Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotx
csendes tag
válasz
sptkyle #3358 üzenetére
A HDMI kimenet arra utal, hogy a jel csak kifelé megy rajta(a specifikációban a kimenet szó szerepel). Lehet hogy van olyan kínai felhasználásra gyártott tablet, ahol van hdmi input is, mivel ott a tv tuner is majdhogynem alap. Ez a termék nem hinném, hogy tudna ilyet. Szerintem az információ kicsit torzulhatott. Nem a tabletet lehet monitorként használni, hanem a taletet lehet monitoron is használni. Végülis csak egy kis ragocska
.
-
prisz
senior tag
válasz
sptkyle #2950 üzenetére
Biztos ez az 5 ikon? Mert 2.2 rom-nál emlékeim szerint 5-öt tudtam egy sorban elhelyezni, viszont az új 2.3 rom-nál, ha a fene-fenét eszik akkor is egy sorban 4 ikonnál többet nem tudok kidobálni az asztalra, ráadásul kisebbek is lettek az ikonok, így marha "levegősen" vannak egymástól..
-
tjb007
nagyúr
válasz
sptkyle #2747 üzenetére
Mea culpa, igazad van, előbb járt a kezem mint, hogy visszaemlékeztem volna egy keveset.
Valamelyik topikban (lehet, hogy pont ebben) kérdezte pont valaki ezt és akkor a TetherGPS alkalmazást ajánlottam neki ami pont 2 Androidos készülék GPS megosztására szolgál. Majd ha nagyon ráérek és nem felejtem el ki is próbálom, hogy működik e egyáltalán. -
atravel
tag
válasz
sptkyle #2303 üzenetére
Én mikor megvettem, akkor próbáltam törölni az előző tulaj profilját és a gyári beállítás nem ment. nyomkodtam a villamoson, mert emlékeztem, hogy hangerő fel plusz Power jó valamire. Hát image nélkül nem frissített, hanem mindent törölt.
Nem lehet, hogy ez történt azokban az esetekben véletlenszerűen?
Tehát ha a polcon feküdt, akkor az elméletem megdőlt. -
kelzsoca
félisten
válasz
sptkyle #2303 üzenetére
Frissítsd fel a szoftvert a friss verzióra, volt pár ilyen jellegű probléma, de a friss szoftver felrakása után ez az anomália aztán senkinél nem jelentkezett újra.
(#2305) prisz
Mondjuk nincs is mindenféle sz@rság telepítve, csak amit naponta használok.
Igen, ez is egy lényeges része a problémamentes használatnak
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Energiaital topic
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest