- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nashville
tag
válasz
Nashville #14530 üzenetére
Látom nem sokakat érint az Xposed, így "magad uram" voltam. Miui 9- en eu stabil ROM- ra végre az x-edik próbálkozás után (ennyit még nem "nandroidoztam"
) sikerült megoldani, fut rendesen, de csak egy verzióval, az összes többi kb.7 féle "Mi" beragadt logós lett, el sem indult a rendszer. Jelenleg mindent sikerült beállítani, amit csak a Custom ROM- ok tartalmaznak. Lássuk be, az amúgy se 100%- os Android rendszert még megspékeljük egy jó kis bugos Custom ROM- al és máris kész az idegbaj. Az elmúlt pár napban rengeteget olvastam a témában, egyszerűen faképnél hagyják a usereket, nincsenek megoldások a felmerült problémákra. Aztán lehet, hogy mégis létezik egy tökéletes custom ROM amire nem találtam rá... Ha van ilyen (a lentebb található linken írt beállításokat tudó) írjátok meg kíváncsi vagyok, mert lesz még hideg tél és a kíváncsiság engem is hajt, most nyár van nem érek rá.
Akinek elege lett a ROM- olgatásból és nem riad vissza egy kis mókolástól MIUI 9 rendszeren és szeretné ezeket a beállításokat [link] kipróbálni eu ROM- on az keressen meg privátban (még az összeset én sem próbáltam ki MIUI+Xposed- del). -
trebrona
nagyúr
válasz
Nashville #14447 üzenetére
PixelExperience fapados, de stabil.
-
retesz147
addikt
válasz
Nashville #9844 üzenetére
Én is kipróbáltam a SIM+microSD kombinációt ezzel a SIM kivezetővel: Hybrid Double Dual SIM Card Micro SD Adapter Extender.
Tökéletesen működik már jópár órája.
Szilikon tok alatt van. Eltámaszt azért, de nekem a bérletem, a mágnestartóhoz a fém lapka és a céges belépőkártyám is a tok mögött van, szóval nálam annyira nem vészes az eltámasztás. Ahol csak ez kerül a tok alá, ott azért számolni kell a kipúposodással.
Aki nem éri be a belső tárhellyel, annak ajánlani tudom.
Újjlenyomat olvasó is épp használható még.Köszönöm a tippet!
-
Nashville
tag
válasz
Nashville #7823 üzenetére
Megoldódott, TWRP alól egy wipe-t toltam neki (cache/dalvik cache). Érdekes pedig frissítés után mindig csinálok egy wipe-t.
Szóval most jó, de frissítés óta egy KLO Bugreport talál valamit minden újraindítás után. Ebben az évben nem igazán vagyok megelégedve a frissítésekkel, az emelkedő csengőhang sem olyan amilyennek elképzelem, nem százas, sőt a múltkori frissítés után gyorsabb merülést is tapasztaltam. Jövő héten váltok Global Stable- ra. -
Norby86
őstag
válasz
Nashville #6791 üzenetére
Igazából én csak amiatt félek váltani 5" telefonra mint irtma is hogy 5,5" után mennyivel lesz kisebb ha nézem, mennyivel lesz nehezebb megszokni mint mondjuk mikor 4,7-ről 5,5-re váltottam. Azt hamar megszoktam hogy nagyobb és néha-néha van olyan hogy nem érem el a hüvelyk ujammal a telefon másik szélét.
Szóval az ujjamnak jobb lenne az 5 colos kijelző, de a szememnek nemtudom. Viszont csábító az üzemidő és volt már Xiaomi készülékem Redmi Note 2, nagyon szerettem a xiaomi felületét meg hogy ezernyi dolgot lehet benne álíltani. Egyedül az üzemideje volt eléggé tré a Note 2-nek, azért is adtam el.
Szóval még gondolkodom mi is legyen, de utána néztem a Note 3-nak is amiben más Snapdragon processzor van és eléggé sok panaszt láttam hogy jó ha 4 órát kibír a telefon és már modem cseréket javasolnak. Nem hiszem hogy olyan telefont vennék ami üzemidőben legalább a 8 óra képernyőidőt nem hozza. -
Norby86
őstag
válasz
Nashville #6758 üzenetére
Aha, értem.
Végülis a mentés az úgy is lementhető hogy ki exportálod és ha netán ujra rakod a telefont akkor be tudod importálni az appba az elmentett beálíltásokat? Mert az angol tudásom azért hiányos és ha egyszer ezt beállítom fixen, utána ha a telefont ujra kell húzni valami miatt, nem szeretném ujra végig zongorázni a beállításokat.
Mondjuk ha netán nincs ilyen funkció benne egye fene, talán végig zongorázom ujra.
De gondolom ennyi pénzért már csak van benne ilyen exportálási lehetőség.
Mg nemdöntöttem el fixen hogy e mellett a telefon mellett teszem e le a voksom, pro-kontra ugrálnak a fejembe gondolatok de egyenlőre azért ez a telefon áll előrébb rangsorba.Igazából a nagyobb méretű Note 3-at is néztem ami 16 Mpx-es kamerával van szerelve, de mintha képminőségben nem készítene az sem jobb képeket, hiába a 16 Mpx-es kamera. Azt nem tudom a jelenlegi 5,5 colos telefonom után az 5 colos telefonra mennyire tudnék visszaszokni. Kézre az biztos hogy kényelmesebben tudnám irányítani. Igazából a mostnai 5,5" telefonom előtt 4,7" LG volt, azután lett 5,5-ös, szóval pont a kettő közti képernyőméret maradt ki.
Apropó, irtad a bootloader nyitás menni fog meg 5 perc. De mivel nem jó az angol tudásom, ha esetleg ezt a készüléket választom és segítség kellene, fordulhatok hozzád a szöveg megfogalmazásban?
Mert nemtudom a kérelmet hogyan érdemes megofgalmazni.
-
kukinyo
addikt
válasz
Nashville #6757 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Ezt a részt megtaláltam, alatta hogy hány másodperc alatt erősödjön teljes hangerőig de nálam ez nem csinál semmit.
A 4PDA-n is panaszkodtak erre többen. Megoldást ott sem találtam.
Hiányolom a minimum hangerő beállítást, hogy milyen hangosan induljon a csörgés.
Pedig ez egy nagyon hasznos funkció (lenne ha működne). -
Norby86
őstag
válasz
Nashville #6739 üzenetére
Köszi, ez jól hangzik, nem is tudtam hogy van olyan külön miui-s tweak alkalmazás amiben ezt be lehet állítani.
Tud amugy magyarul is ez a program, vagy csak angolul? Még nincs ilyen telefonom, csak gondolkodóba estem hogy lehet ez lesz a következő telefonom és a megfelelő döntés miatt szeretném az infókat összegyüjteni mielőtt megveszem.
Amugy az ingyenes verzió miben tud kevesebbet mint a fizetős? Mert nekem igazából ez az egy funkció lenne a leg fontosabb amit irtam/irtál hogy zárképernyőnél ne lehessen lekapcsolni a telefont.Közben olvastam Victoryus cikkét a Redmi 3S és a Lenovó P780 összehasonlítását és a végén azt olvastam a cikknek hogy a roothoz elősszőr bootloadert kell nyitni amit kérvényezni kell a kínaiaktól. Ez nem hangzik túl jól, megszoktam hogy valami degédprogrammal feltolom a TWRP-t aztán mehetnek a zipes programot/tweakek a telefonra, na meg a root. De igy ha történetesen kérvényezném majd, mennyi az esélye hogy meg is adnák?
Mert azért én root nélkül nemtudnék élni megmondom őszintén. -
válasz
Nashville #5267 üzenetére
Kipróbáltam. A sztereo módot szerintem itt is célszerű kikapcsolni, azzal csak rosszabb. Ahogy megfigyeltem, ilyenkor az alsó mikorfont használja. Én maradtam az aac hangkódoslásnál, 48k/256k mellett. Hát, ha pont a forrás felől van a mikrofon akkor türhető, de arra a kamerának kéne lennie nem a mikrofonnak
Egy fokkal jobb, de így is pocsék.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Nashville #5218 üzenetére
Igen elsőre azzal, utána fel sem tettem csak be bootoltam vele és Su-t installáltam.
Felraktam egy imaget 0-ról és egész addig működik amíg a SuperSu -t nem telepítem fel.
Az a baj, hogy én hülye nem csináltam mentést, vagyis csak miután láttam,. hogy nem bootol be (Vagyis új image + su már belerakva).De teszek akkor egy próbát, hogy felrakom a TWRP -t parancssorból.
Most éppen 0-rol telepítek megint egy rendszert.
-
-
-
-
-
-
-
KMT
addikt
válasz
Nashville #4259 üzenetére
Igen, erre én is szeretnék megoldást. Mert a twilight-ot is mindig ki kell kapcsolni, ha valamelyik alkalmazás engedélyt kért. Vagy épp frissíteni akarom a munkahelyi leveleket. Nem értem, hogy miért akadnak össze...
Mi köze van a képernyőt maceráló alkalmazásoknak az engedélykérésekhez?
-
-
xabolcs
őstag
válasz
Nashville #4225 üzenetére
A Redmi 3 topikban foltett hasonlo kerdesre adott valaszokat nezted mar?
-
-
-
xabolcs
őstag
válasz
Nashville #3532 üzenetére
Kozben mar sikerult is, driver cserevel!
-----------------------------
Es mit ir ki 50%-nal? Ugyanazt mint joysefkenek: "Not connected to Mi Phone" ?Sok fele hibaval tud megallni 50%-nal, nagyon fontos, hogy mit ir ki allatta!
Mert ha neked is ugyanez a hibad, akkor add hozza a fejleszoi lehetosegek / Mi Unlock allapot menuben a telefonodotat!
joysefke kepen lathato also gombbal: "Add account and device", ha esetleg elsore nem sikerul, akkor probald tobbszor, egeszen addig, amig sikerul.(OFF)En most nyitottam egy sima Redmi 3-at, ezeket vegignyomkodtam, s sikerult nyitnom. De az Redmi 3.(/OFF)
-
Pelota
csendes tag
válasz
Nashville #3499 üzenetére
Nézd meg, hogy a "fastboot devices" listázza-e a készüléket vagy sem (amikor az fastboot módban van).
Vagy próbáld meg a MiFlash-t (szintén fastboot módban), ha nem mutatja akkor hasonló lehet a probléma mint nálam. A windows-ban rendbe kell tenni az adb drivert. Utána nekem sikerült az unlock.Hosszabban:
Nekem is ez volt a gondom, megvolt az engedély, mégis megállt 50%-nál. Ugyanúgy végig olvastam mindent, napokon át próbálkoztam, már a ROM cserén gondolkodtam (Eustock-tól, Global Dev ROM volt rajta) -hátha...
Aztán azt vettem észre, hogy a fastboot program nem látja a telefont, hiába volt az fastboot módban. (Érdekes hogy adb-vel ment.) A "fastboot devices" nem adott vissza semmit. Szerintem az unlocker program 50%-nál kezdene a telefonnal kommunikálni, de nem tud, ezért áll le.
Megnéztem a Device Managerben (Eszközkezelő talán magyarul?), ott egy Kedacom USB Devices alatt szerepelt egy Android Bootloader Interface -version 11.0.0.0- és ha jól emlékszem még egy Android Phone alatt lévő Android Bootloader Interface is volt nálam. Én eddig csak az utóbbit ismertem, ezért a Kedacom-ot eltávolítottam és megmaradt az Android Phone alatt lévő -ennek verziója 7.1.0.0 volt.
Ezután kipróbáltam a "fastboot devices"-t (telefon újra bedug előtte) és kilistázta a készüléket. Ezután kipróbáltam az unlocker programot és egyből sikerült.
Most megnéztem, hogy mi történik ha leszedem az Android Phone alatt lévő Andorid Bootloader Interface-t és rádugom a telót fastboot módban. Megjelent újra a Kedacom és ezzel is működik a fastboot.
Szóval nálam a különböző driverek voltak összeakadva.(Windows 10)
Ha a "fastboot devices" listázza a készüléket, de mégsem megy, akkor passzolom, nem tudom mi lehet az oka.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Nashville #3499 üzenetére
Az új 6.11.03 Romban a fejlesztői menűben már megtalálható a Mi Unlock állapot ellenőrzése és ott hozzá tudod adni a Fiókot és az eszközt. Egy próbát megér. Gondolom a sok hiba miatt bekerült ez a funkció is. (Természetesen a Fejlesztői menű csak úgy nincs ott
Elő kell csalogatni a szokásos 7 klikk a MIUI verzióra- Beállítások- A telefonról menűben.
-
szpali
addikt
-
dekan0v
tag
válasz
Nashville #2719 üzenetére
Nekem munkateló lett a Redmi 3s. Note 4 a "rendes" telóm, de mióta ez megvan, vissza se raktam még a sim kártyát. Ledöbbentem, hogy mennyire pörgősebb a rendszer, simán megy az alkalmazások közti váltás, na meg persze a brutal üzemidő. Nagyon jól sikerült kis teló ez.
-
dzsi23
addikt
válasz
Nashville #2605 üzenetére
Nálam max. 1.8 GB van szabadon, ha kiürítem a memóriát, és 900 MB alá nem nagyon megy, akármit nyitok meg. Simán meg lehet nyitni 10 appot újratöltés nélkül, csak nem mindegy, mi az a 10 app... nyilván 10 nagyobb játék vagy egyéb erőforrás-igényes dolog nem fog menni, de más telefonon sem.
Zavaró a hátlapi hangszóró, valszeg ezért került már a Redmi Note 4-ben (meg a többi újabb Xiaomiban, és sok másik telefonban) is alulra (bár én sosem értettem, miért hallgat valaki zenét a telefon hangszóróján).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Overwatch 2
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest