- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Az nem patch hanem egy komplett ROM ami tartalmazza ezt a módosítást, szóval xTAB -ra nem jó.
Viszont nagy egyszerűen te magad is el tudod tüntetni, ehhez csak a build.prop -ban kell a ro.statusbar.yearmonthdayweek=true sort
ro.statusbar.yearmonthdayweek=false -ra változtatni. -
kelzsoca
félisten
-
zozyk
addikt
Én a helyedben azért tennék egy próbát újabb Rommal...
ITT elég jókat írnak... -
kelzsoca
félisten
Talán túl sok neki ha zene mellett mást is csinál az ember, mondjuk a mobilom is ezt csinálja szóval nem lepődök meg.
Szép is lenne, ha ennyitől kifeküdne, azzal a géppel valami gond lesz.
(#1840) Samus
A 2.3 mikorra várható (tudom, nemsokára...)? Leginkább a sebességre vagyok kíváncsi, hogy nem-e romlik...
A jelenleginél gyorsabb lesz, szintetikus tesztekben is mérhető a különbség, és ez még a beta szoftver visszajelzése a gyártótól.
Hogy pontosan mikor jön, ez egy jó kérdés, remélhetőleg 1 héten belül, de biztosat senki nem tud mondani.
Tehát azt írta, hogy az ARM9 (Wayteq)=1.5xARM8 (Concorde). Ez valóban így van? Hiába lassabb órajelben a Wayteq, ennyit dob az újabb architektúra, a grafikus gyorsító és a NEON társprocesszor?
Lényegében igen, hiába jár magasabb órajelen a Cortex A8-as CPU, a Cortex A9-es az alacsonyabb órajellel simán beéri.
Továbbá a Concorde 7020-ba tudtommal az 1.2GHz-es órajelet le kellett venni 1GHz-re, mert instabil volt a gép tőle -
-
kovi1970
csendes tag
-
kelzsoca
félisten
Már csak az akadozó zenével kell valamit csinálni, arra nincs valami tipped?
Leírnád hogy pontosan mi a probléma?
Azért kérdezem, mert én még nem tudtam sehogy sem elérni, hogy lekapcsolt kijelző mellé bármilyen zene is szaggatott volna, pedig mindent megpróbáltam, hogy sikerüljön
-
consono
nagyúr
Ezt próbáltátok esetleg? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16440182&postcount=407
-
Cleon
csendes tag
AC3mat külső program se viszi ? Majdnem minden film AC3. Mondjuk annak örülök, hogy a mov és a wmv megy. Ez fontos infó, köszi.
Sima bdrip, dvdrip filmeket mennyi ideig viszi akksiról ?
up #1: MoboPlayer jónak tűnik a weboldala alapján, de szomorú lennék ha a 720 filmeket se vinné.
"Added: check the CPU platform and download the corresponding codec package automatically [thanks to "Web Life" network streaming provide]"
Ez nálunk működik és használható ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest