- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- 10 VI 16
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qgevic
csendes tag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Nincs sok különbség Mi8 és a Mi 8 pro között. Aksi, ram és ujjlenyomat-olvasóban van csak különbség.
Aksi: Mi 8 pro 3000 mAh vs Mi 8 3400 mAh
Ram: Mi 8 pro 8 GB vs Mi 8 6 GB (elvileg a MI 8-ból is van 8 GB rammal szerelt változat, de itthon azzal még nem találkoztam)
ujjlenyomat-olvasó: Mi 8 pro under display vs Mi 8-nál pedig rear-mounted.
-
Griff55
senior tag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Nillkin Synthetic Fiber- szerintem nagyon tuti
Supcase Unicorn Beetle- nagyon masszív és igényes
Nillkin Qin bőr flip tok- szép és minőségi, de kb sose használom.Nekem a synthetic fiber vált be a legjobban.
(Sokáig gondolkodtam hogy vegyek egy nillkin frosted tokot is, de ezt a hármat se variálom sűrűn)
-
aerol
tag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
szerintem simán megéri megvenni, ha jól tudom egy android főverziót tuti meg fog kapni, de lehet hogy kettőt... részemről szintén minimum 2 évre tervezek vele
egyébként a Honor 6-os telómnál sem éreztem azt, h bazi lassú, használhatatlan lenne, hanem a napi 2x töltés volt, az amit meguntam... szóval hardver szintjén rendben lesz két év múlva is... az más kérdés, hogy időközben milyen eget rengető újdonságok esnek be, amik nélkül nem tudunk élni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hyundai, Kia topik
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 105.000ft!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

egyébként a Honor 6-os telómnál sem éreztem azt, h bazi lassú, használhatatlan lenne, hanem a napi 2x töltés volt, az amit meguntam... szóval hardver szintjén rendben lesz két év múlva is... az más kérdés, hogy időközben milyen eget rengető újdonságok esnek be, amik nélkül nem tudunk élni