Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
Indits rajta TWRP-t:
fastboot boot /path/to/recovery.img
Aztan ha elindul, akkor megnezheted, hogy mi maradt a telefon fajlrendszerebol.
Aztan telepitsd ujra a TWRP-t akar zip-pel, akar fastboot-bol: fastboot flash recovery /path/to/recovery.imgHa mar ilyen szepen agyonvagtad az adataidat, akkor nincs kedved az Android 13 alapu Linage OS-t belakni Android 6 (gyari?) helyett?
-
lócitrom
őstag
az API2 engedélyezése még gond nélkül megoldható root nélkül, de emlékeim szerint ennyi nem elég az alkalmazásnak.
(#15505) aradebil2
a Messenger sajnos ilyen. ez jó ideje kikerülhetetlen fájdalom. részben orvosolható, ha kikapcsolod az alkalmazásra vonatkozó energiagazdálkodást. -
kovy79
őstag
Köszi, de ezzel nem vagyok kint a vízből...
1. Megint én szívhatok a gyártó miatt, ez máshol egy "ignorálás" és nem zaklat többé.
2. Olvashatok megint utána, mert amit linkeltél, az számomra jelenleg totál kínai...
Ezzel a két ponttal el is menne egy napom (nem egy xiaomi van a családban). Szuper...
A downgrade is szívás, amiben a lehető legjobban megszívatja a xiaomi a felhasználóit.
Feleségem S5 minijén valahogy ezerszer egyszerűbb volt minden az elejétől (kérvényezni, meg mesét írni, hogy a saját tulajdonommal miért akarok ezt-azt csinálni <- oké, ez már nem érvényes).
És itt az a lényeg, hogy kényszerítve vagy a downgrade-re, ha használható Redmi 3S-t szeretnél, mert őkegyelme a gyártó majdnem másfél éve csak ront a szoftverén...
Ráadásul a legutolsó ota frissítés olyan példásan sikerült nálam, hogy bootlopba került a telefon és csinálhattam egy teljes visszaállítást. Az összes mybackup/helium mentésem (mert a fele programomra közli a telefon gyári backup szoftvere, hogy ő nem tud ezekről teljes mentést csinálni) meg 1000km-re volt tőlem.(#15365) spileraaa, egyelőre nem tudom, majd visszateszem magamnak a 8.5-ös verziót, aztán várok egy max 5"-os, dual simes (+mSD) Samsungra. A család tagjainak meg megmondom, hogy bármit vegyenek, csak xiaomit ne.
(#15368) jambiyya: [link]
-
kovy79
őstag
1. A reményhal meg az utoljára...
2. Apósék úgy vannak vele, hogy az biztos jó, tehát kell. Meg zavarja őket az értesítősávban folyamatosan ott lévő jelzés, miszerint frissítés található.
Ez a leépülés minden nagyra fúvodott cég sajátja. El sem tudom képzelni, miért kell minden jól működő dolgot elb.szni.
Nem baj, majd más cég profitál a kiábrándulásomból... -
trebrona
nagyúr
Látod almát a körtével.
Ahogyan írtam, Pixel3mod-ban semmiféle manuális beállítási lehetőség nincs, ez áll a legközelebb az eredeti Pixel kameraszoftveréhez. Mindössze ennyi a beállítási lehetőség: kép1, kép2.
Arthur-féle verziók kifejezetten a te 4X-edre vannak portolva, teljesen más a működésük is.De ezen tovább nem vitázom, felőlem akár igazad is lehet.
[link] -
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
Ez azért érdekes, mert arról volt szó, hogy Redmi 3 nem kap további támogatást.
Root és ARB nincs összefüggésben.
Eddig is veszett a root, ha frissítettél.
ARB még nincs kiforrva, egyedül Redmi Note 5-ön van még csak és nem is úgy működik, ahogyan kellene. Konkrétan téglázza a telefont, ahelyett, hogy csak simán tiltaná a régebbi verzió telepítését. Persze mindez csak nyitott bootloader-rel, zárttal nincs ilyen veszély, mivel úgy nem lehet fastboot romot flashelni. -
Faterkam
addikt
-
Black_Raven
veterán
Úgy látom csak az android 7-et futtató eszközök kapnak friss patchet. Pedig legalább egy 2017szeptemberit illene beletenni a BT eszköz használók miatt. Ebben zárta ki a Google a BT-n keresztüli készülék feltörést.Nem a sok felesleges gesture funkciókkal kéne kitömni a Miuit, hanem a biztonsággal is foglalkozni..
-
oriolus123
tag
gcam: És melyik verziót töltötted le az oldalról, mert itt rengeteg*iszonyúsok van.
Más:
- A program listát hogy lehet elővarázsolni? A mai (kéretlen, de véletlen rányomtam) frissítéssel eltűnt ez az opció. Eddig ha nyomtam a menü gombot, akkor láttam mik vannak megnyitva, lehetett lakatolni stb.- Az ütemezett feladatok is eltűnt a biztonság appból. Erre van már valami alternatíva? Az utóbbi hónapokban nem követtem a topicot, mert mindennel tökéletesen meg voltam elégedve. Erre meg...
- Két wifi routerem van, hogy a lakás minden pontján lehessen használni. A település után egyikre sem tudott felcsatlakozni, mert nem kapott ip-t. Oda-vissza próbálgattam felcsatolni a környező hotspotokkal, mire végülis az egyik wifimre felment nagy nehezen (azóta jó vele), de a másik még mindig nem okés. Erre ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest