- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
oszlopos #2717 üzenetére
Értem, ez engem is zavar!
Más:
ha már itt tartunk, tudja valaki, hogy hogy lehet megoldani, hogy a gyári böngésző ne ajánlja fel, hogy belép a gmail fiókba egy gombnyomással? Mert ugye tudja a jelszót a Gmail progi miatt, és akkor bárki elé kerül a tablet, a böngészővel egy pillanat alatt belép a fiókodba. Mert pl. a Gmail progit még le tudod védeni egy jelszókérő applikációval, de azt, hogy a böngészőt mindig így keljen indítani azt kissé macerásnak tartom. -
SteveL
aktív tag
válasz
oszlopos #2703 üzenetére
A pattogás nem a lehűlés miatt van? Nálam csak akkor jelentkezik, ha viszonylag sokat használtam és felmelegedett a készülék. Szerintem a visszahűlő ház pattog. Ezen nem segíthet semmilyen rom. Ha nagyon zavar, beteszem az éjjeliszekrény fiókjába.
(#2704) spiritex
Az emailletöltés standby üzemmódban engem is érdekelne. Melyik az a program? Egyszer már megtaláltam itt a fórumon, de azóta nem találom a hozzászólást...
-
anglergab
addikt
válasz
oszlopos #1197 üzenetére
A stabil működéshez mindenképpen ajánlott wipe-olni a data partíciót ( = factory reset), a cache és media partíciókat. Figyelem! Ekkor minden személyes adat -- beleértve az appokat, azok adatait és a felhasználói adatokat -- törlődik.
Egyszer mindenképpen érdemes mindent wipe-olni, majd a jövőben elegendő csak az update.zip-et telepíteni a frissítéshez. Ha nem wipe-olod a data partíciót, akkor minden app és azok adatai megmaradnak, így ekkor nem kell újratelepíteni azokat. Nem ajánlott semmilyen app backup és task killer program használata.A háttérben futó appok száma a leghatékonyabban úgy csökkenthető, ha letiltjuk az általunk nem használt gyári appokat (Beállítások/Alkalmazások) és eltávolítjuk a szükségtelen, utólag telepített appokat.
-
kelzsoca
félisten
válasz
oszlopos #1197 üzenetére
A történet egyszerű, minden esetben erősen ajánlott tiszta és szűz rendszert használni, és ezt belakni.
Ha valaki a gyári frissítést követi, külön nem szükséges elvégezni a formázásokat, de vannak speciális esetek, ahol mondjuk nem szeretnénk,hogy a data partíciónk (rajta minden beállítás, alkalmazások stb..) formázódjon, ez esetben elegendő csak az update.zip-et felrakni.
-
kelzsoca
félisten
A root csomag mehet, de a tárhely cserére valószínűleg csinálni kell friss csomagot, azt ne használjátok vele.
(#869) thetan
Nincs.
-
spiritex
veterán
Ha küldesz egy privátot e-mail címmel akkor estére elküldöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest