- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszlopos
tag
Még mindig eladó egy 70w/dc gyári bőrtok.
Ár:1300 pénz
dci-re váltottam, illetve csereutalványt kaptam, és a tok megmaradt. -
oszlopos
tag
Bocs, elírtam az árat, 1500ft
-
oszlopos
tag
Sziasztok!
Még mindig eladó egy gyári Xtab-70w/dc tok.
Akit érdekel, írjon. 2200 ft. Árpád híd környékén dolgozom, ott átvehető, esetleg a nyugatihoz ki tudok vele menni. -
oszlopos
tag
Hali!
Dci-re váltás miatt megmaradt a 70w (dc ugyanaz) gyári tokja.
1500 pénzért megválnék tőle, ha valakit érdekel -
oszlopos
tag
Nekem elmúlt a pattogás akkor, ha kikapcsolom a biztonság menüben a képernyő zárolását.
Viszont két hibát találtam ebben az új kovagabor-os romban. Az egyik hogy a gmailt ha kirakom a képernyőre modulként (nova), az sokszor lefagy, és nem indul el. A másik, hogy valamelyik nap vissza akartam emiatt tenni a gyári romot, és a szerviz menüben nem működik az enter gomb, ami ugye ott a fizikai vissza gomb, csak a föl-le. Mondjuk meg lehet oldani, mert ha a full gyári megoldást választod, ahogy a wayteq kiadta, akkor az kérdezés nélkül elindul, és automatikusan felteszi magát.
Más: elkezdett felpúposodni az alja nagyjából az usb és a hdmi aljzat alatt. A műanyag borítás főleg, de a fém hátlap is egy kicsit már púpos. Találkozott már valaki ilyennel?
Már nem áll a lábain, hanem ott már billeg is egy kicsit. -
oszlopos
tag
Hali!
Nektek is meghülyül a képernyőn a gépelés, ha töltés közben akartok írni? Kipróbáltam egy multitouch teszter progival is, ott is mutatja magát, ha fektetve van a gép, úgy ahol megérintem a kijelzőt, onnan balra, abban a vízszintes sávban mintha máshol is hozzáérnék, azt mutatja. A gépelésnél ez olyan mintha egyszerre több billentyűt nyomnék le egyszerre, de nem a mellette lévőt, hanem mondjuk öttel odébb lévőt. -
oszlopos
tag
A legelső kérdésem megismételném, várható-e újabb rom, vagy sündörög-e valaki "kis konyhájában"?
Vagy a 80-as finomfőzeléket nem lehetne-e 70-esíteni? -
oszlopos
tag
válasz
spiritex #2714 üzenetére
Én felsoroltam két hibát, amit tapasztalok, és nem mondtam hogy ez ugyanonnan ered, csak a két dolog összemosódott a nagy kérdezz felelekben.
Más: Ha valaki használja a gmail üzenetek progit, a google-ost, hogy lehet kicsikarni belőle, hogy egy megnyitott levelet láthassak teljes képernyőn, és ne csak a jobb oldalon kicsivel több mint a felén a képernyőnek. A bal oldalon ugye ilyenkor a többi levél látszik felsorolva. Függőleges módban tökéletesen működik, ott ilyenkor a teljes képernyőt a levél foglalja el. Nekem ez kéne fekve is.
Teccikééteni?
-
oszlopos
tag
Ez a pattogás nem hűlés következménye, tök mindegy hogy töltőn van vagy csak úgy magában. Olyan 10-15 másodpercenként jön a hangszórójából tulajdonképp mindig ha stanby-ban van, ez egy halk pattanás.
-
oszlopos
tag
Szevasztok!
Azért van egy-két nyűgje a kicsikének, nem várható további rom frissítés hozzá, vagy valami "főzelék", mint a 80-ashoz?
Gondolok itt a standby állapotban a folyamatos pattogásra. Ez már nem az első készülékem, az előző is csinálta, a legfrissebb Rom van rajta, többször is frissítettem nulláról. Vagy ott van pl. a wifi para, hogy ugyancsak sandby-ban kikapcsolja magát függetlenül attól hogy mire állítom a beállításokat. Bevallom hogy azt a progit, amit ajánlottatok erre a célra, nem tudom hogyan kell beállítani. Ha mondjuk megy egy internetes rádió a háttérben akkor elmehet aludni, olyankor nem bontja a wifit. De király volna ha néha felkukkantani a hálózatra, hogy mondjuk jött-e email.Kösszentyű!
-
oszlopos
tag
válasz
kelzsoca #1191 üzenetére
Na most akkor mi az igazság az újabb romokkal kapcsolatban, wipe-oljak vagy ne. Mondjuk két napja hoztam el a szervizből egy cserélt új darabot, és ezen az első rom van és az az érdekes, hogy hibátlan, és még egyszer sem fagyott le. Egyébként mi a véleményetek az android assistant progiról, én ezt használom takarításra is a háttérben futó dolgokra, illetve van neki egy backup-restore része, azzal gyorsan le lehet menteni a progikat, illetve új romnál csak felmásolom a backup mappáját, és már tudom is telepíteni a hőn szeretett progijaimat.
-
oszlopos
tag
Köszi, már használom is.
-
oszlopos
tag
Lehet nem is kell a csere progi?
Van egy olyan program, amit az előző verziónál még nem tudtam telepíteni mert kereste az sd kártyát, csak a cserélős progival volt hajlandó felmenni, most viszont tökéletesen telpül az alap szoftverrel sd nélkül is.Más, valaki nem ajánlana valami olyan "tennivaló lista" apk-t, ami beépül a gmail-be, hogy mondjuk szinkronizálódna a tablet, a telefon, meg a pc között?
Köszi
-
oszlopos
tag
Erre a verzióra is érvényesek az eddigi apró modok, úgymint a root, vagy a két tárhely felcserélése, ilyesmi. Fel lehet őket tenni?
-
oszlopos
tag
Küldöm
-
oszlopos
tag
Halihó!
Nálam is kilép a nova launcher, hol találom meg a korábbi 1.2.1-es verzióját?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest