- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuzzy78
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ICS alatt hol találom a kijelző kalibrálást? XTab 70 orosz ICS-hez kellene.
Köszi
-
Fuzzy78
csendes tag
Sziasztok!
Fel szeretném tenni a nextgen romot de kicsit parázok mert egyszer már elszállt a gépem. XTAB 70-es. Pont a rom felrakáskor amikor elengedtem a hangerő fel és power gombokat akkor meghalt. 16 gb-os volt az sd kártya és lehet, hogy az volt a baj. A szervizben alaplap csere volt és most már felraktam a gyári wifi problémát megoldó frissítést ami fel is ment rendesen. Az ICS előtt viszont kipróbálnám kelzsoca romját. SD kártya nélkül be tudok menni a recovery-be? Mert ha gondolom az megy akkor egy 2 GB_os kártyával megpróbálhatom az új romot felnyomni anélkül, hogy megint mehetne a szervizbe?
Ezen kívül azt kérdezném még, hogy a boot-olásnál normális, hogy néha eltűnik a Wayteq logó majd újra visszajön és ez így megy egy darabig amíg be nem jön a home-screen? Paráztatós!
Köszi
-
Fuzzy78
csendes tag
Sziasztok!
Gondom van nekem is. Van egy xTab 70-esem és per pillanat semmit sem csinál. Eredeti 2.3 volt rajta és megpróbáltam rárakni az egyel ezelőtti kelzsoca romot. A hangerő fel + power után bejött a zöld szöveg majd elengedtem és azóta semmi. Több sd kártyával is próbáltam. Formázás FAT32-re van. Nyomhatok resetet, töltőn vagy anélkül de nulla reakció. Szervíz vajon?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest