- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigiG
csendes tag
Az semmi....
Tegnap lementem a garázsba miután posztoltam, zenét halgattam közbe dolgoztam. (befűtöttem)
Feljövök, csucsu. Reggel felkelek kijelző hosszára megrepedve....
Nah most mi tévő legyek?
Találkozott már valaki ilyennel?
Vissza e digitalba? vagy egyből wayteq -
DigiG
csendes tag
kovabor nak köszönhetően, uj rom felrakása után megy a mountolás!
Már volt szervizbe is a kicsike mert összeesett alkalmazások halmaza fogadott bekapcsolás után.
Majd a szervizben kapott egy uj romot amit hozzáteszek én is felraktam itthon, de ugyan az volt a baj.
Idézem Wayteqéket!"Szervizünkben a készülékeken ilyen jellegű esetekben először szoftverfrissítést végzünk és teszteljük a bejelentett hibát. Amennyiben a frissítés után elvégzett tesztelés során nem tapasztalunk problémát, a készüléket visszajuttatjuk. Ezt történhetett az ön esetében is. A pontos részleteknek csak a készülék gyári száma alapján tudunk utána nézni.
A Youtube alkalmazás egy tavaly nyáron kiadott frissítés miatt nem működik a készüléken. Korábbi Youtube verzióval használható a készülék. Ez nem csak az xTAB-70w készüléknél fordult elő, számos, neves gyártó modelljeinél megjelent ez a probléma 4.0 rendszer esetében. Tehát ennek javítása a Youtube alkalmazás fejlesztőitől várható."Nem púposkodásból irtam a Wayteqnek csak szimpla kérdés volt, erre ők számomra elég szépen megfogalmazott korrekt választ adtak.
Persze mem. karit nem adtam hozzá, először arra gyanakodtam, ha nincs benne, akkor megy frankon, mihelyst belepattintom meglassulta rendszer, lassú a bekapcsolás. Youtubra pedig van megoldás ott a YoutubeHd.apk.
Akkor már csak annyit kellene tudni kinek irható fel az hogy lassan mountol be a mem. kari?
Memkari gyártó vagy Wayteq?Már csak a pattogás maradt ami zavar.(alaphelyzetben pattog a hangszóró)
Az Ainol akksi kijelzőre is meg van a válasz http://ainolstore.com/forums/topic/441-100-battery-problem-solved/
-
DigiG
csendes tag
Sziasztok
Birtokomban van egy tablet, következő vele a probléma, bekapcsolás szép jó de nem sikerül mountolni az sd kártyát.
Mi lehet a gond?
Választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest