- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7618 üzenetére
Már miért lenne korrekt a Pandawill a xaros 10 dolcsis kuponnal? A gariidőm utolsó két hónapja és azóta eltelt másfél hónap sem volt elég hogy foglalkozzanak velem. Gari idő alatt is vagy 3 videót és 30 képet tettem fel. Érdekes mindig a hibát kerülő vagy kereső, kb semmit mondó válaszokat kaptam. Szánalmas, utolsó suttyó banda a pandawill. Nem hiába lett kiutálva innen a PH-ról az az állítólagos magyar pandawill összekötő f@$* sem. A DX.com ezerszer korrektebbül járt el a Simtelep telónál. És egy kijelző csere plusz szerviz díj nem éppen 10usd. Az meg hogy gariidőn túl húzták a dolgot is mutatja milyen a pandawill... A vita a bizonyítékokkal, mint már írtam, a gari időn belül lett megtéve... B@xtak segíteni rajtam.
-
mclane_
aktív tag
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7595 üzenetére
Továbbra is a Hongmié a szívem, de a Lenovo a babérokat tördeli... Az 5.0-ás droid bugjai ellenére mindennapos használatra tökéletes a K3 Note. Amennyiben lesz 5.1-re vagy 5.0 alatt MIUI romra lehetőség, akkor marad a K3 Note. A Hongmit nem adom el az fix, mert pót telefonnak tökéletes és belakott microSD kari csücsül benne.
trebrona
Kamera képek (180MB - érintetlenek) - [link] -
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7547 üzenetére
Nyugodtan tehetted volna ON-ba.
Egyetértek veled javarészt. Imádom a Hongmit (habár érkezik most egy Lenovo K3 Note). Nem a telefonnal van bajom, hanem azokkal az apró, de zavaró dolgokkal, amiket korábban már százszor írtam. (például az SD-re telepítés -> OBB-k mérete miatt!)
-
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
hevizms #7451 üzenetére
Play áruház leírás:
What you need:
Linking apps
- root permission
- second partition on SD card
You should have two partitions on your SD card and both should be primary.
You need to use a non-FAT file system (ext2, ext3, ext4 or f2fs) on your 2nd partition in order to link app's private data files. Because the FAT file system (FAT16, FAT32 or exFAT) does not support UNIX file ownership or permissions and will cause a security breakdown of app's private files.
Link2SD does not create the second partition, you need to create it yourself. -
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #7438 üzenetére
A link2sd storage infojában látod, hogy milyen tárhelyeid vannak. Elvileg /data internal (phone storage)
/sdcard0 Internal SD és /sdcard1 external SD.Ha pakoltam appot azt mondig Phone storageból pakolta az sdcard0-ra. 1-re nincs is opció(vagy csak olyan sík hülye vagyok, hogy nem találom).
BTW nem tudom, hogy a Link2SD Plus Link to SD card funkciója mit jelent.
Remélem jön hozzáértő és felhomályosít -
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #7436 üzenetére
Kipróbáltadm több ilyen app az SDre progit. Lóf*sz az összes, a move to SD azt jelenti, hogy a Phone storageból az Internal SD-re pakol nem az External SD-re. 4-5 ilyet próbáltam, mutatóban sincs olyan, hogy ne az sdcard0-ra, hanem az sdcard1-re(külső SD) pakoljon. És ahogy nézem, nálatok is sorra az sdcard0-ra másolt mindent. Kíváncsian várom a fejleményeket, mert idegesít a téma....
Viszont 5.4.17re frissítés után végre leszinkronizálta a call history, és az összes sms-t, illetve működik a call log is végre.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7424 üzenetére
Bocsi, mosogattam meg pihiztem szinte egész nap. Kemény melós éjszakai műszakom volt.
Igen én megvettem a Pro verziót. Nekem tökéletesen mennek a nem gyári apkok is illetve az obb is átkerült az SD-re valamennyi alkalommal, amikor kellett. Viszont amint ráfrissítettem az 5.4.10-ről az 5.4.17-re mintha valamibe belenyúlt volna a rendszer. Ugyanis amíg az 5.4.10 alatt ezzel a módszerrel a QuickPic-ben is végre tudtam törölni képeket, addig most 5.4.17 alatt már megint nem. Illetve az Iron Knights játékom teljesen gallyra ment. Hiába telepítem újra és tisztítom a progi maradványait, különféle hibákkal leáll/crashel vagy éppen a 36 frissítésből vagy a 32 vagy a 34-nél megáll és szevasz tavasz.
Vannak itt most apró hibák, de nem nagyon érdekelnek, mert a rom jól működik a többi téren. Utólag pedig azt mondom, hogy a 4.4-vel csak nyertünk, mert az 5.0 (ahogyan a megjelenésekor is írtam itt a Mobilarénás cikkben) a csili-vili übersmooth xarrá animált felületével zabálja az aksit. Rengetegen panaszkodnak miatta és az 5.1 sem hozta el az üdvösséget.
-
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz
hevizms #7410 üzenetére
Egyrészt át tudod rakni SD-re a már említett módon, másrészt az obb mappát ki tudod menteni, harmadrészt aki letöltötte, annak a play-en a telepített alkalmazásai között megtalálható lesz, így bármikor visszaállítható. Negyedrészt a backup és restore menü már SD-re ment.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7391 üzenetére
Felejtsük el. A bétákat próbálgattam és szívtam velük sok user error és apró Xiaomi bugok miatt. A Xiaomit pedig részben joggal szidom egy lassan android 5.1-es világban. No meg a 4.4-nél ismert volt ez a "phone storage kontra SD" téma. Amit egy 4GB ROM telefonnál illett volna beletenni a romba (SD Fix és App2SD), főleg hogy ekkora rom esetében a phone storage nem éppen nagyra van partícionálva. Vagy ha már kicsire lett partícionálva, hagyták volna egyben. Kisebb márkák, mint a Zopo, Cubot és Jiayu a 4.4-ük alatt ezt kiküszöbölték. Nem beszélve a most már nagy részesedési háborúban álló Lenovo-nál. Ezek nagyon apró dolgok, amikkel nagyon sok végfelhasználót lehet elrémíteni vagy éppen szerezni. Duliee kolléga hatására is, de kezdek a közép és felső kategóriás, de még megfizethető Lenovo-k felé kacsintgatni. Ott nem xarnak az ember fejére aksi tekintetében (3-4000mAh, ami kiváló arányban van a SoC-val és kijelző méretével). Xiaomiék mintha belőtték volna ezt a 4-5 óra kijelzőidőt, aztán akinek az kevés, vegyen powerbankot mellé. Nem tagadom én is vettem, mert ár/értékben megérte. Bár már érkezik a 16000mAh-s, így majd valamelyik eladó lesz. Az úgy mond "sírásomra" kitérve... elhiszem, hogy mindenki más élete sem fenékig tejfel ebben a lepukkant országban, de nálam a telefon rendelkezésre állása nagyon fontos, mert ezen érnek csak el, illetve ezen tudok szólni bentre is.
Béke
Láss csodát, nincsen TWRP és az 5.4.17 felment mint a kisangyal. Például ha a TWRP-ben és/vagy MIUI romban benne van ez az OTA-meghalok fícsör, talán meg kéne keresni mi okozza. Mert érdekes módon a nem Xiaomi telefonokra készített MIUI romok OTA frissítésénél is ugyanez a bökkenő legtöbbször.
Miért tette OFF-ba, azt nem vágom, szerkesztve.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7389 üzenetére
Nos 2db apk telepítése kinek nem gyerekjáték? De egy bootloop vagy mondjuk egy féltégla telefon miatt "sírni" szerintem nem leány dolog. Főleg annak tudatában, hogy mennyi béta romot és egyebet csak én mertem kipróbálni. Legrosszabb esetben már tégla telefon miatt nem is lennék a topik/közösség tagja és egy Lenovo K50 (Lemon Note) tulaja lennék...
-
rosszkutya
tag
válasz
hevizms #7338 üzenetére
Szia! Én is elég sokat vacakoltam a nevekkel/számokkal, mire rájöttem, hogy valóban nagy valószínűséggel a MiCloudos névjegy szinkronizálás kavart be, úgyhogy azt ki is kapcsoltam, majd átnéztem a névjegyeket, és volt pár olyan névjegy, ami duplán szerepelt, csak más tel.számmal (az egyik az illető régi-, a másik pedig az új száma volt), illetve olyan is volt, hogy cégen belül gazdát cserélt egy tel. szám, és a MiCloud a régi névvel is felszinkronizálta ugyanazt a számot. Ezeket rendbe tettem, és minden újraindítás után megcsinálom a T9 index adatok újratelepítését, és így rendesen kiírja az elmentett számokhoz tartozó neveket.
-
trebrona
nagyúr
válasz
hevizms #7335 üzenetére
Kapcsolatok => Beállítások => További beállítások => T9 index adatok újraépítése
Nálam írja a neveket és a számot is, ellenben képet csak kimenő híváskor, illetve híváslistában.
Szerk:
Ha kedvencként van elmentve a névjegy, a képet is mutatja bejövő híváskor. Családot nézegethetem.
-
rosszkutya
tag
válasz
hevizms #7297 üzenetére
Igen, én is tapasztaltam, hogy a link címe és tartalma nincsenek összhangban, de ez 3.-án még nem így volt, én még akkor töltöttem le, de azóta még a angol és az európai fórumról is levették, de az okát nem tudom. A miui.hu fórumon próbáltam Rajen-t is "faggatni" erről, de még nem kaptam rá választ.
-
rosszkutya
tag
válasz
hevizms #7277 üzenetére
A multi csak az 5.4.3-tól elérhető, ez az első fejlesztői verzió a Redmi 1-hez, és innen tudod letölteni, az 5.4.2 még béta verzió volt.
-
BSOD
senior tag
válasz
hevizms #7272 üzenetére
Beállítástól függetlenül, nem "magyarosan", hanem keresztnév->vezetéknév formátumban jelennek meg a névjegyek híváskor és a hívásnaplóban. "tóth ottó" vs. "ottó tóth"... Ezt csak a hongmis miui-n láttam eddig. Az őskövület defy+-on, Vajkiui-n ez nem okoz gondot pl...
Tudom. Írjam egybe, cseréljem fel eleve... Léteznek "megoldások".
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7246 üzenetére
Nekem sem javult meg factory és factor/wipe után sem. Na ezért mondom, hogy a Xiaomi-nak is már tele a töki a Hongmi-nyűggel... De ők szúrták el, mert egy 5.1-es droidra kellett volna inkább gyúrni a világszerte köztudottan SH*T 4.4 helyett.
Én ma már biztosan nem szórakozok többet a telefonnal. Headsettel jól tudok telefonálni és az nekem egy ideig megfelel.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7071 üzenetére
Nálam azért több baj volt. Például hogy az Iron knights obb-je még elfér, de a GTA Vice City 1,8GB obb-je már a belső tárhelyen és sd-re bizony nem engedi áttenni. Aztán ott volt a SIM mizéria is, na meg a mobilnet is csak Edge "sebességen" ment... A kamerát nagyon sajnálom, mert azt rohadtul jól beszoftverezték. Persze mocsok disznók a zip-be már komplett media.apk és odex-et tettek, ami nem ültethető át JB-be...
-
Dominó85
addikt
-
-
deadbody
tag
válasz
hevizms #6806 üzenetére
Nekem pár darab van csak, viszont az érdekes hogy míg 5.0 romot használtam addig sosem volt olyan hogy elfogyott a hely, mióta most 25.0 van azóta 3-4 app után akár milyen kicsi, már szól hogy nincs hely töröljek valamit, 26ot is próbáltam nekem az alatt is ezt csinálta, Cleaner appal néha szoktam tisztítani azután tudok telepíteni pár appot de utána megint sír hogy nincs hely, utána megint cleaner megint felmegy valamennyi, de sd kártyát ki kell vennem közbe mert hiába nincs kijelölve hogy azt is takarítsa volt hogy a kártyán lévő adatok felét eltűntette...
-
vegyszer
addikt
válasz
hevizms #6789 üzenetére
Az enyém pont emiatt az akku miatt ment át szűk 3 hónap után egy JiaYu G4S-be. Csak az akku volt az ok. Minden más csak smafu volt.
Tegnap este a Zasszonykának viszont a Xiaomi Hongmi Note 4G lett a meglepetése.
Azért az, mert NEM MTK (pedig szeretem), eleve 4.4.4-el érkezett v6 miui van rajta. Hogy őszinte legyek, nekem is idegen...
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #6740 üzenetére
Nekem meg van még. Nem igazán tudok tőle megválni, akárhogy is találok egy két jobb alternatívát a neten, mindnek van valami olyan hiányossága, ami a Hongminál marasztal.
Amúgy a 3 órát úgy értettem, hogy ráizzítok egy Modern Combat 4-et és 3-3,5 óra alatt csutkára meríti az aksit, azaz a kijelzőidő ekkor is 3-3,5 óra. Én öt napos üzemidőt is tudok generálni, csak abban 3 óra max a kijelzőidő és olyan mintha bottal piszkálnám a telót. De ez nálam ritka, mert elég sokat játszok rajta (PvZ2 és Iron Knights lvl 87).
-
flanki
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest