- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnade95
tag
válasz
Tarcsajana #3002 üzenetére
Na de azért ez nem így működik.. az a gáz, hogy most nem trudni, hogy mi is történik a szervizben, ez elég kamu szagú, mert jól tudják, hogy nem tudod bizonyítani. Nálam is látod lefagyott a tesztelő progi most bizonyítsam be, hogy náluk nem.. Kár hogy Szegeden lakok mert most istenbizony bemennék hozzájuk. Hát azért ne nézzenek már teljesen baleknak...
-
barnade95
tag
válasz
Tarcsajana #2988 üzenetére
Tájékozódtam egy picit jogilag.
Szóval ha elromlik, akkor választhatsz, hogy javítsák-e, vagy cseréljék. Ha a választott igény nem lehetséges, vagy aránytalanul többe kerül, akkor a másik opciót kell teljesíteniük. Ha nem javítható, akkor csere, ha nem tudják cserélni, sem javítani, akkor jár vissza a pénz.
Azt nem szabályozzák, hogy hány javítást/cserét vagy köteles elfogadni, de a bíróságon pl. a második javítás utáni újbóli meghibásodás után tartják alapozottnak a következő szintű igényt. Tehát ha kétszer javították, de még mindig van hiba, akkor már a fenti "nem éri meg" szabály ellenére is kérheted a cserét. Ha ezt nem hajlandó a kötelezett megtenni, akkor elállási jogod van, tehát ismét jár a pénz.
Jó hír viszont, hogy a garanciaidő annyival növekszik, amennyi ideig nem volt nálad a gép, és ha fontos alkatrészt cserélnek (alaplap, kijelző pl.) akkor az egy év újraindul. -
kovabor
tag
válasz
Tarcsajana #2974 üzenetére
-
kovabor
tag
válasz
Tarcsajana #2971 üzenetére
Most nézem én is, hogy újra felpakolva nem ismeri. A playben a saját beállításnál ki kell pipálni a készüléket, és pár napon belül mindent látni fog. Ezt nem értem én sem, miért. Az előző romnál is valahogyan így sikerült csak.
-
spiritex
veterán
válasz
Tarcsajana #2881 üzenetére
Ez már kicsit ijesztő! Mert mondok még jobbat: a kínai Ainol tabom is ma reggeltől!
Annyi különbséggel, hogy annál 87% lett a 0, mert ott kapcsolt ki... Mi lehet ilyenkor tenni? Kalibrálni?
-
spiritex
veterán
válasz
Tarcsajana #2817 üzenetére
De neked is csak töltés közben gondolom. Mert el lett mondva, hogy nem ajánlott töltés közben bármit is csinálni a gépen..
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tarcsajana #2802 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tarcsajana #2678 üzenetére
A vacakol (nem érzékel stb.) akkor szerviz, az 5 pontból meg nem lehet kevesebbet csinálni.
-
Magnat
veterán
válasz
Tarcsajana #2468 üzenetére
Szia,
Nekem a voda smarttab látja a bingo bash-t, csak éppen mobilneten vagyok és nem qrnék el 50 megát a fel-le töltésre, de holnap másik neten leszek, ha még mindig aktuális, dobj egy pv-t és feltolom az apk-t dropboxra.
-
gabyka
aktív tag
válasz
Tarcsajana #2469 üzenetére
Pff..lehet igazad van, de, hogy hogy lehet 'kinullázni' azt nem tudom...
De valaki csak segít -
Tarcsajana
csendes tag
válasz
Tarcsajana #2466 üzenetére
Az is mondjuk megoldas lenne ha valaki rakeresne a playen a Bingo Bash-re es akinek engedi az leszedne egy APK-t en pedig nagyon megkoszonnem.
-
gabyka
aktív tag
válasz
Tarcsajana #2466 üzenetére
Gondolom a módosítás után újraindítottad a gépet...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Tarcsajana #2463 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tarcsajana #1940 üzenetére
Ne úgy értsd, hogy ha rádugod a tabletre akkor lesz Bluetooth -od ha nem úgy, hogy ha bedugod az asztali géped USB portjába és összeakarod párosítani vele a felsorolásban szereplő bármelyik eszközt akkor azzal tudni fog kommunikálni.
A Bluetooth amúgy egy univerzális dolog, visszafelé is kompatibilis, szóval ez minden olyan eszközzel tudni fog kommunikálni amiben van Bluetooth.(#1941) jercsi
-
kameraman77
tag
válasz
Tarcsajana #1855 üzenetére
Én napi szinten használom a Skype-ot, de eddig nem volt gondom vele. Azt mondanám, hogy átlagos a mikrofon. Kint használom sokszor terepen és ott is értik általában amit mondok. Az biztos viszont, hogy a szelet nem szereti,mert az nagyon tud benne fújni
legalábbis ezt mondják a túloldalon.
-
spiritex
veterán
válasz
Tarcsajana #1375 üzenetére
Először próbáld ki a Beállítások / Kisegítő lehetőségeknél az Érintési és tartási késleltetést közepesre vagy Hosszúra tenni.
Ha ez nem jön be, rakj fel egy másik Launchert, én a kezdetek óta az 1.2.1-es Nova Launchert használom, nagyon szépen működik. Az újabb verziókkal csak a gond volt..
Ha ez sem segít, akkor meg rakd fel a legfrisebb rom-ot az 1.hsz alapján. -
spiritex
veterán
válasz
Tarcsajana #1217 üzenetére
Nálam is ugyanilyen idegesítő az a bizonyos rövid, sistergő hang Skype IM esetén, ezért ki kellett kapcsolnom a Skype beállításaiban a "New instant message"-et, csak sajnos így nem hallom ha jön valami, de inkább, mert baromi rossz féle hang.
(#1298) barnade95
Jaja!, csak ez most ennél a tabletnél elég nagy hátrány, mert nemrég 2300 Ft-omba került értéknyilvánítással felküldeni a tabletet a szervizbe (mert nem akartam heteket várni az ED bolt ügyintézésére, és nem mertem csak ajánlva feladni, mert csúnya dolgokkal van tele a net az egyszerűen ajánlva feladott küldemények ellopásáról, ugyanis ilyenkor a postának csak a feladási díj 15x-ét kell kifizetnie), amikor már alig láttam valamit a portól.
Most az előbb felraktam a legfrisebb (20120807-es) rom-ot, és csak az update.zip-et! Simán ment minden, és a felrakott progik, játékok közül is csak az a kettő nem ment és újra kellett telepíteni, amik át lettek korábban helyezve az SD kártyára, mert úgy látom azért a felcsatolás neve megváltozott.
Észrevételek:
- Az akksi kijelzés sajnos nem javult még meg, talán majd a következő töltés után, még mindig 15573n 16ó 48p 7mp-t ír...
- A wifi-t hiába állítom be Mindig-re, a Skype sajnos lelép alvó állapotba tevéskor, és másnál szürke leszek, tehát nem kapom meg, amit ilyenkor írnak. Először azt hittem, hogy ez csak a Skype baja, de sajnos a GTalk-nál is ugyanez a helyzet, ott is az van, hogy csak akkor jönnek át az üzenetek, ha bekapcsolom a kijelzőt és várok kb. fél percig, addig valahol várakoznak. Na most kipróbáltam másodpercenként küldeni egy üzit az egyik gmail fiókomból a tablet-es fiókomba, és az történik, hogy a képernyő kikapcsolása után még kb. 5 másodpercig fogadta az üziket, jelzett is mindegyiknél hanggal, de aztán már nem, csak miután bekapcsoltam a kijelzőt és vártam kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest