- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
válasz
Apolitosz #3667 üzenetére
Fast YouTube tényleg jó,köszi a tippet...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Apolitosz #3578 üzenetére
A 3000 -es eredményt én mértem de mint láthatod első nekifutásra 2587 -et dobott ki, másodikra 3141 -et, harmadikra pedig 2807 -et.
Ebből jók látszik, hogy a Quadrant sz@rt sem ér, max. benchmarkmatyiknak jó e-penis növelésre. -
atravel
tag
válasz
Apolitosz #3562 üzenetére
úgy tűnik, ebből valóban kimaradt. Megnéztem az alkalmazások, kezelés, összes alatt is.
Lehet, hogy Kelzsoca szedte ki a a cellakészenlét megszűntetős patchcsel? Bár szerintem korábban sem ment.
Ma visszakapom a telefonomat, megpróbálom kiszedni, és bepakolni a system/apps könyvtárba a contacts alkalmazást. Vagy ez nem ilyen egyszerű? -
atravel
tag
válasz
Apolitosz #3560 üzenetére
ezen felbuzdulva gondoltam, megkeresem, hátha speciális parancsok, vagy egyéb néven sikerül kitennem ADW launcher alatt is, de a névjegyzékekre koppintva nem ad fel szolgáltatást.
Feltettem a Go Launcher Ext. Azt mondja, hogy application not installed ( mármint a contacts ikonra bökve.
Természetesen a telefonra ugyanezt írja :s -
atravel
tag
válasz
Apolitosz #3557 üzenetére
a kérdést jól érted, de a megoldás mégsem ennyire egyszerű. a kontakt szinkron gmaillel be van kapcsolva, csak kontakt, névjegy egyéb alkalmazás nincs a tabon, amivel meg tudnám nézni az adatokat.
termeszetes az email címeket használja de azojat, akiknek csak telefonszáma van, meg sem jeleníti.
Mivel telefonálni nem lehet vele, logikus is, de mint a mostani helyzetben mégis csak lenne értelme, ha fellelhető lenne a névjegyek összes adata.
a csv export már egyfajta megoldás, de az elegánstól távol áll kereshetőség szempontjából.
Szóval a válszt köszönöm, de ha van még ötlet, akkor szívesen veszem -
atravel
tag
válasz
Apolitosz #3010 üzenetére
Szerintem nem várható el sem zsocától, sem mástól, hogy fejben tartsa, kinek milyen gépe van.
A topic a XPAD70-ről szól, tehát ahhoz releváns válaszok várhatók el. Javaslom más géppel itt kérdezőknek (mert a kérdéseknek van, lehet itt létjogosultsága), hogy aláírásban tüntessék fel, hogy milyen gépük van. Így legalább az esély megvan rá, hogy a válasz annak megfelelő lesz -
-
R. V. Orden
csendes tag
válasz
Apolitosz #2996 üzenetére
Én is most pont ezzel próbálkoztam.
Azonnal felismerte az egeret és mint az álom....működik. Nyilván nem fogom tudni rendszeresen egérrel használni (pont a mobilitását vágnám agyon), de az egér megoldás lehet pl. menükkel telezsúfolt weboldalak kezelésében.
Nektek nem okoz gondot a pontos célzás az ujjatokkal? Vagy erre is van valami megoldás már? Egyébként ez az egyszem USB port osztható? (tehát egyszerre 2 vagy több eszköz lóg rajta)
ROV -
atravel
tag
válasz
Apolitosz #2975 üzenetére
Zsoca írta pár hsszel ezelőtt:
az érintőpanelben térnek el.
A mikor lesz kérdésre pedig a csalódások elkerülése végett a MAJD adható felősségteles válasznak.
Majd ha kész lesz, ha lesz, errefelé úgyis publikáljákés amúgy a 2.3-nak tényleg 1 GHz-en kéne mennie, de szerintem az optimalizálás fontosabb, mint a felhúzott proci
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest