- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
Még eszembe jutott érdekes hiba: minden működik a tableten, kivéve a fényképeket. Egyszerűen nem olvassa be a képfájlokat, vagyis a galéria szerint nincs is sd kártya csatolva.
Ja és nem érzékeli a belső tárhelyet. -
Bibby
addikt
válasz
Victoryus94 #8740 üzenetére
Én nem torrentezés közben szeretném másra használni, és maga a torrent nem zabál erőforrást, nem véletlenül léteznek pár száz mhz-es torrentszerverek.
Annyit csinál hogy eléindÍtom a torrentet, nagy nehezen felkúszik talán 6-7-800 KByte-os letöltésre majd rögtön lezuhan és a wifi megszakad, kis idő múlva csatlakozik csak újra.
Az sem hiszem hogy túlzó elvárás, ha beszélgetés közben netezni szeretne az ember. Lényegében erre való. Ne próbáld egy asztali géphez hasonlítani, annak semmi értelme nincs.
A letöltés pedig böngészőből könnyedén hozza a net maximumát, vagy ha csak speedtesten megnézem ott is.
Csak valahogy a többszálú dolgok és a letöltés-feltöltés egyszerre nagyon gyengén van megoldva. -
Bibby
addikt
Engem egyre jobban idegesít sajnos az XPadom. Azt már többé kevésbé elfogadtam hogy torrentezni lehetetken vele értelmesen,í (bár lássuk be ez is eléggé érthetetlen, hiszen túl sok erőforrás nem kell hozzá) de most már a wifi alapból is nagyon gyenge teljesítményt mutat. Több megás net esetén is a Skype mellett lehetetlen bármi mást csinálni, mert tetü lassú lesz a kapcsolat, a beszélgetés meg szakadozik. Most pedig már egy 128k-s webrádió mellett is kb ezt produkálja. ICS alatt is, nextgen alatt is, megy majd rá a gyári 2.3 ha lesz rá időm, bár nekem nem ez a hobbim hogy hetente cserélgessem a romokat.
Fogalmam sincs hogy az androidban van ilyen gyengén megoldva a kapcsolatkezelés, vagy csak a gépem csinálja, de kiábrándító. -
Bibby
addikt
Próbáltam ICS-ről visszaváltani nextgen romra XPAD-on.. Ezt írja az update:
E: bad bootloader arguments
E:unknown volume for path [/udisk/factory_update_param.aml]
E:can't mount /udisk/factory_update_param.amlAz update során a media wipe ír még hibát:
E:format_volume: fdisk.media failed on /dev/block/avnftl8p1
Az update végigmegy azért, de ha elindítom befagy a Wayteq logónál.
Mivel próbálkozhatok? -
Bibby
addikt
Nagyon tetszik az ICS szoftver, de sajnos nálam menni fog, legalábbis a jelenlegi állapotában. (xpad 70)
Először is sokszor lassul be indokolatlanul. A wifi nagyon instabil. Skype beszélgetés mellett lehetetlen böngészni, szinte percenként eldobja a hálózatot. Anysoft billentyűzet szépen kezelte gingerbread alatt a külső billeket, ékezettel is, itt ez nem megy. Egy éjszaka alatt sem tud feltöltődni. A flash videók akadoznak (azok amelyek gb alatt gond nélkül mentek).
Sok apró dolog amelyeket nem tudok elfogadni.
Biztosan volt már ezekről szó, sajnos nincs sok időm fórumozni, de meg akartam osztani a tapasztalataimat.
Google talkkal valak tudott audióbeszélgetést kezdeményezni vagy fogadni? -
Bibby
addikt
Tenném fel az ICS-t. Hangerő fel + power, kiírja zölddel hogy upgrade step1, aztán elsötétül. Nem történik semmi, hosszan nyomom powert, kiírja hogy upgrade step2, aztán kis idő és elsötétül, megint semmi. Hosszan power, kiírja hogy wayteq, aztán lassan kivilágosodik a képernyő és semmi... mi a gond?
-
Bibby
addikt
válasz
Recefice65 #6321 üzenetére
Nekem xpadon is megy eddig minden, a 70i-nek valami optimalizációs gondja lehet.
-
Bibby
addikt
Undorító hogy még mindig nincs ICS, annak tükrében hogy a többire van.
Én vagyok az a vásárló, aki megszavaztam a bizalmat és megvettem "először" az ismeretlen terméküket, hát persze hogy pont az "én" fejemre sz@rnak nagy ívben. Vásárlóbarát.
-
Bibby
addikt
Kelzsoca nextgen romját tetem fel, most töltöm, és olyan mintha nagyon lassan töltene csak... már legalább 4 órája rajta van és 90%-nál jár. Más nem vette észre?
-
Bibby
addikt
válasz
Victoryus94 #5939 üzenetére
Az az Xtab70i.
Ez alapján meg főleg érthetetlen hogy miért kapták meg a 100-as tulajok előbb. -
Bibby
addikt
Miért a 100-as verzió kapta meg először az ICS-t? Mert az drágább vagy mi?
-
Bibby
addikt
Valamikor már kérdeztem, de azt hiszem nem jött válasz. Kezeli a gép a jack dugós headseteket? Vagy az csak egyszerű hang kimeneti nyílás?
-
Bibby
addikt
válasz
kisgabor87 #5468 üzenetére
Nálam maximum három és fél óra amíg bírja, 35% fényerőn. Mit csinálok rosszul?
-
Bibby
addikt
Torrent megy már normálisan rajta?
-
Bibby
addikt
Torrenttel akkor senkinek semmi gondja nincs?
-
Bibby
addikt
Lassú torrentre tudtok mondani valamit?
-
Bibby
addikt
Kicsit le vagyok maradva az eseményekkel, wifi probléma csak az xTAB gépekkel van? xPAD-on jó a gyári szoftverrel is?
-
Bibby
addikt
Az lehet hogy usb elosztón a mobilnetet + vezeték nélküli billt nem bírja szuflával? Mert a net valahogy megáll ha rádugom az adaptert. De a stick továbbra is villog zölden, billentyűzet meg működik jól.
-
Bibby
addikt
válasz
atravel #4992 üzenetére
Köszönöm, pont ilyesmire gondoltam.
Kicsit fura a kép, olyan mintha oldalra lenne kinyújtva, lehet hogy tényleg ezt csinálja? Mivel a tab kijelzője ugye nem szélesvásznú... de az is lehet hogy csak a szemem csal, erősítsd meg légy szíves.
A görgőről meg azt olvastam valamelyik tableten működött, nem tudom mi kellhet hozzá, azért az sokat segítene.
-
Bibby
addikt
Valaki tudna nekem egy olyan képet prezentálni, ahol HDMI-n rá van kötve tévére a cucc, és mondjuk egy böngésző hogy néz ki? Mondjuk prohardver.hu vagy tök mindegy.
-
Bibby
addikt
A jack foglalaton csak hang jön ki, vagy befelé is, tehát headset is használható?
-
Bibby
addikt
Van rá lehetőség hogy a notification sáv ne fent legyen, hanem lent?
-
Bibby
addikt
Képernyőmentést lehet valahogy csinálni?
-
Bibby
addikt
Lenne egy gondom. Nem tudom ki mennyire használja mobilnettel, de nekem igen nehezen akar kapcsolódni.
Ha szimplán menet közben rádugom, akkor előfordul hogy csak a 3g felirat meg a nyilak megjelennek, de nem váltanak zöldre így nem lesz jó. Ezután le kell húznom, majd megint rádugni, volt hogy harmadik-negyedikre lett jó.
Azt viszont észrevettem, hogy ha úgy kapcsolom be a tabletet hogy már rá van dugva az usb stick, akkor mindig kapcsolódik hibátlanul...
Ötlet vagy megoldás van valakinek? -
Bibby
addikt
Digi move-ot szeretném összelőni a géppel, ha valakinek sikerült vagy van ötlete mit lehetne vele csinálni kérem szóljon.
Telenorral és T-mobile-al is megy simán, csak ezzel nem (ez is telenor...). -
Bibby
addikt
Digi mobilnettel van bárkinek előrelépése? A digi move topikban épp ezzel próbálkozik valaki (legalábbis a nagytestvérrel) és ő arra jött rá hogy a sim kártyával van valami gond vagy beállítási hiba.
-
Bibby
addikt
Van már jó méretű vagy jól használható billentyűzetes tok hozzá?
-
Bibby
addikt
válasz
atravel #3262 üzenetére
Akkor még inkább kíváncsi lettem hogy másnál is ennyit bír-e? (Az angolul írónál is ment 5 órát) Nálad a fényerő minimumon volt?
Az előzőekben egész jónak tűnt a helyzet, olyan 60%-ig lement két óra használatnál, aztán éjszaka pihent, reggel még volt benne 45%, az meg eltűnt körülbelül fél óra alatt, ki is kapcsolt, 2 óra 40 perc környékénél. -
Bibby
addikt
Nem akarom hogy úgy tűnjön ezen lovagolok, de legyetek szívesek írjátok le ti is mennyit bír nektek akkumulátorról.
Most az xpad100 topikban írnak mindenfélét, 5 órás használatokról stb, pedig gondolom amennyivel nagyobb annak az áramforrása, annyival többet is fogyaszt.Nálam 3-4 óra wifi netet bír.
-
Bibby
addikt
Legutolsó két alkalommal három órát bírt az akkumulátor, pedig kb ugyanazt csináltam a géppel mint máskor...nem tudom mi.rt de remélem azért a négyhez "visszatér" inkább.
-
Bibby
addikt
Az első hozzászólásban miért nem kelzsoca v2-es rom verziója szerepel?
-
Bibby
addikt
Nekem a töltés még mindig valahogy nem az igazi, ha kikapcsolva kezdem tölteni, alig halad... most is rajta volt vagy másfél órája, utána bekapcsoltam és 18%-on állt még csak. Ha bekapcsolva töltöm akkor "normális" a tempó, kb 3 óra alatt végez.
-
Bibby
addikt
Skype-ban gondom van a hangokkal. Ha üzenetet kapok akkor elõbb jön a kis pittyegés, utána viszont egy nagyon hango sistergés.
+1 a böngészõben ha nyitok egy címet, elkezd néhány másodpercig gondolkozni, semmi nem történik, majd végül elkezdi tölteni. Másnál jelentkezett hasonló?
-
Bibby
addikt
válasz
kelzsoca #2911 üzenetére
Én is tapasztaltam már telefonomon, hogy nem csatlakozik, de akkor ezek szerint te sem tudod mi lehet.
Nem tudom ezeket a nagy wifiket milyen routerekkel oldják meg.
Van fent adobe reader, azzal nyitná meg, de ahhoz le kell töltenie és azt kártya nélkül nem engedi (most konkrétan a spar weboldalán az akciós katalógus volt, próbáld ki ha gondolod.
).
-
Bibby
addikt
Két dolog:
1. Ma nem tudtam ingyenes hotspot-ra csatlakozni, egy plázában volt. IP cím lekéréséig jut el, és ott megáll. Ugyanakkor az egyik kávézó "házi" wifi-jével simán ment. Mi a különbség a kettő között? Ez lehet amiatt amit kelzsoca javított, hogy valami fix csatornára van állítva?
2. A böngészővel nem tudtam egy pdf-et megnyitni, mert folyton azt írja ki (mindegyik fajta) hogy tegyek be sd kártyát a letöltéshez. Ezt nem lehet megkerülni valahogy? Ott a rakat belső tárhely...
-
Bibby
addikt
Nem tudom mit csináltam, de valahogy a market kinézete leegyszerűsödött.
Nem nagyon tudom megfogalmazni hogyan, de mintha az ikonok kisebbek lennének, frissült talán magától?
-
Bibby
addikt
Ha már GPS megoldásról szó volt, biztos van erre is valami: ha nincs router, akkor meg lehet osztani bluetooth-on az asztali gép internet elérését?
-
Bibby
addikt
Nekem most a chainfire-rel van valami gond. Múltkor is történt már ilyen, egyszerűen eltűnt az alkalmazáslistából, pedig hozzá sem nyúltam. Az alkalmazáskezelőben ott látom, de az ikonja nem látszik, és csak 52KB ( nem tudom az eredeti méretét, de biztos több).
-
Bibby
addikt
válasz
kelzsoca #2632 üzenetére
Köszi, közben találtam egy olyat is hogy "uptime widget", meg a batery monitor is mutatja. Most így teljesen egyszerű netezgetéssel, fél fényerőn bírta kicsivel 4 óra felett. Lehetne acélosabb de ez van. Mondjuk most nagyon gyenge wifi volt és folyton kereste, kapcsolódott, lehet ez jobban meríti.
-
Bibby
addikt
Olyan program létezik ami azt méri, hogy mennyit használom a gépet? Tehát csak akkor számol, ha megy a háttérvilágítás. Mondjuk azt nem tudom ez mennyire enné pluszban az akksit, de érdekelne a dolog.
-
Bibby
addikt
válasz
TheSaurus62 #2615 üzenetére
Nekem előtte sem tetszett a működése, kicsit más szögben tartottam, már váltogatta. Inkább manuálisan állítom ha kell.
-
Bibby
addikt
válasz
freddyreal #2601 üzenetére
Ez azért elég szubjektív. Én nem vagyok drága, csúcstechnológiás cuccokhoz szokva, ezért szerintem a kijelzője szép, nulla problémám van vele.
A másik a memória. Kevés? Mihez? Mikor kellett volna neked több? Mert én nem futottam bele még semmi gondba. -
Bibby
addikt
A trollt ne etessétek, mert messziről látszik minek jött ide.
Nem is érdemel több szót.
Jöhet a rom, végre.
Két hónap készenlétet várok, és hogy kávét is főzzön vele a gép.
-
Bibby
addikt
Uhh, nagyon jó ára van... legalábbis én, akinek megvan a kistestvér, látom hogy milyen jó tabletek ezek, szerintem viszont a laikus többség azt gondolja valami gyenge kínai vacakok. Rájuk férne egy kis reklám.
Nagyon elfogadnám, bár az xpad70 súlya még pont jó, lehet hogy ezt nehéznek találnám.Ami jobban foglalkoztat, ezek szerint célvonalban a friss rom!!
-
Bibby
addikt
Megoldódott a háttér problémám, 1200x800-as felbontású képek elég szépen mutatnak.
-
Bibby
addikt
Na nekem van megint egy érdekes anomália a töltéssel.
Ha egész éjszaka töltőn hagyom és rá sem nézek, akkor nem töltődik fel teljesen, ma is kb 95%-on állt, pedig eltelt nyolc óra.
Ha napközben töltöm akkor ugye bekapcsolom néha, megnézem hogy áll, ilyenkor fel is ugrál a jelzés és 3-4 óra alatt azért fullon van.
Fura. -
Bibby
addikt
Háttérképpel van még gondom. Akármilyen felbontásút teszek be, nem lesz szép, szemcsés a kép... van erre valami megoldás vagy a kijelző felbontás miatt ilyen?
-
Bibby
addikt
Opera mobile böngészővel nem megy a youtube, az miért lehet? Nem tölti be a videókat, csak fekete téglalap látszik, kattintásra sem reagál.
Valaki próbálja ki ha teheti. -
Bibby
addikt
Most vettem észre hogy már megjelent a flash 11-es verziója.
Mondanom sem kell hogy a böngészőben megjelenő flash tartalmak meg a videók lófüttyöt nem gyorsultak az előzőkhöz képest.Pedig a mobilos verziónak mi más lényege lenne?
-
Bibby
addikt
Szerintem azt én írtam, de félreértetted, vagyis úgy van ahogy később mondták.
Akkor még csak bementem, és nem volt kirakva ilyen gép, ezért megkérdeztem meg lehet-e nézni? Azt megengedték, kibontották, de mondták hogy bekapcsolni nem lehet, csak akkor ha tényleg veszem és nem csak kíváncsi vagyok rá. -
Bibby
addikt
Holnap ha nem felejtem el csinálok neked kijelzőképeket.
A felirat az alap lejátszóban a fekete csíkon jelenik meg.
A minél több érzékelési pontnak akkor van értelme ha az alkalmazás kihasználja azt, szerintem jelenleg nem sok van amihez akár szükség lenne ilyesmire. A google maps-et tökéletesen lehet zoomolni, döntögetni, forgatni két ujjas érintéssel is. -
Bibby
addikt
Nektek tökéletes az összeszerelése?
Ugye olyan a kialakítása hogy a hátlapba van beleillesztve a kijelző meg az egész gép, bölcsőszerűen. Na most nálam a kijelző egyik sarka (jobb alsó) kicsit kiáll, le lehet nyomni, mintha nem lenne leragasztva (vagy lecsavarozva, mindegy) rendesen. Nem vészes, 1-2 milliméternyi a hiba, nem tudom érdemes-e ezért visszaküldenem szervizbe, ahol heteket ülnek rajta. -
Bibby
addikt
válasz
Optika01 #1907 üzenetére
Létezik már sokféle remote desktop program androidra, konkrétan a wayteq-kel nem próbáltam még. Ez például ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest