- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipviform
senior tag
válasz
JoHn123 #7828 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség, de nekem már két telómnál /RemiNote WCDMA és OP3NDOTT/ előjött ugyanez a hiba. Szeretek online pókerezni és elég sokat is játszom. Úgy tapasztaltam, hogy ilyenkor jobban melegszik a teló. Talán a WIFI antenna melegít jobban. Lehet, hogy más progi is kiváltja ugyanezt jelenséget. Ennél a telónál visszafogom magam és inkább PC- n tolom.
-
Pmohai
csendes tag
-
ORCA58
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok! A telómmal (G6-L11) készítettem egy képernyő képet, hogy mit lát.
Az app az LTE Discovery, és Root kell hozzá, hogy a frekvenciát és a sávot kiírja. Mivel T-s vagyok és városi lakó, nem a B20-al csatlakozik. Látható, Band B3 és frekvencia 1835 Mhz.. Alatti viszont lát B20-as tornyokat is 811 Mjz-en. Ha megvan az earfcn Kód, akkor ez az oldal kiírja, a frekvenciát és a sávot. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged