- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendelin8
csendes tag
válasz
jambiyya #16111 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de az én lineage-omon gond nélkül megy az Erste George és a Revolut, mást nem használok, eddig még nem volt olyan app, amit nem tudtam volna rátenni. Lineage 16 Android 9-nek megfelelő. Ráadásul rootolva van az enyém, utóbbi magisk-kal megoldott. Az akksit se zabálja. Egyedül a vowifi hiányzik, @kiir Havoc-OS tudja esetleg?
-
fa4hu
őstag
válasz
jambiyya #16106 üzenetére
Havos-OS-ből van ennél sokkal újabb is, ha jól emlékszem, Android 12-vel.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
jambiyya #15705 üzenetére
Most már a MIUI Launcherben is választható hogy régi miui rendszerű legyen, vagy alulról felfelé csúsztatva alkalmazástár... igaz még csak ebben az egy verzióban [system launcher 4.10.6_1043]
-
sz.j
nagyúr
-
Bubesz90
csendes tag
válasz
jambiyya #14973 üzenetére
SMS-eket kap? Én egyszer meguntam, hogy minden újraindítás után frissíteni kell a preferált sim kártyát, és arra nyomtam, hogy "nem". (Gondoltam nem frissítem.) Ilyenkor egyáltalán nem rendel sim-et sem az SMS-hez, sem a mobilnethez. Beállítottam kézzel és utána teljesen jó volt megint.
Nekem akkuidő teljesen rendben van, jobb, mint eddig. 6-7 óra SoT, 2-3 nap üzemidő. (Akku még nem volt cserélve, kb 2 éves a telefon.)
-
Bubesz90
csendes tag
válasz
jambiyya #14965 üzenetére
Érdekes, akkor elképzelhető, hogy mégsem ezzel függ össze, csak időbeli egybeesés volt nálam. De ha nem mókolok a telefonnal, akkor nem szokott újra előjönni újra az általad is írt javítás után. (Remélem ezt a jó szokását meg is tartja.)
Úgy tudom a 8.1-est nem fejlesztik már, és amiket eddig olvastam a 9-esről, az nem volt túl meggyőző, én még várok vele, hogy frissítsek.
-
Bubesz90
csendes tag
válasz
jambiyya #14960 üzenetére
Igen, ez nálam kizárólag akkor jön elő, ha GCam-eket telepítek.
Apropó, eddigi tapasztalataim:
GCamera_Mod_v.5.1.22_RX4.apk (illetve a 3-as főverzió)
Működik a RAW mentés, de nem 13MP, hanem 0.4(Ez már más verzióval is előfordult, nem értem miért. Nem teljes képnek kellene lennie annak is?)
Viszont megy a videófelvétel.
A portré viszont nem.
GoogleCamera_5.2.025-Final_fu24-11.apk
RAW nem megy
Portré mód jó
Javított HDR+ van benne
Nem működik sem a videó, sem a RAW -
ktomcat
senior tag
válasz
jambiyya #14954 üzenetére
Hát, ami késik nem múlik
Végülis visszavihetem nekik a telefont csak előbb visszacserélem azokat az alkatrészeket amiknél be se kapcsolt csak a piros villogott meg forrósodott a töltőtől, felrakom töltőre nekik azt otthagyom és vagy lesz bumm vagy nem
Ez a LED-es téma is kb. olyan a xiaominál mint a biztonsági frissítések, nem kerülne semmibe de mégis inkább világbarmát játszanak
-
trebrona
nagyúr
válasz
jambiyya #14865 üzenetére
Nincs azzal a kamerával semmi baj. Lehet, hogy zajos, de így részletes is.
Itt egy hirtelen lőtt vakus:Majd megnézem nappal is. Egyébként advanced beállításokban tudsz finomhangolni, HDR+ erősségét, vagy akár Nexus5-től Pixel 2XL-ig "képalkotás"t is lehet állítani.
Más, OTA frissítés működik, úgy frissítettem.
Ja és wifi, bt egyszerre továbbra is bugos.
-
törölt tag
válasz
jambiyya #14865 üzenetére
Rom telepítés után kell. (sőt elvileg PE-nél még el is kell egyszer indítanod a rendszert, és csak utána telepítheted a magisket)
Szóval treble képes recoveryben telepíted a romot, majd elindítod a rendszert. Utána reboot recoverybe, és mehet a legfrissebb magisk.
Nekem 16.7-es béta magiskkal már ment. Most a 17.1-re frissült, azzal sincs gondom.A fényképre passz, nekem mindig is szar képeket csinált
-
-
-
-
hati
addikt
válasz
jambiyya #12618 üzenetére
Akkor abban még nem javított a BT sebezhetőség, így külön köszönet a nem tiltható láthatóságért.
Ahelyett, hogy a MIUI9-et erőltetnék, az alatta lévő Androidot frissíthetnék végre. A legutóbbi stabil is áprilisi szintű, szóval hozzá sem nyúltak. A 7-es doridról meg ne is álmodjunk. -
royalka
őstag
válasz
jambiyya #11172 üzenetére
Inkább hogy a vírus kereső bele tudjon menni a rendszer mappákba is nem?
(#11103) Cheesy Páromnak is ugyan így volt az új tok megvètele után. Aztán úgy kalibráltattam vele hogy: Előszőr minden iranyból a normál fogástól indulva óramutató jarasával megeggyezőleg körbe tapicskoltattam, aztán úgyis, hogy kicsit elcsuszva èr hozzá. Mert ugye nem mindig nyomod oda fullra az ujjad. Igy már 1.-re feloldja.
-
retesz147
addikt
válasz
jambiyya #10777 üzenetére
köszi a tippet..
gyárival ezekszerint nem megoldható....?(#10778) szilimi és (#10772) hati tapasztalatában érzek némi ellentmondást.....
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
válasz
jambiyya #10631 üzenetére
A hideg-természetes-melegre egy hangyányit változik a felső kép színe, de nagyon meg kell nézni, mert alig észrevehető....
A Kiválónál is hasonló, valami változik, de alig észrevehető nálam is...
Szóval igen, így működik nálam is, ahogynálad, de ezzel mi a baj? Egy felesleges állítási lehetőségnek érzem.
-
PainKiller69
csendes tag
válasz
jambiyya #10532 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. TWRP-nél is lefut az update, azonban menet közben írja, hogy miket csinál és pl a /firmware mappa tartalmát nem tudja frissíteni.
Én úgy csináltam, hogy a gyári updaterrel ráengedtem a frissítést, majd ugye újraindítás után gyalulja a TWRP-t. Ismét gyári frissítő és "Legújabb verzió újratelepítése" menüpont. Ekkor hiba nélkül lefut a frissítés.
Ezután visszaraktam a TWRP-t, SuperSU-t, sound fixet,VIPER4Android FX-et. És minden megy jól. -
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
jambiyya #8712 üzenetére
Közben már le is kapta a frissítést, most ki van írva, hogy update-el és ne indítsam újra addig.
Hát, talán egy próbát megér a levelezés az aliexpresses csákóval, valami bocsánatra és/vagy az azzal töltött időm kompenzálására, hogy olyan állapotba hozzam, amilyenben jönnie kellett volna.
-
Cheesy
őstag
válasz
jambiyya #8477 üzenetére
Most hogy mondod... de majd megfigyelem mostantól.
Viktor0610
Utóbbi 4 évben nem volt androidos telefonom (Lumia 930 előtt Blackberry 9900 volt). A Lumiánál elég volt a fényképező módból a képre bökni és onnan lehetett a galériába jutni. Nekem kényelmesebb megoldásnak tűnik... -
-
sz.j
nagyúr
válasz
jambiyya #7776 üzenetére
"KI kell kapcsolnod. Én speciel bekapcsoltam, mert így egyrészt konferenciába is tolhatom a hívásokat, másrészt legalább látom a nem fogadott hívásból hogy ki keresett, és vissza tudom hívni."
Amikor ki van kapcsolva, és amikor beszélgetés alatt jön újabb hívás (bár megszűnt a hangjelzés), de a nem fogadott hívást jelző LED villog, ezért bármikor visszahívható a telefonálót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest