- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
babaganoosh #2266 üzenetére
Igazából kár volt megbontani, mert akkor kicserélték volna.
-
A.G.S.
tag
válasz
babaganoosh #2233 üzenetére
Hát igen, egyre több erre utaló hozzászólás van, bár az enyém olyan tökéletes, mint bármelyik eddigi nokia telefonom, vagy mint a toshiba laptopom... Nekem semmi sem tűnik rajta gagyinak, bár én még nem szedtem szét!
-
tjb007
nagyúr
válasz
babaganoosh #2231 üzenetére
"Kérlek ne szidjatok le azért mert szétszedtem."
Mi biztosan nem fogunk leszidni, túlságosan sok közünk nincs ahhoz, hogy a saját tulajdonoddal mit tesztel, a leszidást majd megteszi a szerviz
-
spiritex
veterán
válasz
babaganoosh #2226 üzenetére
Természetesen kihúzott töltővel, akksiról teszteld, mert ellenkező esetben érthető, ha egy gép ilyen dolgokat produkál. A Samsung telóm pl. ugyanezeket a tüneteket csinálja.
-
spiritex
veterán
válasz
babaganoosh #2224 üzenetére
Még mielőtt nagy fejtörésbe bocsátkozunk próbáld ki a Nova Launchert.
-
tjb007
nagyúr
válasz
babaganoosh #2215 üzenetére
Korábban kifejtettem már erről a véleményemet: [link]
A másik dolgot meg nem tudom hol olvastad de elég nagy hülyeség. Annyi igazság van benne, hogy ezek a flash memóriák nem az örökkévalóság számára lettek megtervezve de ha nem hibás (neadjisten silány minőségű) akkor akár még a harmadik tulajdonosát is ki fogja szolgálni.(#2218) Gadhead
-
kelzsoca
félisten
válasz
babaganoosh #2219 üzenetére
Build.prop-ot kell kicsit szerkeszteni, és már azok is indulnak.
-
tomee007007
addikt
válasz
Én egyszer ráraktam az Avast-ot, de teljesen megbolondult tőle a rendszer.....folyamatosan lefagyott, nem töltötte be a modulokat, stb.... alig tudtam leszdeni
Szóval ha vírusírtóba gondolkozol, az Avast-ot felejtsd el...
-
thetan
aktív tag
válasz
Ehhez nem tudok érdemben hozzászólni, ellentétes vélekedések vannak ezzel kapcsolatban és túlsúlyban vannak azok akik azt mondják hogy teljesen felesleges. Nekem nincs fenn vírusirtóm.
Az viszont érdekes, hogy feltetted ezt a kérdés, én meg azt álmodtam hogy vírus van a tabletemen(arra már nem emlékszem hogy mi volt utána - már-hogy mit csináltam a vírussal. lehet ha álmomban vírusirtót tettem volna rá, azonnal felteszem élőben is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest