- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Gabócza #15123 üzenetére
3 ütemezést hagyott meg a Sáomi a MIUI 10 fejlesztői Globálban.
1. Olvasómód
(Beállítások / Megjelenítés/Olvasómód / Ütemezés)
2. DND
(Beállítások/Hangok és rezgések/Néma/Ne zavarjanak/Bekapcsolás időzítése)
3. Telefon ki és bekapcsolás
(Biztonság alkalmazás / jobb felső sarok fogaskerék / Akkumulátorhasználat / Ütemezett be és kikapcsolás) jól eldugva -
yaksi
aktív tag
válasz
Gabócza #3661 üzenetére
Természetesen én is tudom, hogy hol kellene keresni, de sehol nincs. Ha átállítom a kapcsolatot Fotó átvitelre, akkor megjelenik, de csak a kamera és a galéria hozzáférhető. Valami el van b.szva. Mindegy, megoldották, elindítottam a teló az ftp szervert, így feltettem rá, amit akartam...
-
válasz
Gabócza #2834 üzenetére
Szerintetek érdemes megírni a problémát (a 29-i frissítés óta telefonként nem működő telefonról) a miui.hu fórumába is? Ahogy nézem van átfedés felhasználókban. Kérdés, hogy ők (pl. adminok) több információhoz tudnak-e hozzájutni, mint én, aki google-lel próbálok megoldást találni.
-
válasz
Gabócza #2733 üzenetére
Mégis nekiálltam, mert izgatott a dolog, de szerintem belefutottam a 22-es csapdájába. Ahhoz, hogy a megadott bin fájlt fastboot-tal fel tudjam tenni, unlock-olni kellene a telefont, de ahhoz meg ellenőrizné a SIM-et egy üzenettel, amit ugye a nem működő szolgáltatás miatt nem kapok meg. És gondolom emiatt van, hogy az unlock se fut le, 50%-nál "Not connected to Mi Phone" hibaüzenetet kapok...
-
csongi
veterán
válasz
Gabócza #2549 üzenetére
Szerintem valamelyik appal akadhat ossze a rendszer.
nem is ertem minek pakoljak bele a teljes gapsot. Elegendo lenne a play, es aztan majd telepit user, ha akar.
Mindenre van Miui megfelelo, azokat pedig jo lenne ha lehetne tiltani.
Eddig a Miui tetszik a legjobban, de kar kovetni tacsviz, meg tarsait. Ebbol a szempontbol a root egy halas dolod, csak nincs kedvem belekezdeni, de egyszer meg kell azt is,sajnos az5os droidtol egyre durvabban megy a helyhozzaferes, es anelkul mar alkalmazasok letezni sem tudnak. A google maps valami elkepeszto loggolast csinal
. De egy aliexpress is tetemes mobiladat forgalmat tud generalni.
-
-
ekrisztian
őstag
válasz
Gabócza #2541 üzenetére
Érdekes, hogy a gondokkal küzdők közül( akik itt jelen vannak) csak a lányodé, nem javul.
Valami óriási különbség lehet egy Eustock és egy kínai shoppos telefon közt.
Gondolom, ha most újra húznátok a telefont, Miflash-el, még a bootloop vagy csak fastboot se kizárt.
Bosszantó. -
válasz
Gabócza #2537 üzenetére
Ez recoverytől függ, illetve, hogy miket wipe-olsz a recoveryben.
Nyilván, ha csak az "alap" dolgokat törlöd, akkor ugyanaz a végeredmény, de a recoverys wipe-pal akár a teljes rendszer partíció is törölhető.(Ha pl. új ROM-ot tennél fel, és teljesen "tiszta lappal" indulnál.
)
-
válasz
Gabócza #2526 üzenetére
Köszi, ezt próbáltam. UMTS hálózat érhető el itt, így a WCDMA only esetén nem csatlakozik semmire. Viszont egy másik sim kártyával (ugyanez a szolgáltató), másik telefonnal ugyanez volt a helyzet: EDGE és UMTS között váltogatott folyamatosan a telefon, gyenge a jel. Egy nagyobb városban majd kipróbáljuk, de a rejtett menüt előhívva mit érdemes választani?
-
-
arktos
tag
válasz
Gabócza #1758 üzenetére
Szia,
A frissen kijött MIUI 8 Global developer 6.10.13 changelog szerint pont az került bele, amit szeretnél (még nem raktam fel, hogy kipróbáljam): Automated tasks
MIUI 8 Global Beta ROM 6.10.13 Changelog -
-
-
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Gabócza #1449 üzenetére
Én már a mesékben nem hiszek, ha bele gondolsz ebből jól megél az állambácsi, naná, hogy ráfekszik az ilyen bevételi forrásokra. Én senkinek nem javasolom, mivel áfával ott vagy, mintha itthon vetted volna hivatalosan, garanciával. Sőt, esetembe még deficites is a volt a "spórolás", mivel a xiaomi shoptól 6e még olcsóbb is lett volna.
-
Petyka3
aktív tag
Kíváncsi leszek. Mondjuk a hivatalos specifikáció szerint B3/B5, B40.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest