Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kameraman77

    aktív tag

    válasz kelzsoca #1319 üzenetére

    Akkor, ha nem gond vegyük át mégegyszer a frissítést... :)

    Mivel én próbáltam reggel, de nem sikerült. Vadonatúj microSHDC kártyám van, 4 gb-os, ehhez a géphez vettem. Sandisk (Class 4-es) - nem tudom számít-e.

    Formáztam Windows XP alatt, FAT32-re, majd rámásoltam az innen letöltött 0807-es, legfrissebb romot ZIP-ként, gyökérre, tehát semmilyen módosítás, vagy kicsomagolás.Mindezt Total Commander alatt. Majd szabályosan leválasztottam a kártyaolvasóba helyezett microSD-t, és betettem a kikapcsolt tabletbe. Utána hangerő fel + bekapcsoló gomb, wayteq felirat, majd zöld feliratnál elengedtem. bejött a menü, kiválasztottam, hogy frissítés kártyáról és megkerestem a zip-et és elindítottam. Aztán jött egy hibaüzenet, hogy megszakadt a frissítés.... ezért is kérdeztem, hogy mit kell még ezen kívül csinálni?

    Amúgy ugyanolyan stabil mint volt, ma egész nap nyúztam... Nem értem mi lehetett vele, miért rágott be a kártyára, mondjuk most telepítettem először rá nem a playstore-ból származó programot. NEM warezt, hanem ingyenes programot, melynek van fileja az interneten.

    SPIRITEX: Én összefoglalom, mivel ma reggel tapasztaltam meg :DDD Fullra letöröl mindent ez a három dolog és úgy indul a géped, mint amikor megvetted - legalábbis nálam, mivel nekem még az eredeti 0720-as rom van rajta. Tehát jönnek a "hint"-ek az elején, meg újra be kell állítani jelszókat, szóval minden visszaáll a dobozból kivett állapotra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák