- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxxika
senior tag
Sziasztok.
Elég rég jártam itt, azóta látom már megjelent az ICS az xPadra is. Letöltöttem, felraktam, nagyon bejön, csak úgy mint telefonon. Viszont amikor pakolnám fel kelzsoca custom romját akkor ugye wipe megy minden, install zip megvan, reboot, nem akar magától, erre bekapcs gomb de mintha beakadna bootloopba... Csak egy komplett újrarakás segített. Erre tudtok valamit? -
haxxika
senior tag
16-os kártyával se megy amivel eddig bármikor megoldottam... van baj, nagyon...
-
haxxika
senior tag
Van baj....
Próbálom újrarakni a tabot (xpad), egy 2 gigás sd-vel próbálkozok. Sehogy sem akarja felrakni a rendszert mikor rámegyek hogy apply update. Signature verification faillel visszadob. A kártya volt már próbálva fattal és fat32-vel is. Nézzek más kártyát?
-
haxxika
senior tag
Jelentem a frissen megjelent GTA3-at felpakoltam, indulgat, néha fagy de nem fczik, nem lép ki csak mintha ráfagyna. Illetve mikor elindítom akkor az első párbeszéd elhangzása után nem jönnek fel a kezelőszervek, megpróbálom most chainfire-el.
Szerk: Próbáltam, ugyanaz a helyzet. Maradjunk annyiban h inkább ne pakoljátok, egyenlőre fölösleges, majd ha több eszközre is jön és kap frissítést.
-
haxxika
senior tag
tjb007, winben, kelzsoca
Először újraindítottam, de akkor nem akart beindulni. Fogtam egy tűt, reset. Kivettem a memóriakártyát. Bekapcsoltam, beindult. Bedobom a memkarit, először ugyanez a folyamat lejátszódott, hogy eltávolítva biztonságban, aztán észhez tért és mountolt. Rádobtam a pendriveot és újra ment. Kicsit kacifántos, de hát android és ezért szeretjük
-
haxxika
senior tag
Sziasztok. Nekem egy olyan gondom lenne, hogy probalom a padra racsatlakoztatni otgn a pendriveom, de amikor rarakom akkor azt irja h biztonsaggal eltavolithato es a tarhely reszlegnel a beallitasokban sem latom hogy csatolni lehetne vagy vmi. Valakinek erre otlet?
-
haxxika
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy valamely formában OTG-n rá lehetne működőképesen csatolni egy Samsung YP-U3 mp3-at a tabra? Próbálkoztam de eddig sikertelenül, lehet ez azért van, hogy csak médialejátszóként ismeri fel Windows alatt is. Van erre esetleg valami driver, program, vagy hasonló? Nem lenne rossz így rögtön a zenéket oda rakni amit letöltök.
-
haxxika
senior tag
Ezt a verziót hogyan lehet rootra bírni? Megy ugyanúgy a z4root-os téma esetleg superoneclick?
-
-
haxxika
senior tag
válasz
kelzsoca #2414 üzenetére
Ennyi erővel "lehet", hogy neki több behatása lett volna a wayteqesekhez, ha már egyszer hamarabb kapta kézbe a cuccost mielőtt napvilágon láttuk valójában.
Nem hiszem magam egyedülinek abban, hogy kellett valami trollkodás erre a napraViszont a lényegre térek... BUG..
Múlthéten hazajöttem görögből full lemerült tabbal. Hétfőn merült le, kedden elfelejtettem elhozni dbbe, és csak vasárnap tudtam rátenni a töltőre. Töltöttem egész este. Másnap bekapcsolom, boot loop, reset... és ezt még eljátszottam párszor. Ezután meguntam és inkább ráhúztam egy új romot. Szerinted mi lehetett a hiba? -
haxxika
senior tag
Ha esetleg volt olyan ember még rajtam kívül, aki megfigyelte, hogy a Concorde 7020-asnak és az xPad-nak ugyanolyan töltőcsatija van, akkor az gondolom próbálta is, hogy tölt-e. Lehetséges, hogy a Concorde töltőjével meg lehetne oldani egyenlőre az autós töltőt, nem lenne gond akkor nagyobb utazásoknál
-
haxxika
senior tag
válasz
megapowa #2083 üzenetére
Az első generációs ZTE Bladek kijelzője fordítva volt beszerelve a telefonba és ezt szoftveresen fordították meg. Amikor kijött a telefon, akkor ezen néztünk egy nagyot mi is, de aki már a 2. szállítmányból vett ilyen telefont abba nem volt gond, már megfordították a kijelzőt. Valszeg emiatt állhat fent ez a probléma, hogy furán megy az egész.
-
haxxika
senior tag
válasz
kelzsoca #1808 üzenetére
Hát igen, számít a nagyság és a felbontás
Raktam fel egy Quadrantot a tabra, kb. 1100 pontom lett vele, ehhez képest a Defy-m kapott 2500-at. Mondjuk eltérő a rendszer, utóbbin 2.3.5-ös rendszerű CyanogenMod van, lehet ezért kaphatott fényévekkel jobb eredményt, mint a 2.2-es xPAD, pedig hardver tekintetében utóbbi jobb.... -
haxxika
senior tag
válasz
krisz12071 #1804 üzenetére
A Galaxy S-ben igaz h PowerVR chip van viszont nem 530-as, hanem már 540-es.... Egy fokkal újabb, meg is teszi benne a hatását
-
haxxika
senior tag
Volt szerencsém a héten nézegetni egyik haver 7020-asát...
Hiába a 2.3 de valami eszméletlen lassú és a felbontás tekintetében nagyon homályos rajta a kép.Lehet ott jobb a 16:9 bár ha hozzászoksz a fekete sávhoz alul felül akkor teljesen tűrhető (én meg vagyok vele...)
GPS-nek lehet alternatíva, ha fogsz egy bluetooth-os gps vevőt és azt csatlakoztatod az xPAD-hoz vagy esetleg (amit még nem tudtam megcsinálni de nagyon szeretném) a TetherGPS progit össze lehetne lőni egy androidos mobillal meg a tablettel.
OTG-n ráraktam a Microsoft Reclusa billentyűzetem, tökéletesen ment, még a világítás is ment rajta
Ugyanúgy a Microsoft Habu egeremet is érzékelte majd használni lehetett vele.
Mivel sokat netezek rajta meg használom az IM progikat, ezért tudok véleményt mondani a virtuális billről. MultiLing keyboardot használok, álló módban kis betűkkel, fektetve közepes. Látszódik minden. Álló módban kb. a képernyő alsó negyedét foglalja be, fektetve meg a közepét, de simán lehet felette görgetni az előzményeket. Amikor pedig próbáltam a billentyűzetet a tabbal akkor nem jött fel nekem a virtuális, és simán tudtam gépelni vele.
Remélem sokat tudtam segíteni
-
haxxika
senior tag
Kelzsoca, vmi hír a frissebb romról?
-
haxxika
senior tag
Nálam most olyat ír ki, hogy valami android media process állandóan fczik..... erre tudtok valami megoldást?
-
haxxika
senior tag
-
haxxika
senior tag
Ez elég érdekes számomra....
Összekapcsolom a tabletet a géppel, kiírja, hogy USB Storage mode, be is lép, gép meglátja, ok. Elkezdeném ráhúzni a fájlt, erre hiba, nem megy át semmi, és mintha leválasztódna a tablet....
Leválasztás gépen megtörténik, de a tabon mikor rányomok h turn off... csak folyamatosan pörög a kis kör benne.
Találkoztatok már ilyennel? -
haxxika
senior tag
A kérdés már adott: valaki talált már a tablethez illő autós töltőt?
-
haxxika
senior tag
válasz
kelzsoca #682 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy melyik programot használod? Nekem tegnap a Wireless Tether nevű programmal nem sikerült beállítanom pedig jól jött volna..
-
haxxika
senior tag
Szerintetek autós töltőt lehetne a tabhoz szerezni? Nekem az is elég lenne, hogy a gyári töltőcsatinak milyen és mekkoraa feje van....
-
haxxika
senior tag
Most láttam, hogy kijött az új frissítés a skypehoz (MUST 2 HAVE!), amivel már sikeresen mennek a videohívások. Froyotól használható a hátlapi kamera, jelen esetben a padon ugye az előlapi kamera. Most próbáltam ki, tökéletesen megy, végre lehet normálisan videotelefonálni
-
haxxika
senior tag
Köszönöm szépen, megnézegetem őket, csak előbb szerezzek egy microsd-t, mert állandóan kéregeti már a többi játéknál és elég hosszú folyamat mire defyből akku ki- memkari ki- teló vissza be - tabletbe sd be - játék majd minden vissza... Ugyancsak 16 gigáson gondolkodok de már a hd filmekhez illene egy normális sebességű
-
haxxika
senior tag
válasz
sharp000 #554 üzenetére
Egy kis angol tanulás senkinek sem árt...
Mellesleg az alap billentyűzet magyar nyelvű, tehát ettől már nem kell félni...
Mondjuk én felraktam a Multi Ling keyboardot, valahogy jobban megszerettem, nem tévesztek vele betűtHa valaki megtenné nekem, hogy összeszedi a futtatható játékokat akkor azt nagyon megköszönném
-
haxxika
senior tag
Nekem vmiért érdekes ez a mobo player... Játszanám le a 720p mkv-t, kép van, nem szaggat, hang sehol... megoldás?
-
haxxika
senior tag
-
haxxika
senior tag
Végre megjött a tablet hozzám is, kaptam hozzá OTG adaptert is és tökéletesen megy vele.
Írtátok, hogy lesz majd ehhez egy olyan fórum ahol minden össze van írva, mert nagyon nehézkes így keresgélni ebben a fórumban...
Normális videotelefonálásos skype-ra mikor látni esélyt? -
haxxika
senior tag
Nos úgy néz ki, hogy csütörtöktől én is Xpad tulaj leszek
Remélem nem fogják kihagyni az OTG kábelt....
-
haxxika
senior tag
Most nagyon elgondolkodtam ezen... sztem 2 héten belül meglesz
Valaki nem tudja véletlen, hogy erre mennyi garanciát adnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest