- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
cappa72 #15823 üzenetére
Megtörtént.
Ugyan volt már róla szó többször is, de Milestone2 most szedte szépen össze.
-
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
cappa72 #15109 üzenetére
Megtiszteltetés, hogy egy ilyen ikonikus tálentum érdeklődését is felkelthettem.
(Anno a Te írásaid alapján tanultam meg szinte mindent...)
Az utolsó sor azért megszívlelendő...én azt hittem, hogy egy teljesen új anyagot kapok a kezembe...
...de azért külső szemlélőnek ez egy google mentesített, szépen megtémázott LineAgeOS.
(Persze, ha egy Linuxhoz jobban értő szakember belenéz, lehet vannak benne érdekességek) -
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
cappa72 #4338 üzenetére
Én sem szoktam rögtön használni egyiket sem, a saját töltőfejeimből 2 még gyári csomagolásban dobozban pihen, BltzWolf 5 portos asztali töltő és mindenféle minőségibb kábelek. Semmi baj nem is volt eddig, gyári fejeket csak utazáskor szoktam vinni esetleg, de abból is van 1.8A-es amit viszek.
Eustock tartozék garanciáról tud bárki mondani valamit? Vissza kell küldeni a telefont is a tartozékkal, ahhoz, hogy szóba álljanak velem, mert ez az opció cseretelefon híján nem megoldható, így ha nincs más megoldás, akkor benyeljük, hogy gyári hibás a töltő.
-
voci
tag
válasz
cappa72 #3592 üzenetére
Ez nekem is megvolt. De azóta sem sikerül mégegyszer összehozni, hogy kiírja a zöld pipát a desktop program. A 3S-en elindul most a helium, megvolt az engedélyezés. De ennek ellenére sem tudja visszaállítani a programot. Az lehet esetleg probléma, hogy a másik telón 4.1.10 miui van?
Szerk.: Most direkt újraindítottam a telót, hogy újra össze kelljen kapcsolni a desktop alkalmazással. Kicsit nehezen veszi a ptp módot. Viszont amikor beveszi, akkor csak kb. 1 másodpercre villan fel a zöld pipa a desktop alkalmazásban, utána visszatér az alapállapotra. A telefonon pedig kiírja, hogy most már használható mentésre a program, illetve a telefon újraindítása után újra össze kell kapcsolni a desktop alkalmazással.
-
voci
tag
válasz
cappa72 #3585 üzenetére
Az a problémám, hogy hiába próbálom akárhogy, nem jön elő a zöld pipa a desktop alkalmazásban. Hiába állítom be a ptp módot, nem sikerül összekapcsolnom vele. Melyik driver kell hozzá, mert már a cm-essel is próbáltam, most a xiaomi oldaláról letöltött adb driver van fenn.
A desktop nem csak az altiváláshoz kell? -
voci
tag
válasz
cappa72 #3576 üzenetére
A régi telefonom rootolt. Onnan lementettem a Heliummal az alkalmazásokat (apk-val együtt) az SD-re. Onnan átmásoltam a carbon mappát a 3S-re. A 3S-en pedig a helyreállításnál kiválasztom az alkalmazást, nyomok a helyreállítás gombra. A hibaüzenet: "Hiba történt az alkalmazás helyreállítása közben. A hibanapló továbbítva a ClockworkMod részére. Bökj a Helyreállítás-ra a fennmaradó alkalmazások helyreállításának folytatásához."
Az Átköltözés - Mi Mover kombóval sem sikerül megcsinálni. Ott meg az átküldéskor a régin kiírja, hogy az alkalmazás sajnos leállt, de nem áll le. Kis idő múlva eltűnik a hibaüzenet, és azt jelzi ki, hogy sikeres volt az adatátvitel, a 3S-en is megjelenik a sikeres átvitel, de mégsem megy át semmi. Ezek után egyből megszakad a kapcsolat a két eszköz között. -
-
-
kmisi99
addikt
válasz
cappa72 #3216 üzenetére
Köszönöm, délután ki is próbálom, ha régi telefonomra átmentve jó lesz, akkor legyalulom a telefont. Már csak az a kérdés, hogy mi a legjobb, módszer amivel midnent totálisan vissza tudok állítani és mindent törölni nullára. Valami háttér alkalmazással lehet a gond. Mert, ha 100% ról elkezdeném nyomkodni és le se tenném 8-10 óra akár ki is jöhetne nekem, szóval az akku elvileg jó, de ha nem használom sokat akkor marhára merül. De az akku menüpontnál nem igazán mutat semmi kiugró értéket, hogy bármi enné e az akkut.
-
Pety
senior tag
válasz
cappa72 #2403 üzenetére
Ezt kipróbáltam én is de a következő újraindítás után ugyanoda visszavált.
A problémám ugyanaz újraindítás után van 4g(H+) de pár mp múlva visszavált 3g-re ott meg semmi nem működik hiába írja ki,hogy van térerő.Ma egész nap jártamban keltemben próbálgattam szinte sehol sem működött a net.
Utolsó elkeseredésemben mondom kipróbálok egy gyári beállítások visszaállítás,ez meg elszáll bejelentkezési hibaüzenettel.
Vissza lehet tenni valahogy a frissítés előtti verziót?
Vagy mi a franc lehet ezzel a telefonnal? -
válasz
cappa72 #2403 üzenetére
Közben megírta a srác, hogy mi a pontos hibajelenség:
Sim be- teló be- pin be- bejön a kezdő ablak és a térerő ikon villan
egyet 100%-ra és uténa ott marad a kis x. Hívás indítás nem lehetséges
mert nincs mobil hálózat. Ez van Panonos kártyánál SIM 1 -beVodás kártya: a kezdés ugyan az. Viszont itt térerő bejön, néha
változik is.Az értesítési sávban meg jelenik, hogy VODA 4G Hívás
indítás - elindul a folyamat, de a kicsöngés előtt megszakad és kiírja
hogy " call ended "Ez a jelenség.
Van esetleg valami ötlet?
-
válasz
cappa72 #2403 üzenetére
Szia, köszi a választ. Sajnos nem tudom mi a pontos hibaüzenet, de abszolút nem lehet telefonálni. Mintha azt mondta volna a tulaj, hogy valami olyasmit ír ki, hogy nincs mobilhálózat, de nem vagyok benne biztos. Látszólag van térerő, de ahogy telefonálni akar eltűnik.
-
-
forgonati
őstag
válasz
cappa72 #2230 üzenetére
Én ott a fórumo azt olvastam hogy kisebb 4G ingadozásnál is már levált 2G-re, és a nagyobb baj hogy nem akar utána visszamászni, hiába van full 4G térerő. Restart megoldja a dolgot, de ez azért mégsem megoldás. Lehet hogy nem fekete-fehér, de én ilyeneket olvastam az official fórumon.
-
arktos
tag
válasz
cappa72 #2036 üzenetére
Akkor kiegészíteném az én tapasztalatommal, hogy ne csak negatív legyen.
Tegnap koradélután frissítettem, semmi problémát nem tapasztaltam azóta sem (újraindulás, widgetek nem működnek, stb.).
Ez egyetlen, ami nálam hibaként jelentkezik, az ez (de ez a frissítés előtt is ilyen volt):
[link] -
Milestone2
nagyúr
válasz
cappa72 #1910 üzenetére
Vagyula (is) azt mondta: fastboot oem edl a jó parnacs és ma egy kollégának így sikerült edl-be rakni a Redmi3S-t más módon ( pl. adb reboot edl ) nem.
-
pete_21
addikt
válasz
cappa72 #1687 üzenetére
(#1687) cappa72 és (#1710) Williamgrant: Köszönöm a választ, ma is okosabb lettem.
(#1691) Victoryus: Ez a telefon tényleg nem Gorilla Glassos, de egyébként a gorillákra is érdemes fóliát tenni. Van sok teszt, amiben kalapáccsal, kulccsal, szikével esnek a kijelzőnek, és persze egy karc sem lesz rajta. Nem is ezek tudják igazán megkarcolni, hanem a porszemcsék, amik mikrokarcokat okoznak. Na ennek a gorillák sem teljesen ellenállók.
Mindenki: Ha már szóbajött a védelem: milyen fóliát ajánlotok? Linkelnétek megbízható ebay eladók, aki jó fóliát árul? Egyébként az üvegfólia miben jobb, mint a sima?
A fémház mennyire karcolódik? (Kulccsal sosem tartanám egy zsebben, de ugye a porszemcsék...) Érdemes a hátlapjára is fóliát tenni? Esetleg szilikontokot? Vagy hagyjam a tokot a francba, és csak használjam előlapi fóliával? A leeséstől nem félek, inkább a karcoktól, csak nem tudom mennyire alaptalan a félelmem.
-
válasz
cappa72 #1680 üzenetére
Köszönöm!
(#1681) Viktor0610
Értem, ki mit szokott meg, nekem ezek miatt kell:
AppOpsXposed - Beállíthatod hogy mely alkalmazások mely jogkört kapják meg. Igen tudom, az android 6 már tudja ezt, azonban később könnyen elveheted így, tesztelheted hogy mely jogkörök nélkül nem megy és a legfontosabb: fals adatokat tudsz adni az alkalmazásoknak. Pl. Facebook app kér minden létező adatot, meg is kapja csak éppen fake a készülék infó, a tulajdonos adatai, névjegyzék, stb. Szerintem zseniális adatvédelmi eszköz.
Amplify - Wakelock, alarm triggerek manipulálása. Megadhatom hogy pl. a Facebook alkalmazás egy nap hányszor induljon el a háttérben. Mivel nem ülök a facsén állandóan, de pl van ismerős aki nem tudja a telefonszámom és a nyamvadt fb messengeren küld üzenetet, mégis elér. Pl óránként egyszer kap az app erőforrásokat (netet, procit) azon kívül kusscsi van. Rengeteg akkumulátor fogyasztástól kíméltem meg a telefonom, üzemidőt kapok cserébe és némi mobilnetet is spóroltam.
YouTube background - Magáért beszél, lezárt képernyő mellett fut a Youtube zene lejátszás. Amíg MO-n nem elérhető a havidíjas google opció, nagyjából más módon ez a képesség nem elérhető. Nem csak YT-ról hallgatok zenét, de azért előfordul. Pl az autóban vezetés közben bevágok egy 60 perces mixet BT Audio-n, közben nem villog az arcomba a kijelzőn futó anyag, kerózás közben le tudom zárni a képernyőt. Nekem ez napi használatú funkció.
Lucky Patcher integráció - Amellett hogy rengeteg mindent tud, kiemelném a fejlett reklám blokkolási képességet. Konkrétan belenéz az Apk-ba és manuálisan ki tudod kapcsolgatni az adott java osztályokat/modulokat amikről úgy gondolod hogy pl. reklámot hoznak. Olyannyira működik, hogy a legtöbb ingyenes, de reklámoktól hemzsegő app 0 net fogyasztósra redukálható vele. Emellett még jópár fegyvere van az Android korlátai ellen, pl. állítható vele hogy a Google Play Services milyen dpi értékűnek lássa a telefonod. ODEX-álni tudja a rendszer appokat, több lesz a szabad memória a belső tárhelyen. A warez képességei miatt üldözött termék, azonban zseniális fejlesztés ez is. (netbew.com-os linkről érdemes tölteni)
xMIUI és Miui 8 Tweaks - Annyi funkció mint égen a csillag. Az amúgy szuper MIUI-t még tovább lehet masszírozni."Ezt én inkább hibának rónám fel"
Egy egysimes telefon után előny. Külföldön szoktam venni egy netes simkártyát amíg nyaralunk és így közben a saját számom is elérhető, vagy nem kell vinnem másik telót. Nekem már így is előrelépés.(#1682) tom120514
Nekem nem tűnt fel hogy pontosabb lenne, inkább ellenkezőleg. Mindkét telefon friss 6.9.22-es multi rom van. Mondjuk nem vagyok "vájt szemű"Ja és az ujjlenyomat olvasó stabilabb mint a Sony telókon.
(#1683) pete_21
Tudtommal LTE-n csak net adat megy, hang csak VoLTE támogatás mellett kerül rá.(#1685) hevizms
Vagy a driver.(#1689) Petyka3
Pedig egyszerű, kevés fény, kevés kontraszt, kevés fókuszpont.(#1691) Victoryus
Simán megkarcolja egyetlen porszem is.
Elég nehéz fóliát fotózni. -
Weather
csendes tag
válasz
cappa72 #1332 üzenetére
Történetesen foglalkoztam. Antenna, parabola, kábel TV szerelő is voltam.
Természetesen nem fizikailag értem az elavultságot, nem vagyok hülye. A világegyetemben mindenféle frekvencia van és a világegyetem sem elavult.
És csak kérdés volt.
Mert a távközlésben is úgy néz ki egyre magasabb frekvenciákat preferálnak ahogy telnek az évtizedek, annak ellenére hogy a frekvencia emelkedésével romlik azok terjedése.Fiatal sem vagyok hogy tapasztalat nélküli legyek, én még használtam 0660-as telefont ami azt hiszem 450Mhz-en ANALÓGBAN működött, és még SIM kártya sem volt a telefonokban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest