- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
Lajos65 #8083 üzenetére
Romok letöltő linkjei az összefoglalóban...
(#8067) Kovács Zoli:
Ugyanúgy Updater (Frissités) alkalmazássalvisszalehet dev-re váltani stable-ről. Adatok ugyanúgy elvesznek. -
ekrisztian
őstag
válasz
Lajos65 #8064 üzenetére
Igen, én így csináltam, global dev 6.9.15-re tettem global 8.1.1.0 ami tartalmaz már magyar nyelvet.
Csak azért cseréltem, mert nem akartam, hogy muterom valami bugos dev-re frissítsen, és 1200km-ről nehezen tenném helyre. De meg van elégedve vele. Boldog, hogy a "tanyán" is van 4g és mégse fogy le az adat. Van neki vagy havi 400megade lényeg, hogy stabil.
-
Na közben letöltöttem az eu-s romot és belenéztem, abban sincs még magyar nyelv. Szerintem ez csak idő kérdése, ha nem akarsz magad fordítani, apk-t kicsomagolni, romot főzni, akkor várj pár hetet.
Úgy gondolom nincs ilyen készüléke még egyik szorgalmasabb developernek sem, ezért nem fáj még hogy nincs magyar nyelv rajta.Ha veszel egy telót nekem is, pár nap alatt 95%-os magyarra megcsinálom manuális kulimelóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest