- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Luissimo #4011 üzenetére
Azt írtam ne vegyétek le rólam a keresztvizet,de ezt azonnal megtetted te bújtatott ellenálló a nokiánál,aki azt sem tudja melyik teló mit tud. Komoly tesztemberke lehetsz. Nem gondoltam volna,hogy holokauszt tagadással felérő bűn itt leírni,hogy symbian....téma lezárva.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Luissimo #4009 üzenetére
No ez már kezd emberi hangnemet megütni.
A nokia fan club-ot használom,ha valamit le akarok tölteni,de már minden rajta van amire szükség lehet,így már nem érdekel más.(nem 14 éves vagyok)
Nem reagáltál,vagy elfelejtettél(szándékosan) a válaszaimra,hogy igen wifit osztok...stb ezek szerint új infó ez neked,és láthatóan nem is tudsz vele mit kezdeni,no sebaj.
A garmin.....no persze ez neked gagyi,mint minden tizenévesnek. valószínűleg a garmin a legszarabb,mert amerikai,és kizárólag amerika üzemeltet olyan műholdat,amiről mindenki más veszi a gps infót..................és mi sem logikusabb,hogy az amcsik a saját navigációs progijuknak direkt össze-vissza jeleket küldözgetnek,mindenki másnak meg jót.Természetesen téged itt is a csili-vili érdekel,hogy a gps progid 13 dimenzióban jelenítse meg neked az utcákat,meg minden épületet 50 D-ben láss.........Nekem bőven elég egy térkép nézet,rajta kirajzolva a betervezett út egy kis sáv infóval ennyi,és nem is kell több. Európát bejártam vele semmi gond nélkül. Te kisöreg nézegesd a csili-vili akármilyen progidat,de légyszives azért mert valaki nem ugrik minden újnak kinéző,már ezerszer kivesézett appra,azért még nem feltétlen hülye.
Utólag is kellemes karácsonyt neked,és majd nem sokára boldog új évet is kívánok(egy kivénhedt hülye 44 éves vén kaka) aki nem akar tovább tanulni a garminnál az istennek se. -
olajbogyo
aktív tag
válasz
Luissimo #4006 üzenetére
Játékok nem érdekelnek,azt meghagyom neked kisemberke........de minden mást meg tudok csinálni rajta igen.
1. Megosztom a hálózatot Wi-Fin, a laptopommal így netezek (T mobilos)
2. Melyik navigációs progira gondolsz?...nálam az alap a Garmin...igen megy rajtaEgyéb kérdés?
Nálam nem,de nálad savanyú valami.......fingod nincs a N8-asról!
-
olajbogyo
aktív tag
Nos igen.....Ne szedjétek le a keresztvizet rólam azért,amit most írok,de mint 1 hetes "android" tulajdonos jómagam is egyre több hiányosságot veszek észre.
Kezdem azzal,hogy egy Nokia N8-as telefonom van,mikor megvettem szinte minden ismerősöm(android-fanok) rögtön lehordtak,hogy ááááááááááááááááá Symbian! Elavult,bonyolult rendszer,meg hasonló.......stb..stb.
Azt kell mondjam,hogy túl azon,hogy az egyik legjobban optimalizált rendszer a symbian...gondolok itt arra,hogy egy 680Mhz-es procival hozzá 1200mAh akksival is simán tudja azt,amit a 1+1 Ghz-esek androidon,amik zabálják az energiát. Nincs olyan alkalmazás ami droidon megy,nálam nem megy,most eltekintek a 200.000 féle fingós össze-vissza appoktól,mert tény,hogy a symbianra kevesebb app van,de aki nem tud annyiból választani(35.000)az nem fog tudni az andoidos özönből sem.
Nem tudom,hogy az androidos telóknak is(csak gondolom) hasonló bibijük van,mint az ehhez az xpadhoz is írogatnak.Azt viszont tudom,mert nekem az van,hogy nincs az a youtubos videó,amit az N8 asommal ne tudnék megnézni,de az usb-n rácsatlakoztatott filmeket is viszi valamennyit minden féle hókuszpók nélkül. A fényképezője a ma fellelhető legjobb a telefonok közül. De nem akarom én itt a symbiant sem reklámozni(sem a telefonomat)csak megpróbálom érzékeltetni,hogy mielőtt valaki szid minden mást ami nem android,először nézzen szét a saját rendszere tájékán,amit úgy látok én,mint kezdő,hogy bizony ezer sebből vérzik. Mi az,hogy ad-hoc hálózatokat nem kezel az android? Akkor ő maga(androidos kütyük) miért ad-hocban osztja meg a hálózatot? Természetesen nem akarok pálcát törni az android felett sem,mert amúgy nagyon jó kis rendszer,csak itt is vannak hiányosságok,amiket nem nagyon reklámozott nekem eddig egy droid fanos sem.
Magunknak kell megvennünk,és tesztelgetnünk a kütyüket,de legyünk annyira gálánsak,hogy ha rákérdeznek akkor elmondjuk a negatívumokat is. -
olajbogyo
aktív tag
válasz
kolbaszosfan #3995 üzenetére
Én már jártam így telefon hackelés után. Az akksi 12 óránál nem bírt többet az istennek sem,pedig ott sem futott semmi elméletileg......De mint kiderült mégis csak a hackelés folyamán eltűnt 1-2 fájl a telóról. A teló működött rendesen,csak merült mint az állat. Vissza az eredetit,és megszűnt a gond az akksival. Egy másféle hackelést kellett alkalmazni,így nincs gond. A számítástechnika egy nagy lutri,ami működik nálad,az lehet nálam nem.
Nem állítom,hogy a Kelzsoca verzsönnel van a gond,mert ő mindent letesztel,és profi embörke,de egy próbát megér szerintem -
olajbogyo
aktív tag
-
olajbogyo
aktív tag
Van egy becsomagolt rar fájlokból álló film,amiből kicsomagolás után kapunk egy iso formátumot. Amit még ahhoz,hogy lejátszhassunk mountolni kell pl:daemon toolsba,és innen nyitva lehet az asztali pc-n lejátszani. De ugyan ezt az iso-t simán nyitja,minden féle mountolás nélkül az xPad-70 esünk. Így értettem én az iso lejátszását.
-
olajbogyo
aktív tag
Semmi külön progit nem raktam rá,ezeket a rajta lévő videoplayer-el játszom le. Én magam is meglepődtem ezen,de én kodek packon kívül semmi egyebet nem tettem rá. De azt mondod a tied nem játsza le az iso-t?
Én már semmit sem értek akkor a számítástechnikával kapcsolatosan...... -
olajbogyo
aktív tag
Csak annyit még,hogy ne csak kérdezősködjek itt mindenféle okosságokat......Kipróbáltam milyen formátumokat tud lejátszani a kicsike,és igen csak leesett az állam. Amikor azt tapasztaltam,hogy nem volt olyan a külsős vinyómon,amit egy média player hez csatlakoztatok úgy általában. Nos ezen a vinyón van xvid/Divix,Avi,BD25x264, BluRay DTS,és még ISO ban is egy csomó film.......hát egyik sem okoz gondot,akadás nélkül viszi tökéletesen. Még Média Player-nek sem rossz! Alegnagyobb meglepetést az eredeti BDMV okozta.....simán viszi azt is....jó tudom,hogy MPEG 4 et viszi,de 23.976 fps-el 1920x1080 as felbontáson DTS es hanggal,és egy kicsit sem akad meg,még akkor sem amikor beletekerek....azért az már döfi.
-
olajbogyo
aktív tag
Mindig ezt írja a nyavajás: E:signature verification failed installation aborted.
No ezek után már csak ez marad......
de azért köszönöm a segítséged
-
olajbogyo
aktív tag
"3970"
Mindent úgy csinálok,ahogyan leírtad,de nem akar menni.
Az 5. pont után......miután kiválasztom az apply update from sdcard menüt automatikusan le kell futnia a telepítőnek? Mert nálam nem fut le,amikor meg kiválasztom innen az update.zip-et.....akkor aborted vanMost látom,hogy update.zip.zip......ez miért van? Pedig,csak update.zip re neveztem át itt van az orrom előtt a számítógépemen csak egyszer van .zip! A xpadon meg update.zip.zip...?! ki érti ezt?
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
atravel #3945 üzenetére
Köszi a segítséget valóban ez lehet a bibi. Nézegettem is az elsõ oldalon lévõ ad-hoc hálózatokhoz segítség link fejezetet,le is töltöttem. Felmásoltam az sd kártyámra,majd a leírtak szerint indítottam el az xpadot,de nem tudtam elindulásra bírni. Biztos,hogy én csesztem el valamit,de sajnos még nem tudom mit. Ha valaki karácsonyra való tekintettel szájbarágósan leírná nékem,hogy miként cselekedjek eme ad-hoc hàlózati letöltött adatokkal....hát annak utólagosan is
felmászom az ablakába,és az ott kihelyezett csizmájába ajándékot helyezek el.
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is egy ilyen "kütyüm" van pár nap óta,és szerintem elég jól muzsikál a kicsike. Külön öröm számomra(olvasgatva itt a hozzászólásokat),hogy mennyi értő emberke van itt. No ezen felbuzdulva merem kérdésemet feltenni.
Van nékem egy Nokia N8-as telefonom,amivel ugye szépen lehet a telós netet megosztani WiFi-n. Ez megy is más készülékekkel,pl:laptop,másik teló fel is ismeri a nokiám által szórt wifis netet,de ez a wayteq az istennek sem látja. Más router jelét simán veszi,így az én itthoni TP-Linkemét is.Lehet rá esély,hogy valamilyen úton módon lássa a telefonom wifi jelét?
A másik kérdésemre már a sok utána olvasással itt a fórumon elméletileg választ kaptam. Ez lett volna a filmek lejátszásánál nincs hang,de láttam legelején,hogy erre már van megoldás.Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest