- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
tibi683 #2139 üzenetére
Lehet szinkronizálni az asztalival, de csak akkor ha be van kapcsolva a szinkronizálás a beállítások, fiókok és szinkronizálás menüpontban. Habár, ha már le vannak szinkronizálva a könyvjelzőid és kikapcsolod az automatikus szinkronizálást, akkor eltűnnek a leszinkronizáltak. Ha amúgyis mindig bekapcsolva hagyod, akkor ottmaradnak. Gondolom ezt majd javítják.
-
minikahona
tag
válasz
tibi683 #2110 üzenetére
Nem lenne nekem semmi bajom ezzel ha ez a 3 dolog nem lenne, sőt 2 mert még a kijelzős elváltozást elbírom viselni, de azt hogy úgy vándorolnak a porszemek a kijelzőben mint a hangyák a bolyban, illetve az hogy akárhogyan másolok rá valamit rögtön hibás lesz, az már sok. Mindegy hogy wifivel küldök rá zenét vagy mást, mindegy hogy wifin keresztül ES-el másolom a tablettel a gépről a cuccto, mindig sz*r lesz. Ha nem rögtön de a következő bekapcsoláskor biztos. De az egészben az a legrosszabb, hogy végre örültem hogy össze bírtam kaparni egy tabletre a pénzt és erre egy ilyen sz*rt kapok.... Soha többet WayTeQ!!!!
@spiritex:
Köszönöm az infót! -
thetan
aktív tag
válasz
tibi683 #1560 üzenetére
Az általad leírtakra tökéletesen megfelel a 70w
(#1559) jercsi Lehet valami gagyi pendrive-t vettem, A Spartban volt 2800 Ft.
Egy másikról megy - most néztem meg pendrive-ról a Bosszuállókat a TV re kitéve HDMI -n keresztül (és távirányitót használva) Néha a film egy kicsit belaggolt- de nem vészesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest