Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
őstag
Na megint sikerült egy kis előrelépést csinálni. Eddig jutottam:
C:\ADB>adb devices
List of devices attached
d284cc247d43 unauthorizedC:\ADB>adb backup -apk -shared -all -system -f C:\backup.ab
adb: unable to connect for backup: device unauthorized.
This adb server's $ADB_VENDOR_KEYS is not set
Try 'adb kill-server' if that seems wrong.
Otherwise check for a confirmation dialog on your device.Elvileg mehetne is a dolog, csak ezt a device unauthorized dolgot kellene megoldanom. Valakinek valami ötlete van rá?
-
Janou
őstag
Sziasztok megint
Most kitalálta hogy magához tér a teló. Gyorsan feltöltöttem az akksit. Akkor tehát pontosan mit kellene vele csinálnom hogy le tudjam menteni róla a képeket?
Múltkor sikerült már felismertetni a fastboot devices parancsra. Eddig ennyi. -
Janou
őstag
-
Janou
őstag
válasz
trebrona #14409 üzenetére
Úgy semmi nem történik. Tehát amit eddig csináltam. Telefon bekapcsolva Hangerő Fel +Power gomb, gépre rádug. Leszedtem ezt az ADB. zipet innen. Ha ott nyitok egy Power Shell ablakot akkor a hibát írja ki, ha nyitok egy cmd-t Rendszergazda módba, benavigálok az ADB mappába és ott beírom a fastboot devices-t akkor pedig semmi nem történik. Behozza újra a promt-ot.
-
Janou
őstag
válasz
Slukkica #14407 üzenetére
Köszi. Nem vagyok egy nagy guru, tuti lesz még pár kérdésem. Pl. Már az ADB-vel elakadtam. ADB.zipet leszedtem, nyitottam egy powershell ablakot beírom hogy fastboot devices és ezt kapom. Pedig abból a mappából indítom és ott van benne a fastboot.exe.
fastboot : The term 'fastboot' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. C
heck the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again.
At line:1 char:1
+ fastboot devices
+ ~~~~~~~~
+ CategoryInfo : ObjectNotFound: (fastboot:String) [], CommandNotFoundException
+ FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException -
Janou
őstag
Köszi mindenkinek a tanácsokat. Végül úgy döntöttem, hogy nem lesz megcsináltatva a teló. Kijelzőt kellene benne cserélni, erre nyilván rájön a munkadíj. A telefon háza is sérült, illetve a kicsit kontaktos is az USB csati. Ez így együtt már kimeríti a GTK fogalmát. Főleg hogy nettóban tudok venni Eustock-on egy Redmi 5-öt...
-
Janou
őstag
Sziasztok
Egy rommá tört kijelzős telóról (3S) hogyan lehet az adatokat lementeni?
-
Janou
őstag
Srácok!
Hova érdemes vinni a telót szervízbe( Redmi 3S)? Gari már nincs rá, valószínűleg egy USB aljzat cserére lenne szükség mert hol tölt, hol nem, a töltő pedig tuti mert más telókat rendesen tölti. Tehát kontaktos.
-
Janou
őstag
Valaki a #12417-re tud valamit mondani? Mert még továbbra sem akar rendesen működni a közelségérzékelő és kíváncsi vagyok hogy érdemes-e megpróbálni egy custom rommal is...
-
Janou
őstag
Sziasztok
Gariztatásnál kötelező MIUI-val visszaküldeni a telót vagy lehet custom rommal is.
-
Janou
őstag
válasz
Black_Raven #12146 üzenetére
Igen, ezen már gondolkodtam én is, de kb ugyanaz a 2. És hátha ebben nem ír jegyzeteket hívás közben.
-
Janou
őstag
válasz
Black_Raven #12144 üzenetére
Tudom, csak az volt a baj hogy én Developert akartam visszatenni, mert az volt rajta. És azt nem engedte, csak a Stabilt.
De lényeg hogy megoldódott.
-
Janou
őstag
Sajna, nem jött be a dolog. Se a kínai se az angol programmal nem csatlakozott a teló... Szóval ebből valószínűleg MiFlash lesz.Akkor kezdésnek BL-t kellene nyitnom.
-
Janou
őstag
válasz
trebrona #12130 üzenetére
Az a baj hogy ebben a leírásban az van hogy
"Kapcsold ki a telefonod, majd a hangerő fel és bekapcsoló gombot tarts nyomva pár másodpercig, ameddig a Mi logo megjelenik. Egy fekete háttéren lévő telefon képének kell bejönnie, ha nem ezt mutatja akkor rosszul csináltad és próbáld meg újra."
A baj csak az hogy ez egy Redmi 3S és itt nem az jön be hanem egy kínai menüs valami. Ami angolul olvasható még benne az, az hogy : fastboot, recovery és download. -
Janou
őstag
válasz
cincinatus #12078 üzenetére
Na megpróbáltam a dolgot és természetesen nálam nem működik a downgrade. "Sorry, flash older version is not allowed"
Hogyan kell akkor downgradelni pontosan? Annyit már írtatok hogy MiFlash a megoldás. Van erről valami pontos leírás? Nem szeretném téglázni a telót. -
Janou
őstag
válasz
Black_Raven #12076 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Akkor csinálok egy mentés aztán hajrá.
-
Janou
őstag
válasz
Black_Raven #12073 üzenetére
A frissítő annyit mond hogy nincs újabb.
-
Janou
őstag
válasz
razorka777 #12072 üzenetére
Köszi. Valami leírás található valahol a használatáról?
-
Janou
őstag
Sziasztok
Hogyan lehet visszatenni a MIUI 8-at a 9 helyett? Lefrissült, de egy katasztrófa.
Teljesen gyári minden, zárt BL stb. -
Janou
őstag
Sziasztok
Továbbra is írja a jegyzeteket \ lenémítja a hívásokat a teló. Jack dugóba belefújás és a sensor repair fix sem segített. Mik a további lehetőségek? Tényleg nem csinálja senkinek sem ugyanezt a teló? A gyári service menüben nektek milyen értékeket mutat a Proximity Sensor Test-ben? Kéz hozzáérintve 20-at mutat kifújás után pedig olyan 1100 körüli értéket.
-
Janou
őstag
Sziasztok
Teszt menüben ha tesztelem a Proximity Sensort milyen értékeket kellene kapnom? Ha nincs a közelében semmi akkor 20-at mutat, ha odateszem a kezem akkor 650-et és besárgul a kép. Csak azért kérdezem, mert telefonálás közben folyamatosan jegyzetet ír a telefon fül segítségével.
-
Janou
őstag
Köszi mindenkinek, megvan!
-
Janou
őstag
Sziasztok
Ezt szeretném megcsinálni:
Mit tehetek ha félek attól, hogy a Power gombom a sok képernyőfeloldástól idő előtt meghibásodik?
A dupla koppintásos feloldást a Xiaomi telefonok kernelei kevés kivételtől eltekintve, nem támogatják. Így a Play-ről letöltött ilyen aplikációk is hibásan/hiányosan működnek és csak félmegoldást nyújtanak. Viszont alternatíva lehet a Hangerő gombokkal való feloldás, mellyel így némileg tehermentesíthetjük a bekapcsoló gombot.
Beállítások/Rendszer/GombokDe nincs ilyen lehetőség az adott menüben. Hol keressem?
-
Janou
őstag
Sziasztok
Milyen üveget érdemes a telóra venni? (3S Prime) És természetesen honnan? (gondolom Ali) Drágát sem akarok, de a gagyit is kihagynám.
-
Janou
őstag
Sziasztok
Azzal lehet valamit kezdeni hogy telefonálás közben ne oldódjon fel a képernyő az ember arcától és ne némítsa le magát, ne írjon jegyzetet, stb ? Akkor is ezt csinálja, ha direkt ki van lőve a kijelző a power gombbal.
-
Janou
őstag
Sziasztok
Rákerestettem a telóval hogy milyen frissítés elérhető. Feldobta 7.3.2-őt. Ezt érdemes felrakni? Igazából a 7.2.24-et szeretném feltenni rá, de azt nem ajánlja fel. Ha innen leszedem a recoverys zip-et azt fel tudom tenni? És lesz benne magyar nyelv? Vagy van valami egyszerűbb módszer hogy a kívánt ROM-ot feltehessem rá?
Jelenleg 6.10.20 van rajta. -
Janou
őstag
válasz
Viktor0610 #2986 üzenetére
És mit mondasz neki? Katt?
Vagy tök mind1 csak beszélni kell? Érzékenységet lehet álltani? Mert nálam ha beszélünk mellette akkor sem történik semmi.
-
Janou
őstag
Nem akarok erőszakos lenni de erre tudtok valamit mondani?
-
Janou
őstag
Sziasztok
A hangvezérlés funkció hogyan működik a kameránál vagy hogyan lehet működésre bírni? Mert Mód-nál kiválasztom, hogy hangvezérlés, de nem reagál semmire.
Kamera beállításainál pedig nem találtam erre vonatkozóan semmilyen beállítást.
-
Janou
őstag
Meg lehet az valahogy csinálni, hogyha van nem fogadott hívásom azt a zárképernyő közepén lássam kiírva nagyban, ne csak a felső értesítési sávon pici ikonként?
-
Janou
őstag
válasz
xabolcs #2334 üzenetére
Nem, ő nyílván úgy használná ahogy van. Csak engem zavar rajta az a sok felesleges progi. Alap esetben megesznek 1,5 RAM-ot és tuti lejjebb lehetne vinni ezt az igényt.
Amúgy ezt a mókolást nagyüzemben csináltam a saját telómon (S3) azóta akarok minden felesleges nem használt progit eltüntetni. -
Janou
őstag
válasz
xabolcs #2311 üzenetére
Nem frissítem le. Feleségemé ő meg nem szereti ha mókolom a telót.
A xiaomi.eu-s rom kevesebb erőforrást eszik? Tehát tárhelybe meg ramba... És van annyira stabil mint a developer? És ami a legfontosabb ott is benne van még a galéria leállt hiba amikor abból akarsz megosztani képet valamelyik programba (viber)?
TC-ben csak akkor tudok belenyúlni a filerendszerbe ha már rootoltam, ugyebár?
-
Janou
őstag
válasz
xabolcs #2304 üzenetére
xabolcs: Mindenképp törölni szeretném!
trebona: Root után valami progival fogom tudni eltávolítani? Mert gondolom az alkalmazáskezelőben továbbra sem fog menni.
És nem szeretnék romot sem cserélni. Valószínűleg ez a Global Developer a legstabilabb... Meg hát nem az enyém a teló.
-
Janou
őstag
Sziasztok
Hogyan törölhetőek felesleges gyári progik a telóról?
Pl. Google Chrome.
-
Janou
őstag
Nyitott BL-nek amúgy van valami veszélye?
ROM frissítés és rootolások kívül van még valami ami miatt kellhet?
-
Janou
őstag
Sziasztok
Olyannal találkozott már valaki hogy ha belép a galériába és onnan küldeni akar egy képet pl. Viberbe akkor kivágja hogy a galéria alkalmazás sajnos leállt... Jelentés küldése stb. Van erre valami megoldás? ROM: Az eredeti "gyári" 6.9.15.
-
Janou
őstag
Ujjlenyomtatot hol lehet hozzáadni?
Egyszerűen nem jövök rá. Rámegyek az ujjlenyomat hozzáadására ott pedig felajánlja hogy Minta, PIN, Jelszó...
-
Janou
őstag
válasz
Milestone2 #1532 üzenetére
Tehát akkor BL nyitás, TWRP flash majd SuperSU.zip a helyes sorrend?
-
Janou
őstag
Lehet butaságot kérdezek, de javítsatok ki ha tévednék... Ahhoz hogy rootoljam a telót, először mindenképp nyitnom kell a BL-t, majd recoveryből telepíteni a Supersu.zipet... Mindenképp fel kell telepítenem a TWRP-t is ehhez vagy megfelel a gyári recovery is? A global dev-et nem szeretném bántani.
-
Janou
őstag
Szerintetek ha vennék egy ilyet a telóra az leárnyékolná és gyengébb lenne a térerő?
-
Janou
őstag
válasz
ekrisztian #1407 üzenetére
Szintén SIM nélkül használjuk.
-
Janou
őstag
válasz
Milestone2 #1289 üzenetére
MIUI Verzió: MIUI 8 Global 6.9.15 I Beta
-
Janou
őstag
válasz
Milestone2 #1289 üzenetére
Akkor majd ha gyerek mellett lesz egy kis időm, bekapcsolom.
Bár Eustockról jött, szóval sanszos a Global Dev.
-
Janou
őstag
Sziasztok
Nekem is megérkezett a teló, de még nem volt időm bekapcsolni. Feleségemé lesz és így a legstabilabb rom kell. Szerintetek mivel járok a legjobban? Ha rajta hagyom azt ami van, vagy nyitok BL-t, telepítek TWRP-t majd xiaomi.eu stabil vagy developer rom?
-
Janou
őstag
válasz
Milestone2 #1141 üzenetére
Na az királyság... Mondjuk leírás alapján nem egy nagy cucc ez a BL nyitás sem meg hasonlók, de feleségemnek kell neki pedig az a fontos hogy stabil legyen, minden működjön és magyar legyen. Így szerintem neki a global dev a legmegfelelőbb. Szóval akkor hozzá sem kell nyúlnom.
-
Janou
őstag
Eustockról rendelt telón ugyebár global dev lesz? A legfrissebb? Vagy szükség lesz erre a fastbootos rom telepítés mókára?
-
Janou
őstag
Ez az üveg kijelző védő jó lehet rá? [link] Nem túl olcsó?
-
Janou
őstag
Nálam a státusz: Megerősített. A termék megrendelése feldolgozva. Akkor már csak várni kell...
-
Janou
őstag
Én utánvéttel rendeltem... a nagy sietségben. Meglátjuk mikor kapom meg.
-
Janou
őstag
Én is megrendeltem az arany 3S-t Eustockról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest