- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
babaganoosh
csendes tag
válasz
kelzsoca #2267 üzenetére
Hát csak az a probléma hogy már eleve meg volt bontva, már írtam hogy a 4 hátsó csavarból 2 csak körbe körbeforgott, illetve a belsejében hiányzott 2. Szal valaki biztos már megbontotta előttem. Most hogy hitettem volna el a szervizzel hogy nem én voltam. Szerintem ez is egy szervizbe visszaküldött cucc volt, aztán valamit kicseréltek benne, majd újra eladták. És pont engem találtak meg vele....
-
babaganoosh
csendes tag
Ezt hallgassátok meg. kipróbáltam egy rakás launchert és még mindig sz*r az érintőfelület. Konkrétan ha mondjuk írok egy u betűt az alap billentyűzettel, akkor gyakran (kb minden 2-3. alkalommal) ír mellé egy q betűt is. Öcsém hát az a kijelző másik végében van. Egyébként minden más jó volna, ha nem lenne használhatatlan az érintőfelülete.
Valahogy meg kell szabadulnom ettől az ördögi tabletttől, mert még rémálmaim lesznek tőle... Nem ajánlom senkinek!Mondhatjátok hogy lehúzom, de miért ne, ha egyszer ilyeneket produkál. Vétek volt ezt a WayTeQ-et megvenni...
-
babaganoosh
csendes tag
Hát az érintés probléma nem nagyon akar elmúlni, de talán javult valamit. Viszont egy elég gáz doologra bukkantam. Tudom nem szabadna szét szedni egy ilyen cuccot, főleg úgy hogy van rajta garancia, de én azért tettem ezt, mert a kijelző a legkissebb érintésre is behullámosodik. Már volt ilyennel dolgom, anno volt egy érintős nokiám, amiben miután szétszedtem a telefont a kijelzőt kicsit meg mozgattam a helyén és így elmúlt a dolog. Viszont mikor ezt szétszedtem döbbenten vettem észre hogy a belsejében hiányzik 2 csavar, ami a kijelző mögötti fém borítást rögzítené, plusz még az egyik borítás csavar is túl lett húzva, úgyhogy ki nem lehet szedni, mert valszeg szétrágta a műanyagot. Sajnos még a kijelzőt sem tudtam megjavítani, mert fert az egész feszül. Ha nem pattintom össze az előlapot és a hátlapot akkor nincs semmi hullámzás, de ha már össze van pattintva akkor kijön 2 helyen is. Szal feszül az egész. Érdekes dolgok ezek.
Kérlek ne szidjatok le azért mert szétszedtem. Megjegyezném még hogy újonnan vettem, boltból. Lehet hogy ezek ilyenek gyárilag, de akkor nem értem minek van ott még 2 üres lyuk a csavaroknak, még az egyiket át is raktam mert így nem válik el a fém borítás a hátlaptól. -
babaganoosh
csendes tag
Jól van akkor nem aggódom a memóriával kapcsolatban.
Amúgy meg egy aggasztó dolgot vettem észre. Elég furán reagál az érintőfelület az érintésre. Például ha át akarok helyezni egy ikont, akkor csak sokadik próbálkozásra tudom csak "megfogni" azt, gyakran inkább elindul az alkalmazás, vagy úgy érzékeli mintha átlapoznék a következő oldalra. Ha meg is tudom "fogni" akkor is össze vissza remeg az ikon. Vagy például mikor az Apex Launcher beállításainál a jobb oldali rész lefelé húzom vagy fölfelé inkább a bal oldali menüben vált át a másik menüpontra. Pedig az kb 7-8 cm-re van attól a résztől, mint amit megérintettem. Ez miért van? Próbáltam a tippek trükkökben lévő megoldást (törlöm a kalibrációs fájlt) de így is össze vissza érzékel. ha csak szimplán ikonokat indítok vagy "csúsztatom" a menüt akkor általában nincs probléma, de az ikonáthelyezés az egy halál. És ez van az eredeti és az Apex launcher esetében is. Nem hinném hogy az ujjaimmal van a baj... Még a gyári fóliát is leszedtem, hátha amiatt van de így is ilyen. Segítsetek légyszi! -
babaganoosh
csendes tag
Köszi a válaszokat! Eddig úgy voltam vele hogy felrakok egyet a biztonság kedvéért, de így jobban belegondolva, ha nem látogat az ember mindenféle kétes oldalakat, illetve nem használ warezolt alkalmazásokat akkor nem hinném hogy vírust kaphatna. Úgy hogy én egyenlőre nem rakok fel.
Amúgy meg nézd meg álmoskönyvben hogy mit jelent, lehet hogy valami szerencsét.
UI: Olvastam hogy alapból nem működnek a Gameloft-os játékok. Ez mindre igaz, vagy azok amiket enged megvásárolni azok működnek? Ugyan is ha rámegyek az Asphalt 7-re akkor már ajánlja is hogy töltsem ki a bankkártya adatokat, és ilyet a nem kompatibilis appokra nem enged. -
babaganoosh
csendes tag
Helló!
Nemrég vettem én is egy ilyen cuccot, és azon gondolkodtam, hogy érdemes antivírust telepíteni rá? Nem volt még androidos cuccom, de az eddigi okos telefonjaimra sosem raktam még ha lehetett volna is, és eddig nem volt semmi probléma belőle. Szóval érdemes? Ja és még annyi hogy valahol olvastam, hogy nem egészséges a belső memóriát - gondolok itt a nagyobbra - alkalmazások tárolására használni, mert nem szereti az android. Ez igaz lehet? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest