- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
spsxt
csendes tag
válasz
kelzsoca #1341 üzenetére
Igazam volt. A Build.Version.RESOURCES_SDK_INT 16, ami a Jelly Bean kódja, a Build.Version.SDK_INT 15, ami az Ice Cream Sandwiché. Belevágtam a képbe egy (SonyEricsson) ICS telefon képét ugyanerről a diag alkalmazásból, és ott jó: 15 mindkettő. Tehát ezen a rendszeren a YouTube indításakor a Jelly Bean erőforrásokat akarja betölteni: ha megnézzük a stack trace-t, az ok-okozati sorban InflateException az első exception, vagyis a view xml betöltő szállt el, mert nem megfelelő view xml-t próbált megnyitni, mert a Build.Version.RESOURCES_SDK_INT értéke nem helyes.
A Google nem fogja javítani, mert nem a Google rontotta el. A WayteQ-es supportos elküldte a fejlesztőknek azt, amit írtam, bár a supportos még mindig szkeptikus volt, ezt utánaküldöm.
-
spsxt
csendes tag
válasz
kelzsoca #1341 üzenetére
Nem kívánom kétségbe vonni, a xoomos felhasználó szavait, de meglehet, hogy nem stock OS-szel dolgozik, és akkor az elméletem továbbra is fennáll. A többi bejegyzés nem a 4.0.23-as verziót használja, ezért itt nem releváns.
Mindenesetre ha hazaérek, utánajárok, hogy RESOURCES_SDK_INT tényleg SDK_INT+1-gyel egyenlő-e, és akkor kiderül
-
spsxt
csendes tag
A YouTube hiba nem a Google, hanem a WayteQ oldalán van: ezt tudom, beleástam magam. Páran írtak a support levlistára, hogy nem megy, mert a YouTube jelly beanes osztályokat akar betölteni. Kétféle felhasználó akadt a levlistán, akinek ez a problémája támadt: az aospX és az xTab felhasználók.
Az xTab buildjéről nem tudok sokat, az aospX-ről és az ottani probléma megoldásáról annál többet tudhatunk meg a fórumokból. Ezeket persze elküldtem a WayteQ-nek, végülis csak egy apró build paramétert kell átírniuk és egy új buildet kellene csinálniuk. Egyelőre még nem válaszoltak, de még csak 2 munkanap telt el.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest