- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandita
csendes tag
válasz
DanielK #12286 üzenetére
30 napig (amig unlockolhattam a bootloadert) hasznaltam a MIUI-t, de nem tudtunk megbaratkozni. Sok - szamomra fontos dolog nem mukodott:
- nagyon fajt a Smart Lock hianya
- nem ment vele az Android Auto
- nem jottek meg a notifikaciok
- nem tudta szinkronizalni az autoval kontaktokat
- nagyon agressziven csapdosta ki a memoriabol az alkalmazasokatLOS alatt minden mukodott (egeszen tegnapelottig
) Egyebkent ist mar vagy 5-6 eve LOS-t hasznalok, nagyon hozzaszoktam. A korabbi verziok tokeletesek voltak, de ez most betette a kaput.
Sajnos nem hagytam meg a mentest a majusi ROM-rol, ezert szivok most.
-
bandita
csendes tag
Sziasztok!
LOS 16-ot hasznalok es sajnos a junius 5-i nightly ota hasznalhatatlan lett a telo (a frissitesek sem segitenek). Ha lekapcsolodik a kijelzo (akar a timeout akar a power gomb megnyomasa miatt) nem lehet ujra visszakapcsolni, fekete marad a kep, csak a reset segit. Ha bekapcsolva hagyom a kijelzot (30 perces screen timeout) akkor nehany perc utan mar nem lehet taszkot valtani, programot inditani. A launcherben szep lapoz, de semmi mas nem mukodik.
Kerdes: volt mar valakinek hasonlo elmenye? Van otletetek hogy mi lehet?
Megprobaltam logolni illetve proci teljesitmenyt merni, de nem latni semmi furcsat (a fagyasig). Nem melegszik a telo mielott hasznalhatatlanna fagy.Meg fontosabb: nincs valakinek egy majusi LOS 16 nighly-je elfekvoben? Visszaternek hozza, hogy kideruljon nem-e valami furcsa hardveres gondom van.
Sajnos a honlapon csak az utolso negyet orzik meg, azok pedig mar bugzanak nalam. -
bandita
csendes tag
válasz
enginev3.0 #9238 üzenetére
Koszi! Erre a ROM-ra gondoltal: xiaomi.eu_multi_MI8_9.3.7_v10-9.zip ?
-
bandita
csendes tag
Sziasztok,
jelenleg LOS 15.1 van fent a telefononom, de mivel megrekezett a hivatalos LOS 16 szeretnek atterni ra.
A telo termeszetesen unlockolt es fent van a TWRP. A LOS 16 felrakasanak elofeltetele egy Pie alapu xiaomi ROM. Ezt szeretnem minel egyszerubben megoldani.
Mit javasoltok mit rakjak fel? Semmikeppen sem szeretnem az ARB-t aktivalni a telefonomon. -
bandita
csendes tag
-
bandita
csendes tag
En kb. 1 honapja felraktam a Lineage OS 15.1-et (miutan lejart a 720 ora varakozas). Nem talalkoztam buggal , minden mukodik. Egyedul a notch kezeles nincs megoldva, eltakarja az alatta levo ikonokat. Ez a LOS 16-nal mar nem problema, mivel az mar Pie alapu.
Akksi is jo, GCAM szepen mukodik es jo kepeket csinal. -
bandita
csendes tag
Sziasztok,
jelenleg LOS 15.1-et hasznalok a Mi8-on, de gondolkodom a xiaomi.eu-s ROM felrakasan. Van valaki aki mar hasznalja es meg tudna nezni nekem, hogy:
- mukodik-e a Android Auto (elindul-e, vannak-e a kep aljan es tetejen fekete csikok)
- mukodik-e a zenelejatszas Android Auto alatt (NEM google play musiccal)
- mi ujsag a notifikaciokkal, megjelennek a statsz sorban?koszi
bandita
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged