- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Lokarson #4002 üzenetére
Leginkább olyat amelyikbe passzol
Azért mondom ezt mert nem könnyű olyan tokot találni ami nem nagy, nem is kicsi és közel van a tökéletesen passzol kategóriához.
Azt szoktam tanácsolni, hogy hasonlítsuk össze a tok és a tablet méretét, ha pár milliméterrel nagyobb a tok befogadóképessége akkor nyert ügyünk van de ha pár milliméterrel is kisebb vagy pont akkor mint a tablet akkor nagy valószínűséggel nem lesz jó.
Az a legbiztosabb ha olyan helyen veszed ahol bele is lehet próbálni, így biztosan nem zsákbamacskát veszel. -
Lokarson
tag
válasz
Lokarson #827 üzenetére
Sziasztok!
Valami miatt most már nem bírom csatlakozásra bírni a MF100 USB stick-et.
Már factory resetet is csináltam, de "Mobile network state" pontban "Disconnected" felirat jelenik meg mindig. Bekéri a PIN kódot, és nem tud csatlakozni...
(Próbáltam a PIN kód nélküli változatot is).A #759-es hozzászólás szerint csináltam elsőre és akkor működött, meg is jelent a 3G felirat a felső státusz sorban.
Amikor keresem a szolgáltatókat, akkor megtalálja mindhármat (T-Mobile, Telenor, Vodafon), de kapcsolódni nem tud.
A böngészővel (is) tesztelem a kapcsolatot, de nem jártam sikerrel...Őtlet?
Egyszer volt Budán kutyavásár?
Valakinek sikerült rajtam kívül MF100-al sikeresen kapcsolódnia? -
tjb007
nagyúr
válasz
Lokarson #850 üzenetére
A legfrissebb verziót innen tudod letölteni: [link]
2.2 alatt csak a legfrissebb verzióval megy a videohívás, ott is csak akkor ha a beállítások között engedélyezed. Nálam engedélyezés után speciel úgy lefagyott, hogy el sem tudtam indítani még úgy sem, hogy letöröltem majd újra felraktam. Most okés, elindul, nme is fagy viszont a videohívás funkciót nem piszkáltam. -
rakal
senior tag
válasz
Lokarson #827 üzenetére
Gratula!
Sajnos az a probléma az egész kérdéskörrel ,hogy van egy kilógó kb. 10 cm-s OTG cable+stick.
Ez eléggé gátolja a mobil alkalmazást(mondjuk közlekedés üzemmódban).
Esztétikailag nem igazán OK,mellesleg.otthon persze semmi gond.(ott meg van WLAN szerencsés esetben)
Ezért jobb,szvsz. a 3G beépített modemes tablet... -
tjb007
nagyúr
válasz
Lokarson #794 üzenetére
A képet nézve szerintem nem jó mert keskenyebb de lehet, hogy csak én látom annak, ki kell próbálni.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Aki próbálta már 3G stick -kel az kérem írja le a modem típusát és azt is, hogy felismerte e gép és ment e vele a net ezzel segítve a leendő tulajokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest