- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12 #8298 üzenetére
Megkérdeztem mivel lehet feltenni, hogy biztos legyen, de ahogy már volt róla szó, 2.8.4.0-val.
Próbáld azt is MUT segítségével!
-
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12 #8295 üzenetére
Nem használtam még, de igen, jól írod a telepítés menetét.
Előtte persze TWRP backup az alap.
(#8294) Surda-:
Igen Redmi3-am van, különben hogy írtam volna meg az összefoglalót?
Redmit pedig fiam használja. -
Surda-
őstag
Nálam ilyen a recovery, itt miket nyomogassak,ha letöltöttem a romot és felmásoltam a telefon gyökerébe?
A neve update.zip -
Surda-
őstag
megpróbáltam az új,magyar nyelvű v8at feltenni,de mivel a segédletben tök hülyeségek vannak, most ott tartok,hogy egy robot fekszik a képernyőn, NINCS PARANCS felirattal
MIndig az idegösszeomlás szélére kerülök,mikor romot akarok váltani. -
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8270 üzenetére
Gondoltam kipróbálom.
De hogy a fenébe lehet a belső tárhelyre másolni?
Nekem a Belső tárhely:összes:2,11 GB Elérhető:1,75GB
Telefon tárhely:összes:854MB Elérhető:239MBPC-n mindig csak a telefon tárhelyet látom,de oda meg nemfér el a rom
Tudom tudom sd kártyával megoldható,de nincs kedvem pakolgatni a másik telóból
-
trebrona
nagyúr
Csak érdekességként:
-
törölt tag
válasz
solarix45 #8268 üzenetére
Igazából lehet vele telefonálni,csak néha eléggé akad a hang. Feltettem a V5 Multi 26-ost hátha változik a helyzet,de úgy néz ki ezzel sem lett jobb a helyzet. Új alaplap lett bele rakva,lehet az nem 100%-os. Nem tudom. Esetleg tudnál valami linket adni a V6-hoz. Megnézném még azt is. CM számomra is nagy hiány, MI3W-n nagyon szerettem a ResurrectionRemix-et.
-
solarix45
senior tag
válasz
#08054973 #8265 üzenetére
Nekem soha nem volt semmilyen hálózati gondom, legtöbbször Voda volt az első és Telenor a második, most T az első és Voda a második.
Sírtam az akadozásokkal kapcsolatban. Nos visszatettem a V6-os legújabbat, és most egyáltalán nincsenek ilyen gondjaim. Bár az is igaz, hogy a particionálást is visszaállítottam, így nem teljesen biztos, hogy az volt a gubanc. Amúgy a V7 a V6-hoz képest nem tudom, mivel hoz többet, én funkcióban semmit nem hiányolok.
Viszont nagyon bosszant, hogy az 1S-re van rendes Cyanogenmod 12.1, és az a ROM nagyon tetszik így, hogy pár telefonra feltettem. Mondjuk lehet, hogy ha használnám, csomó mindent mindent visszasírnék a MIUI-ból
.
-
törölt tag
válasz
trebrona #8264 üzenetére
Szia. Közben valahogy sikerült a TWRP-t felrakni. Ne kérdezd hogy.
Fogalmam nincs. Mindegy most felraktam a 26-os Multit amit linkeltél. Viszont lenne még egy kérdésem,ha nem haragszol. Nálad a hálózat rendben megy ? Ezen 2-3 csík ugrál folyamatosan. Az rendben van így ,vagy csak van valami gebasz. Voda kártya van benne. Van hogy akadozik a hang , ill. egyszerűen nem csöng ki.
Persze megint csak köszi a hozzáállásod,és a sok segítséget.
-
-
törölt tag
-
törölt tag
-
trebrona
nagyúr
válasz
#08054973 #8253 üzenetére
A robot is gyári recovery, csak a régi. A metódus ugyanaz az újjal is.
Olvasd el figyelmesen! Ha végzett, nem teló ki, hanem aksi ki, még bekapcsolt állapotban.
"Easiest way is while in main screen, Recovery Mode (fig. 3) remove the battery,wait a couple of seconds and replace it.
" -
-
trebrona
nagyúr
Közben megtaláltam a 26.0-át, ebben van magyar nyelv. [link]
-
törölt tag
Sziasztok. Tudna valaki működő cwm-hez linket adni amit gyári recoveryböl feltudok rakni. Kerestem, de ami linkeket találtam halottak. Köszi
-
solarix45
senior tag
válasz
trebrona #8238 üzenetére
Visszatettem a legfrissebb V6-os ROM-ot, ez kicsit kellemesebbnek tűnik így elsőre, de aztán majd kiderül.
Nagy. Nekem már a Redmi is nagy, egy 4,3-4,5-ös telefon kéne LTE-vel, 5GHz-es wifivel és legalább 2GB RAM-mal, no meg legalább ilyen jó kamerával. Inkább a Redmi 2 Pro-val szemezgettem.
-
solarix45
senior tag
Én egy jó ideje már a Xiaomi.eu-ról letölthető legfrissebb V7 betát használom, módosított kernellel (adat az SD kártyán). Viszont sokszor nagyon belassul a rendszer, néha 10-30 másodpercekre is megáll az élet. Én gyanítom, hogy ez az SD kártya miatt lehet (de javítson ki, aki jobban tudja!). Futtattam TRIM-et, mintha az kicsit segített volna, de nem oldotta meg a helyzetet. Egyébként valami normálisabb Samsung kártyám van.
Szóval gondolkodom, hogy vagy valami V6-ost kéne feltenni, ami elfér a belső memórián, vagy valami alternatív ROM-ot keresni. Tudja valaki, melyik a legjobb V6-os verzió? Vagy pedig milyen alternatív ROM van, ami hibátlanul működik? Jó lenne AOSP, vagy Cyanogenmod. Előbbi néven fut valami ROM, de az egy hákolt gyári rom, úgy láttam. Utóbbi pedig mintha csak Redmi 1S-re lenne.
Készülékcsere meg nem játszik, mert egyszerűen nincs, amire cserélném
.
-
tokyo2
tag
-
s4tch
veterán
Szerintem menni fog neked is:
http://en.miui.com/thread-18485-1-1.html - [Tools, Tips & Tutorials] [Redmi 1/Note 2GB WCDMA] How to unbrick or fix "Invalid IMEI"
-
tokyo2
tag
Sziasztok fórumtársak!
Egy kis segítségre lenne szükségem...
Adott a kis MTk-s Hongmim amit új recoveryvel és új rendszerrel frisítettem.
Sajnos az Imei száma elment. Én kb 24 óra gyötrelem után feladnám a megoldás keresését.
Ha lenne vállalkozó szellemű ember aki vissza tudná állítani az Imei számot/ természetesen van neki valós/
azt honorálnám is! Többit privátban!
Ha vki azt gondolja, hogy szívesen segít akkor fel is hívom vagy kommunikálok vele, de sztem majdnem minden programot, lehetőséget végig próbáltam!Köszönöm előre is a segítőket!
-
solarix45
senior tag
Biztos, hülyén hangzik a kérdés, de van valakinek tapasztalata arról, hogy hogy lehet un-rootolni a legújabb béta szoftvert? Sajnos a céges levelezőkliens nem megy rootolt telefonon, és igazából ha már a hosts fájlt átírtam, másra nem is kell talán.
-
Surda-
őstag
Hajaj,asszem kiszúrtam magammal
Sikerült update.zip.zip-re nevezni az update filet
Recoveriben ráadásul erre power gombot nyomva most épp azt írja "törlés"Valaki Help
-
Surda-
őstag
Honnan tudom letölteni a legutolsó stabil romot?
MIUI.hu-n csak a fejlesztőit találom. -
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8208 üzenetére
Hát igen.
Én még használom a Hongmit,de már csak melóhelyre,mert oda nem viszem az új Asust,hátha még megveszi valaki.Vigyázok rá egyelőre nagyon.De ha nem veszik meg hamarosan,akkor azt használom majd mindenhova és akkor a Hongmi nyugdíjba vonul.Cserekészülék lesz a családban.
El kell mondjam ez volt az első telefonom ami 2 évet kíhúzott nálam úgy hogy semmi baja nem volt.
Nekem csak kizárólag az akku volt már a kezdetektől a mumusom,nem nagyon bírta 1 napnál tovább nálam.Úgyhogy le a kalappal a Hongmi előtt
-
trebrona
nagyúr
válasz
solarix45 #8207 üzenetére
Gyanús is volt, hogy a 6.1.14-et dobálta az OTA. Illetve, hogy ezentúl a MIUI fejlesztői romok automatikusan felflashelik a TWRP-t, ami a 3.0, de Redmihez nincs:
Aries - Mi2/S 2.8.7.0
Armani - Redmi 1S WCDMA 3.0
Cancro - Mi3/4 WCDMA/LTE 3.0
Dior - Redmi Note 4G/LTE (single SIM)
Ferrari - Mi4i
Gucci - Redmi Note 1S (dual SIM)
Hennessy - Redmi Note 3
Hermes - Redmi Note 2 3.0
HM2014811 - Redmi 2 WCDMA
HM2014813 - Redmi 2 TD-SCDMA
Latte - Mi Pad 2
lcsh92_wet_jb9 - Redmi Note 3G WCDMA 2.8.7.0
Leo - Mi Note PRO 3.0
Libra - Mi4c
Virgo - Mi Note 3.0Nos, így jártunk, gyanítom úgysem sokan használjuk már a készüléket.
Nekem is egyre inkább érik a csere, Redmi 3 lesz a következő. Már csak a beszerzési forrás ami eldöntendő. -
solarix45
senior tag
Ah, most akartam épp rendszer frissíteni, kicsit gyorsan merül már, gondoltam, ráfér egy gyalu. És ezt látom az utolsó xiaomi.eu-s topicban:
Xiaomi Hongmi HM2013023 and Xiaomi Mi3TD will no more get updates from us... R.I.P.
Úgy látom, a xiaomi.eu_multi_HM2013023_6.1.28_v7-4.4.zip az utolsó.
-
-
hevizms
addikt
Pedig tényleg nem vagyok az.
Pld semmit nem játszom telón,illetve egyetlen egy játékot játszottam a 2048-at.
Így pld engem hidegen hagynak az antutu tesztek.
Fotózáshoz hülye vagyok,szinte alig állitgatom,90%-ban automatán nyomom,csak akkor állitgatom ha nagyon nem akar összejönni a kép,de az akkor már tényleg nagyon szar.
Amit sokat használok,az a netezés.
Nálam pont ezért az akku ami mindig is kevésnek bizonyult.
Olyan a munkám hogy relative unalomból sokat nyomom a netet.
Romokat mondjuk szeretem cserélgetni,mert kiváncsi vagyok mindig az újra.
Fogalmam sincs mit várok egy új romtól,de muszáj mindig kipróbálnomAz a telefon berendelés egy elhamarkodott lépés volt részemről.
Nem hiába árusitom beszerzési áron már most,pedig még úton van kínából.
Hülye voltam és mohó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest