- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
válasz
bbenjamin #1672 üzenetére
Nekem volt többször olyan, hogy a kijelző nem reagált. Újra kellett indítani a bekapcsoló gomb hosszú nyomásával.
Ma délelőtt is volt ilyen, újraindítottam, azóta nem tudja csatolni az SD kártyámat. Ez eddig a legidegesítőbb. PC, telefonom tökéletesen dolgozik vele...
Szintén 0807.
Sajnos most nincs időm a #1685-re, de amint lesz egy kicsi, teljes tisztítás és újra. Remélem utána jó lesz.Nálam nem kizárt a crackes apk hiba, de most tiszta telepítés után kipróbálom. Telefonomnál soha sem jött elő emiatt semmi hasonló.
Pixelessége szerintem van mindegyik ilyen táblának. Legjobban a kijelző jobb alsó sarkában látható ennél ahol fekete háttérrel kéken ki van jelezve a pontos idő. Picit jobbról nézve látszik mi az ami miatt pixelesnek van titulálva. Szvsz ez 5cm és közelebbről zavaró, normál egészséges távolságból nem (pedig igen jó szemem van és háklis vagyok az ilyesmire).
A gép hátán/elején lévő kidomborodásról már írtam, meg is van az oka. Ha akarod szétszedheted és orvosolhatod, viszont nem befolyásolja a gép működését. Durva esztétikai és szerelési hiba. Nem értem hogyan engedhetik sorozatba...
-
spiritex
veterán
válasz
bbenjamin #1680 üzenetére
OK, csak nekem eddig 3 rom volt fent a gépen, és egyik sem csinálta ezt a jelenséget...
Egyébként én az ilyen akksi problémákat (bár tudom, hogy nem ajánlatos, de) mindig úgy orvoslom, hogy amikor lemerült a gép, visszakapcsolom 1x, hogy újra magától kikapcsoljon, majd még 1x ugyanezt, és utána feltöltöm 100%-ig, és rajtahagyom még 1-2 órát. -
thetan
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest