: soha, semmilyen 3rd party lampaval nem fog mukodni, keptelenseg, lehetetlen? Vagy valakinek itt a topikban sikerult?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Linux kezdőknek
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest