- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
válasz
solfilo #13529 üzenetére
Na ja a 376MB nem neked "top" felhasználónak készült szerintem, hanem "mezei" felhasználónak, akinek nincs nyitva BL és a telefon saját update menüjében (8.5.4 stable global rommal rendelkezik) betallózta és onnan felrakta. Ti nem csak a különbséget frissítettétek, hanem újrahúztátok az egész romot.
Kíváncsiságból! Adataid azért ilyenkor rendben megmaradtak így is? Csak hogy tanuljak.
-
-
bugizozi
őstag
válasz
solfilo #8147 üzenetére
Igazából csak fb lite, gmail, hangouts, meg néha chrome megy rajta. Fényerőt eléggé le szoktam venni.
Csak azért kérdeztem mert azért annyira nem terhelem a telefont és a 6 nap és a 3 nap között elég nagy a különbség van.Arra esetleg valakinek valami ötlete, hogy töltés közben miért melegszik a telefon? Vagy ez is normális jelenség?
-
misimagaki
aktív tag
válasz
solfilo #7783 üzenetére
Hangok rezgésnél nem találtam.
Illetve van ahol nem rezeg, de ahol google bill jön fel, ott csinálja.Viszont sikerült a névjegyek importálása. vcf fájl áttettem, aztán a fájlkezelőböl beolvastattam a névjegyzékkel.
Na, akkor ez meg van, de a rezgések kikészítenek. Buszon mindig azt érzem, hogy hozzáütődik valamihez a telefon.A hívószám elküldést mégegyszer megpróbáltam megkeresni, teljesen reménytelen...
-
Psanyi42
tag
válasz
solfilo #7713 üzenetére
Valószínűleg csak azt jelenti ez, hogy nem kezdi el frissíteni, meg nézegetni, milyen ROM-od van, de ha már egyszer elkezdted letölteni, akkor azt letölti. Ha nincs megszakítás gomb valahol, akkor tényleg bug, de egyébként szerintem érthető, hogy egy megkezdett letöltést folytat, ha kap netet. Szerintem minden más program is folytatná, ha nem szakadna meg a letöltés automatikusan.
-
-
albgab
aktív tag
válasz
solfilo #7071 üzenetére
Amit utoljára linkeltem az jó neked (és nekem is):
"A garanciális problémával cégünknek behozott készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet." -
trebrona
nagyúr
válasz
solfilo #7068 üzenetére
1. vissza kell küldeni Kínába
2. nem B20-asTovábbiakban kérem, Redmi4-es variánsokkal kapcsolatban saját topikjában értekezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest