- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
válasz
margithid #14386 üzenetére
A garancia nem vonatkozik fizikai behatásra, és nálam is betört a kijelző, pontosabban csk az üvege repedt meg, de mivel a panellel együtt van, ezért az egészet cserélni kellett. Ráköltöttem, mert inkább 22k mint 55 egy új telefonért, ami kb ugyanazt tudja mint ez.
ktomcat: amikor elvittem szervizbe, azt hittem csak az üveget cserélik ki és megúszom néhány ezer Ft-ból, ott világosítottak fel, hogy az egész panelt cserélni kell. Nem akartam neten keresgélni és házilag szerelni. (hallottam már, hogy valakinek nem jó panelt küldtek; na meg nem tudtam, hogy mennyire bonyolult cserélni, ezért szakira bíztam)
-
RpPRO
őstag
válasz
margithid #14278 üzenetére
Úgy látom, ez totál káosz.
Márciusban kijött a hivatalos 9.5.1-es. Amit pár hét alatt levettek és az utolsó hivatalos a 9.2.2-es lett. Nekem meg a feltett 9.5.1-es nightly lett (napi kiadás). Később ismét hivatalosat írt, ha ránéztem a telóra.
Egy hete meg a 9.2.2-est is visszavonták.... Tehát az utolsó hivatalos ROM a 8.5.4-es...
Hablatyolnak itt 9.5.5-ös verzióról (zárt béta). Aki már feltette, semmi változást nem lát. Talán júniusban lesz 9.6
MIUI10-et meg elsumákolják redmi3s-től...
Jól összefoglaltam?
-
ktomcat
senior tag
válasz
margithid #13663 üzenetére
Hát személy szerint a telefont sosem a gyári rendszer alapján szoktam megítélni mert a telefon nem tehet arról hogy lámák a fejlesztők vagy mint a samu esetében fél év után már nem is dobnak ki hozzá frissítést hogy vedd meg az újat. A telefonnal szerintem nincs semmi gond továbbra se a droidhoz szükséges minimumot bőven hozza még ez a hardver
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
margithid #13356 üzenetére
Én még nem próbáltam, mivel most zárt béta tesztelő vagyok a MIUI-nál, így meg van kötve a kezem ilyen téren. Viszont az xda-n [ebben] a hozzászólásban próbálta meg valaki összeszedni, hogy milyen problémái vannak a legfrissebb kiadásnak. Ez alapján viszont szerintem még érdemes várni vele.
-
trebrona
nagyúr
-
Ryla20
csendes újonc
-
chipesz
őstag
válasz
margithid #11871 üzenetére
Nekem is érzékel, csak elég rosszul néz ki. Garancia van még novemberig, de most hogy ráraktam az RROS-t, nem akarok vele baszkódni, hogy visszategyem a gyárit, így meg gondolom nem csinálják meg. Plusz nincs is másik telefonom (két kártyás), amit addig használhatnék.
Elvileg igen, kirakod és megjavul.
Nekem egyébként így néz ki: -
Acef
addikt
válasz
margithid #10462 üzenetére
Nézd már meg kérlek, hogy a 8.2.5. stable-n is felébreszthető a képernyő az ujjlenyomat leolvasó érintésével?
Jelenleg global dev-en vagyok, ezen érintésre még akkor is felébreszti a kijelzőt, ha nincs beállítva ujjlenyomat. Nekem ez így jó, így használom.A másik kérdés, hogy megmaradt, működik-e a hívásrögzítő.
-
-
-
vipviform
senior tag
válasz
margithid #8125 üzenetére
Ennél a telónál még nem jött elő, az első Redmi Note- omnál igen. Ott, mint már írtam sokat pókereztem, ami folyamatos WI-FI-t használt, és a jobb felső része sárgult be. 99%, hogy a túlmelegedés volt az oka, valszeg a rádió antenna hozta ki. Sajnos nem fog magától elmúlni, vagy élsz vele, vagy kijelzőcsere.
-
-
válasz
margithid #7300 üzenetére
Mindenesetre az ilyen problémák miatt jó lenne rá valami alap droid szerű OS, pl cyanogenmod.
Hidd el nekem, hogy általános felhasználásra a legjobbak a gyári ROM-ok.
Mivel ez a harmadik Xiaomi telefonom, már végigpróbáltam sokféle extra ROM-ot, de végül mindig visszatértem valamelyik gyári ROM-hoz.
Egyes külső fejlesztők által mókolt ROM-ok jók pár speciális területen, de általában egy csomó bug-ot, vagy inkompatibilitást tartalmaznak.
(Megmondom őszintén, hogy a mostani 3S-nél már meg sem néztem, hogy milyen ROM van rajta, majd jönnek a javítások, ha szükség lesz rájuk
)
-
válasz
margithid #7291 üzenetére
Mindig beálítom, hogy legpontosabb gps, de visszaáll energiatakarékosra. Ezt utálom ebben a miuis retekben, hogy állítgat sok mindent, bármikor magától. leveszi az ébresztő hangerőt, képtelen megjegyezni az alapértelmezett appokat, azt is képtelen megjegyezni hogy semmit se akarok szinkronizálni, gmail hol észleli az új emailt hol csak órákkal később... Ez egy hulladék oprendszer. Ilyen nincs még egy, ami minden nap elfelejti, mivel kéne képet megnyitni, vagy melyik az alap böngésző, mik a gps.beállitások...stb.
Végre kijött a kernel kód a telefonhoz, én szívből remélem, hogy lesz rá normális custom rom, mert a mostaniak még problémâsak. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest