- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
Sziasztok!
Eddig gond nélkül futott az XPAD ICS ROM-mal, de pár napja a bekapcsoláskor a második wayteq logó bevillanásnál nem hajlandó tovább lépni, csak ha a kikapcsoló gomb nyomvatartása mellett benyomom a reset gombot. Ilyenkor kikapcsol és a következő újrainduláskor már feláll. Ha kikapcsolom, és rövid időben belül újra vissza, akkor elindul, de ha hosszabb ideig áll, megint a fentieket műveli. Mi lehet a gond?
-
fa4hu
őstag
Sziasztok!
Egy TP-LINK routerhez csatolt NAS-hoz próbálnék hozzáférni a XPAD-ről ESFileExlporer-rel és Total Commander-rel, de folyton rossz jelszót vagy felhasználói nevet jelez, miközben számítógéppel gond nélkül megy a hozzáférés. Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm az ötleteket!
-
fa4hu
őstag
XPAD-70 Nextgen ROM-mal. Egyik nap bekapcsolás után visszaállt üres ROM állapotra. Kikapcsolom, majd ismét be. Erre megint rajta van minden, de a belső tárhelyet nem látja. Gyári 2.3-nál is megcsinálta egyszer. Most felrakom az ICS-t, bár annak is vannak ismert hibái. A családban van jó pár androidos eszköz, többféle ROM volt rajtuk, de ilyen lenullázódást nem tapasztaltam egyiknél sem. Itt valami hardveresen nem kerek, és ahogy olvasom, nem csak az én gépemmel.
-
fa4hu
őstag
válasz
Victoryus94 #6166 üzenetére
Többször telepítettem már a nextgen1-est, de sosem attól csökkent le a hely.
-
fa4hu
őstag
válasz
Victoryus94 #6162 üzenetére
Azt nem a cellakészenlétes patch okozza, hanem a másik kettő (ad-hoc wifi, játék) közül valamelyik.
-
fa4hu
őstag
Az EA-játékoknál tapasztaltam ilyet. Engedte megvásárolni Google Play-en (a built.prop sem volt átírva más gépazonosítóra), telepítettem is, de nem volt hajlandó letölteni a játékot. Természetesen, amire ez kiderült, már nem lehetett visszakérni a pénzt. Egyet tehetsz: feltelepíted valamelyik elterjedt telefonra, annak SD-kártyájára letöltöd az állományokat, majd átmásolod a WayteQ SD-jére. Természetesen mindezt jogtiszta módon, azaz mindkét gépen élesíteni kell azt a fiókot, amelyikre megvásároltad a programot (bár, ebben az esetben csókoltatom az EA-t, ez nem korrekt megoldás, sőt, átverés...).
-
fa4hu
őstag
válasz
kelzsoca #5960 üzenetére
Ha anyagi támogatás kellene, szerintem nyugodtan jelezd itt, a fórumban, biztos sokan hozzájárulnának kisebb összeggel. Úgy nézem, hogy nekünk Xpad-tulajdonosoknak, Te vagy az egyetlen biztos támogatás!
Atravel: Sikerült feltenni a CWM-et, megy vele a mentés? Bootnál hogyan lehet belelépni? A cellakészenlét patch feltehető, de a játékpatchet nem javaslom, nekem azután fogyott el a tárhelyem. A harmadik patch meg hibával elszállt.
-
fa4hu
őstag
Kelzsoca, szuper a nextgen1, köszönet érte! A géped sikerült megcsináltatni, mert szerintem lennénk itt jópáran, akik beszállnának a javításba vagy egy használt beszerzésébe?
-
fa4hu
őstag
Kelzsoca-féle 2.3-as ROM a patch-ekkel együtt felrakva xPAD-re, és hasít a rendszer (a Quadrant 2100 körül első futásra, érzékelhetően gyorsabb, mint a Motorola Defy-n szintén 2.3-as ROM-mal)! Danke süni, Kelzsoca!
-
fa4hu
őstag
Kelzsoca, várható xPAD-70-re még szoftverfrissítés a WayteQ-től vagy Tőled, vagy már kifutó (kifutott) modellnek minősül, és ennyi volt a támogatás?
-
fa4hu
őstag
Kelzsoca! A ROM-odvan van olyan beállítási lehetőség valahol, hogy repülőgép üzemmódban is menjen a wifi? Ez átmenetileg jó lenne a GSM-hálózat miatti merülés kiküszöbölésére...
-
fa4hu
őstag
No, ma reggelre a feleségem gépe is visszaállt magától gyári állapotba. Két napja még gond nélkül használta, ma reggel viszont már a gyári állapot fogadta. Úgy gondoltam, nem rakom fel a köztes romot, majd csak a 2.3-at, hiba volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest