- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atravel
tag
én is arról váltottam Zsoca 2.3-as ROMjára és azt kell mondanom, megérte.
Talán reszponzívabb, de a készenléti ideje mindenképp megnőtt. stanbyban néha semmit nem fogyaszt egész nap
Talán hálózatról néháby film döcög, ami korábban ment gond nélkül, de sorozatok nem okoznak gondot úgy se.
Nem próbálzam annyi játékkal, viszont az anysoft billentyűzete szépen megnőtt, ami által sokkal pontosabban és gyorsabban tudok írni rajta. -
kelzsoca
félisten
Frissítsd le a szoftvert, mert a régi alap gyárival csak gondok lesznek.
(#2931) slaci007
Melyik recovery van fent?
(#2933) zsoltyyy
Gondolom a hardver tudásával tisztában vagy, a kérdés mennyi a keret rá, mekkora méret kell?
Betekintési szögek átlagosak, és nem egy IPS panel természetesen
A készenléti időt nagyban befolyásolja a használat, de 5-6 órát el kell normál használat mellett ketyegnie.
-
atravel
tag
Ahogy írtam a legújabb 2.2 is tartalaz magyar lokalizációt. Bár én azzal nem használtam, feltehtően az stabilabb (gyáriból a legelsőt használtam, most meg Zsoca főzetét) Mindkettő kielégítőnek tűnik.
Esetleg egy javaslat a frissen kezdőknek: El kell felejteni a bevált alkalmazások gyors felpakolását, mert vannak, amik nem jönnek ki jól a rendszerrel és katyvaszt okoznak. Ha viszont némi nyomkodással, 1-1 nap kivárással pakolunk újabb appokat, akkor kiderülhet, ha valamelyik galibát okoz és nagyban nő a stabilitás is.
De pont ez az Android szépsége:minden feladtra létezik pár tucat alkalmazás -
franc0
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest