- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Felraktam egy Multiromot,(meg még több félét is) de egy másik fiókhoz van hozzárendelve a telefon nem a sajátomhoz. Eddig ment rendesen a kínai dev rommal,de most a fiók ellenörzésénél nem jutok tovább Hogy lehet ezen tovább jutni. Jó lenne egy sallang mentes magyarul tudó romot felrakni.
-
arfer
senior tag
Sziasztok! 3 éve használom a Hongmimat, rengeteg telót kipróbáltam azóta, de mindig visszatérek hozzá. A jó öreg v5-ös MIUI van rajta, és nem frissítem, mert van egy olyan fícsöre, amit tudtommal az újabb MIUI-kból kiszedtek. Konkrétan az, hogy ha jön egy SMS, felugrik alul, elolvasom, és van a kis ablakban kuka ikon, hogy egyből törölhetem az SMS-t. Na ezt az újabb MIUI-kból hiányolom. Elő lehet belőlük valahogy csalogatni? Mert lehet, akkor frissítenék... Előre is köszönöm a választ.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
trebrona #8350 üzenetére
csak nem működik
MoT-ban recovery update, kiválasztom a fenti zip-ből az img fájlt (az sd kártya gyökerére rakva), feltelepiti, újrainditja recovery mod-ba, de nem tölt be semmit, mi logo után újraindul és elindul a miui.
Ha azt választom ki, ami ebben a nagy csomagban van, akkor elidnul a cwm recovery, arra tud firrsíteni.
Ha erre próbálom feltenni a TWRP-t, akkor megint nem jön össze. Most cwm van fent.A TWRP-vel készített backup visszatölthető cwm-mel?
A fenti rom (Redmi_HMW_portNoteW_…v8-4.4.zip 472.1 MB) felrakható cwm-vel?Még azt nézem meg, hátha valamiért ezzel a TWRP img fájjalal van gond.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
trebrona #8345 üzenetére
Ha az updaterben probalom telepiteni a TWRP-t a "Select installation pack" opcioval, akkor annak sikerulnie kellene? Mert a telo ujraindul utana, de nem sok tortenik.
Ott ha ranyomok a reboot to recovery-re, akkor ujraindul a telo, eljut a mi logoig, majd megint ujraindul es betolt a miui.
Amugy ez az iRoot (vroot) telepakolta felugro spam ablakokkal a telot
Letezik hasznalhato leiras TWRP telepiteshez? Ami uptodate, nem halott linkekkel?
-
SSlyTR
senior tag
válasz
trebrona #8345 üzenetére
hát gondolom rootolni kellene hozzá.
MobileUncle nem megy fel rá, a feljebb említett hiba miatt
valami régi van rajta, nem volt használva ez a teló 1,5 évig, de most ezzel kell beérnem, viszont egy app megnyitás és billentyű feloldás min fél perc, és kellene frissíteni
miui-26.0.0
android 4.2.2most nem indul el recovery
Ide tudnád másolni mit próbáljak meg vele?
Az a gáz, hogy csak telóról megosztott netem van, majd holnap munkában bátrabban nyomkodom, mert ott van stabil net.
-
-
SSlyTR
senior tag
Tudna valaki linkelni egy hasznalhato romot? ez a mega vacak nem enged letolteni, mert azt allitja tulleptem 6 gb letoltest, pedig 3 perce regeltem
-
trebrona
nagyúr
válasz
m4csk4fogo #8329 üzenetére
Quickpic galéria alapból benne van, az tudja kezelni az SD-t, más alkalmazással nem tudom kipróbálni, fiamé a telefon.
A rom rootolt, úgyhogy ha mégis kellene, SDfix simán mehet.
-
trebrona
nagyúr
-
Geby
senior tag
Esetleg tudok küldeni a posta áráért 1 utángyártott akkut (kb 2x használt), amit nem használok és feltöltöm a saját telefonommal, így ki tudod próbálni. Akku behalással még nem találkoztam, mármint az 1-2 évesek közt...persze 4-5-6 évnél láttam már párat.....
......memória hibával sem találkoztam....aztán tessék ott van pár hozzászólással feljebb az esetem.... -
esox
senior tag
Sziasztok,
sajna az új usb modul beszerelése sem segített. Ha kiveszem az akkut és töltőre rakom a telót, akkor be lehet kapcsolni, akku nélkül elindítható? Lehet, hogy az akku zárlatos vagy alaplap hibás lenne?
Valaki járt már így közületek? -
esox
senior tag
Köszi az ajánlatot, sajna emberi időben nem.
Szétszedtem a kütyüt és rendelek egy usb töltőmodult. Ha nem ez a baja, akkor buktam kevesebb, mint 2 dollárt. -
esox
senior tag
Lehetséges, hogy halott az akku és amiatt nem veszi fel a töltést? Valakinek volt már hasonló taasztalata? Esetleg dunakeszin vagy 13ik kerületben nincs valaki fórumtárs, akinek hongmija van és tudna adni 5 percre egy akkut, hogy megbizonyosodjak, hogy akku vagy töltéshiba van-e.
-
esox
senior tag
Úgy néz ki, hogy fel sem veszi a töltést a telefon, ha pc-re dugom, csak csippan egyet a gép, de nem látom a device-ok között. ADB sem látja, fastbootba se trudok lépni. Mi a teendő ilyenkor?
-
esox
senior tag
A srác elmondása alapján itt is ez volt. Kezdtek leállni az alkalmazások, aztán újraindult azóta bootloo, de remélem egy twrp factory reset és új rom gatyába rázza a kicsikét.
Mivel már Note 2 topicban vagyok egy éve megkérdezném, hogy mi most a legsatbilabb rom redmi 1-re, ami multilang.
-
Geby
senior tag
Van egy 2 éves Redmi ami tegnap azt mondta hogy Encryption Unsuccessful bootolás helyett.
Eddig 13-as és 15-ös szoftver verziók futottak rajta 1-1 évig hibátlanul.Gyári recovery van rajta. A mai nap próbáltunk felrakni rá twrp-t sikertelenül (partition recovery not support flash hibaüzenet). SPFlashTool-lal Fastboot Romot rakni rá (amikor a végére érne akkor nem írja ki hogy Download OK, hanem vár a végtelenségig a Firmware upgradenél).
MiFlash felismeri....ennek még nem adtuk oda a Fastboot Romot, de majd ez is meglesz még most.
Küzdöttünk már mindennel, de nem akarja megadni magát.
Fórumokon annyit találtunk, hogy volt akinek ilyen gondja volt. Egyiket valami szerviz oldotta meg hw cserével, másikat sikerült megcsinálja a tulaj, de nem írta le hogyan.....vagyis tán twrp felment aztán minden ok volt utána. Ezekkel a twrp-kkel próbálkozok. [link]
Esetleg CWM van valakinek valahol elfekvőben ? Azt még nem találtam használhatót.
-
petz765
csendes tag
Nem telepítek túl sok dolgot, 1 v 2 játék van fent. Facse, Viber, tapatalk, stb.. természetesen fent van. Nekem elég a hely. A modolt kernel nem megy minden romon sajnos, ezen még nem is próbáltam. Szerintem ha bele lehetne ebbe építeni, akkor a fejlesztő (edyros2003) már megtette volna. De azért majd kipróbálom. Tárkely szempontból nekem eddig ezzel a telóval a MIUI7-ből készült REDKAT2 nevű ROM (Needrom.com) jött be. Nagyon stabil és jó volt.
-
petz765
csendes tag
Sziasztok.
Megjelent a Needrom-on a Redmi wmcda-hoz a 6.7.14-es V8-as rom.
-
herdsman12
őstag
válasz
trebrona #8303 üzenetére
Előbb-utóbb teszek még egy próbát.
(#8304) Vicodin24
Proximity sensors ellenőrizhető a CPU-Z alkalmazással, bár az eredménytől függetlenül újra húznám a rendszert, és a programokat is újra telepíteném, beállítanám. Beállítások visszaállítása mentésből nem ajánlott ilyen esetben.
Nem volt rossz az a 15-ös verzió, de, ha már így alakult, akkor lépjél tovább.
Vagy felrakod az utolsó stabil verziót (26.0.0, MIUI5), vagy próbálkozol a 6.1.28 (MIUI7) fejlesztői verzióval.
Első esetben "trebrona" ft hozzászólásaiból áll össze a kép. Május 25. a figyelemre méltó dátum, ott minden lényeges infót megtalálsz (26.0, TWRP 2.5.0.0, Mobileuncle Tools vagy MUT).
A második esetben is az Ő utóbbi hsz-aira figyelj. -
Vicodin24
csendes tag
Sziasztok.
Van egy 2 éves MTK Hongmim 15.0.0 progival.A közelség érzékelő pár hete lekapcsol,de nem kapcsol vissza ha elveszem a fülemtől.(itt amit találtam a fórumon tanácsot ,semmi sem vált be)Egy ismerős mondta lehet csak szoftveres csináljak gyári visszaállítást,hát megtettem.A probléma továbbra is fennáll,de most legalább egy csomó alkalmazást bezár csak úgy,amit eddig nem csinált. Pl: hírportált olvasom,kiválasztom a hírt,megnyitja és azonnal bezárja.Valami app-ra rányomok,megnyitja és bezárja.. Valami tanács esetleg frissebb verzió?? Előre is köszi.
-
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12 #8302 üzenetére
Most húztam újra a telefont, ment fel a multi 6.1.28.
MIUI 8 volt rajta, 6.7.7, de fiam megunta és kérte vissza a MIUI7-et. Mivel nem fért fel a rom ZIP és MiRecovery volt rajta, MUT-szal 2.8.4.0 elsőre felment, majd egyből bootolt is TWRP-be, nem a rendszerbe. TWRP külső SD-ről szokásos módon feltette a multit, azóta megint öröm bódottá.
-
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12 #8300 üzenetére
Nem kell a tárhelyekkel játszani.
Updater alkalmazásból sem indul reboot to recovery?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fűnyíró topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- League of Legends
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest