- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Hogy ne csak mindig kérdezzek, hanem hasznos infót is osszak meg. Hátha valakinek segít a vásárlásban.
Original Xiaomi Pocket 10000mAh Mobile Power Bank - SILVER
Gearbestről rendeltem 04.21-én, free shipping, 14,72 USD, még aznap postára adták. Csak most néztem a honlapot, le is fényképezték becsomagolva úgy,hogy a shipping number is látszódik. Ma érkezett meg a csomag, Belgiumból. Szerintem elég gyors volt.Most tettem töltőre, mivel nem találtam mást, és a Blitzwolf töltőfej nem jött még meg, így a Lumia 830-hoz kapott Nokia töltővel kezdtem el tölteni (5V, 1,5A).
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos úgy kiszúrtam a WP 10 frissítéssel a Lumia 830-asommal, hogy nem bír ki egy napot sem szerencsétlen, úgyhogy gondoltam veszek egy power banket.
Nagyon szemezek az új Xiaomi 10.000 mAh QC-s power bankjével, de őszintén szólva sokallom érte a majdnem 10.000 Ft-ot. Nézelődés közben viszont rátaláltam [erre]. Abból kiindulva,hogy a fali töltők ajánlottak, a power bankkel is érdemes próbálkozni? Nagyon baráti ez a 6.000 Ft-os ár, főleg úgy,hogy ez is tud quick charge-ot.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Haditechnika, harcászat
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged